Hekanje kulturne institucije – preko tega linka lahko vdrete v računalnik temle modelom

Bodite previdni z računalniško opremo

nepravilno ravnanje vas lahko stane podatkov in vsega kar ste v življenju naredili!!!!

PASSWORD ilustracija

Evo, tile modeli ne zaklepajo(??!!), ne ugašajo računalnikov niti čez vikend in naši bralci so nas opozorili, da lahko vsakdo z malo znanja, iznajdljivosti, domišljije, vedoželjnosti, radovednosti, načitanosti, pismenosti in osnovnimi psihofizičnimi sposobnostmi vdre tem modelom v računalnik. Če boste kliknili boste prišli direktno v njihov desktop (???!!!!): skoraj neverjetno. No, bolj neverjetno je šele če boste potem v njihovih datotekah vzdržali, če vam ne bo počila aorta ali še kaj drugega, saj tako osebno javnih zadev skoraj ne bi mogli videti drugače, kot s tem vdorom.
Naši bralci so nam posredovali tale link in glede na to, da je tipe potrebno naučiti malo zdrave pameti, če že razuma nimajo, vam link posredujemo brez slabe vesti.

http://www.ljudmila.org/subkulturni-azil/desktop.php

Uredništvo

Kmcs

KULTURNI MEDIJSKI CENTER SLOVENIJA je multimedijski spletni center na katerem so priključena različna omrežja, ki poročajo o umetnosti, kulturi in povezanosti teh z ostalimi družbenimi področji. Predvsem nas zanima vpliv umetnosti in kulture na družbo, podjetništvo in vse okoli nas. Kulturni medijski center bo rasel s številom uporabnikov in številom ustvarjalcev medijskih vsebin. Predlagajte povezavo vašega medija z našim centrom.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.