Največja, naobširnejša in najtemeljitejša raziskava javnega mnenja pred lokalnimi volitvami 2018 – ANKETA do 12.11. 2018 do 9.00 ure

Piše: D. H.

Pri KMCS – Kulturno medijski center Slovenije so pripravili raziskavo predvolilnega javnega mnenja.
Takšne raziskave v Sloveniji še ni bilo, saj na eni strani najdete ankete za vse občine in njihove županske kandidate. Na enem spletnem mestu vse županske kandidate, razen tistih katerih anketa ni potrebna, saj je kandidat en sam.
Raziskava ni naročena in za njo ne stoji niti kakšna agencija za raziskovanje javnega mnenj, niti politična stranka, niti mafijska mreža. Enostavno so se v Kulturnem centru Maribor (ki je izdajatelj medija KMCS in SI.TV) organizirali in pripravili največjo, najobširnejšo in najtemeljitejšo anketo pred lokalnimi volitvami 2018.
Glasujete lahko na naslednji povezavi:

https://homocumolat.com/category/iz-nasih-krajev/lokalno/

grbi obcine

Vse občine in županski kandidati zajeti v anketi https://homocumolat.com/category/iz-nasih-krajev/lokalno/

Vir podatkov je spletna stran Lokalne volitve 2018 (volitve.gov.si/lv2018), ki jo ureja Ministrstvo za javno upravo. V anketi niso zajete tiste občine, za katere do danes nismo uspeli pridobiti podatkov ali pa je knadidat za župana samo en.
Res je kar trdijo veliki korporativni mediji. Na spletne ankete lahko vplivajo različni dejavniki. Posamezne interesne skupine se organizirajo in glasujejo. Predvolilna anketa na KMCS traja do 12. novembra in je časovno razpršena. Organizatorji glasovanja posameznih strank in kandidatov bi morali držati glasovalno dinamiko do 12. novembra, kar pa je ob vseh obveznostih v predvolilni kampanji skoraj nemogoče. Še posebej ker so volilni štabi izredno slabo organizirani.
Rezultate bomo na KMCS objavili po 12. 11. 2018.
Posredujte anketo tistim za katere menite, da jih zanima, oz. bodo glasovali.
Veliko zabave vam želimo ob glasovanju in spremljanju rezultatov.

Svojo občino in kandidata poiščete tukaj:

https://homocumolat.com/category/iz-nasih-krajev/lokalno/

Kmcs

KULTURNI MEDIJSKI CENTER SLOVENIJA je multimedijski spletni center na katerem so priključena različna omrežja, ki poročajo o umetnosti, kulturi in povezanosti teh z ostalimi družbenimi področji. Predvsem nas zanima vpliv umetnosti in kulture na družbo, podjetništvo in vse okoli nas. Kulturni medijski center bo rasel s številom uporabnikov in številom ustvarjalcev medijskih vsebin. Predlagajte povezavo vašega medija z našim centrom.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.