TA-TA-RA S PAINTBALLA

Sedela sem v lokalu, ob faksu. Bil je dolgočasen četrtek v juniju. Ni se mi dalo na predavanja. Pila sem kavo, kadila cigaret in se nastavljala sončku, še cela prekrokana od prejšnjega večera. Spet sem bila pri Tanji na enem od njenih žurov. Tam je bila tudi Simona, ki mi je spet težila in se celo noč obešala name, da me druge še pogledat niso upale. Kriza. Spet sem pristala s Simono na WC-ju, jo obdelala in šla domov okoli pol tretje zjutraj.

 

Ravno sem razmišljala o tem, kam si naj grem kupit nove kavbojke, ko sem zaslišala nežen glas. Punca, ki je s prijateljico ravno prisedla za sosednjo mizo, me je spraševala, če ji posodim vžigalnik. Dala sem ji ga in njen pogled me je tako pritegnil. Tiste njene globoko rjave čokoladne oči. Za trenutek sem obstala, se ji nasmejala, medtem mi je vrnila vžigalnik, potem sem pogledala stran. Srce mi je bilo kot zmešano. Nisem vedela zakaj,  nič mi ni bilo jasno. Spet sem jo pogledala, opazovala, pogovarjala se je s prijateljico. Bila je tako nežna, tisti njeni gibi, njene kretnje. Po požirku kave si je obliznila ustnice in to me je tako vznemirjalo. Ni bila moj tip punce, bila je tako urejena, lepo vzgojena, naličena, kulturna. Delovala je kot pridna nedolžna punčka in tudi tako prepovedana. A vseeno nisem mogla odmakniti pogleda z nje. Sedela je v tesnih kavbojkah s prekrižanimi nogami, izzivala s svojim oprsjem, ki je kar bodlo iz malo premajhnega modrčka. Za trenutek sem pomislila kako bi ji modrček in majčka začela pokati po šivih, na plan pa bi pogledalo njeno bujno oprsje z napetimi bradavičkami.

Punca me je pogledala in me zasačila pri opazovanju njenega oprsja. V bistvu sem prav zijala vanj. Popravila si je majčko, se dotaknila svoje kože in se mi nasmejala. Bila sem odštekanega videza, čisto drugačna od nje, verjetno tudi dosti starejša. Želela sem si, da bi jo spoznala.

Počasi sta poklicali natakarja, plačali pijačo in odšli nazaj v šolo. Preden pa je šla, me je še enkrat pogledala, se nasmejala, jaz pa sem ji pomežiknila.

Cel dan sem mislila na njo in tudi ostale dni mi ni dala miru. In bila sem prepričana, da jo bom zopet videla.

 

V ponedeljek sem spet komaj vstala, se uredila in se prisilila iti na predavanja. Bil je živ dolgčas. To je bil edini predmet, za katerega sem še imela predavanja in samo ta izpit mi je še manjkal. Po predavanju sem spet šla v isti lokal, na kavo. Bil je en lep sončen dan. Čutila sem, da bo prišla in prišla je. Tokrat pa sama. Usedla se je za sosednjo mizo, naročila čaj z ledom in limono ter me pogledala. Hotela mi je nekaj reči, pa sem jo prekinila in jo povabila, da prisede k meni. Prisedla je, jaz pa sem jo takoj vprašala kaj mi je želela reči. Bilo ji je nerodno, njena lička so se obarvala rdeče. Pa sem ji rekla naj jo ne bo sram, da je ne bom pojedla. Ponudila sem ji cigaret in se spomnila, da bi se ji lahko predstavila. Stegnila sem roko in rekla »Ela« ona pa je odgovorila »Leota« in se mi lepo nasmejala. Že takoj po parih besedah se mi je zdelo kot, da se poznava že nekaj časa. Čez čas se me je privadila in začela kar pošteno klepetati. Izvedela sem, da je stara sedemnajst let, kar devet let mlajša od mene, da hodi v tretji letnik gimnazije in da ima doma stroga starša in starejšega brata. Bila mi je zanimiva oseba, a nisem hotela biti preveč vsiljiva. Nisem je hotela prestrašiti. Opazovala sem jo, bila je tako čudovito bitje. Kot angel. Želela sem si jo. Prvič sem zraven nje čutila nekaj v trebuhu. Še preden je rekla, da mora nazaj v šolo, sem jo vprašala, če bo imela naslednji dan kaj časa in takoj mi je dala svojo telefonsko številko, rekla, da naj ji pozvonim, da me bo poklicala. Potem je šla. Gledala sem za njo in komaj čakala, da jo zopet vidim.

 

Zvečer, ko sem že skoraj spala, me je klicala Tanja. Prepričala me je, da naj takoj pridem na žur, da ima neke nove punce zame, pa sem šla. A mi ni bilo do drugih punc, skoz sem mislila na Leoto. Kaj takega se mi še do takrat ni zgodilo, nikoli prej se nisem branila družbe lepih punc. Spila sem štiri piva in okoli tretje ure zjutraj prišla domov. Zjutraj me je zbudil zvok telefona. Komaj sem se priplazila do njega, nisem se mislila oglasiti, a sem se, bila je Leota. Spraševala me je, če bi prišla na kavo, ker je šla od pouka in nima s kom preživeti dneva.

Ta dan nisem imela predavanj, zato sem takoj skočila iz postelje, navlekla nase široke jeans hlače z nizkim pasom, top majčko, športen modrc, si naredila pričesko, vzela torbo in šla. Leota me je že čakala, na hitro sem še sama spila kavo, potem pa sva šli na sprehod po mestu. Leota se je ves čas nagajivo smehljala in me gledala. Vmes me je spraševala koliko sem stara, kam hodim na faks, kje živim in tudi, če imam fanta. Zadnje vprašanje me je presenetilo, a sem ji takoj odgovorila, da ne, da sem lezbijka. Začela se je navihano smejati in mi rekla, da je nekako vedela. Njena lička so se obarvala rahlo rdeče.

 

Peljala sem jo v park in tam sva sedeli naslednji dve uri. Počutila sem se kot na zasliševanju, Leota je hotela vedeti vse o mojih eno in več dnevnih razmerjih s puncami. Vprašala me je o moji nedolžnosti in o mojih razmerjih s fanti. Povedala sem ji, da sem bila samo enkrat s fantom, glede nedolžnosti pa sem povedala, da je bilo to enajst let nazaj in da se niti ne spomnim več kako je bilo, da sem to dosti starejšo žensko takrat videla prvič in zadnjič.

Omenila je moj stil, všeč so ji bile moje pisane zapestnice, prstani, uhani. Šli sva na sladoled, takrat pa je tudi ona spregovorila, kar sama od sebe. Zvedela sem, da se je samo poljubljala s tremi fanti, da ni z nikomer hodila in da še nikoli ni imela spolnega odnosa.

Imela je še eno uro časa do avtobusa, jaz pa sem si želela, da bi bilo spet jutro. Pospremila sem jo na avtobusno postajo, ona pa mi je pritisnila poljubčka na lica in odšla.

Na poti domov sem srečala Tanjo. Takoj je opazila, da sem drugačna. Iz mene je žarela sreča. A ji nisem ničesar omenila.

 

Zvečer sem med tuširanjem dobila sms sporočilo, Leota mi je pisala, če bi se lahko dobile zjutraj ob sedmih na kavi, da bi ji napisala opravičilo za izostanek od pouka. Odpisala sem ji da velja, da se ravnokar tuširam in mislim na njo. Odpisala mi je šele nekje ob enih zjutraj, ko sem že spala. Njen sms me je čisto zbudil. Poslala mi je sliko sebe v pižami in zraven dopisala »da ne boš samo mislila name, me lahko še gledaš«. Čisto me je obnorela, v trenutku sem pomislila kako sedim zraven nje na postelji, ji slačim pižamo in rinem v njene hlačke. Takoj sem bila mokra in čisto potrebna.

 

Zjutraj sem prišla v lokal pred njo in naročila kavo. Oblečeno je imela jeans mini krilo in rdečo majčko z dekoltejem. Dala mi je poljubček na lica in prisedla. Napisala sem ji opravičilo, ji plačala pijačo in jo pospremila do šole. Pred šolo sem jo udarila po riti, ji elegantno podarila poljubček na lica in odšla. Leota pa se je samo nagajivo smehljala.

 

Do petka se nisva nič več slišali, poslala sem ji sms, a mi ni odgovorila. V petek zvečer pa se mi je oglasila in povedala, da je celo soboto sama doma, ker gresta starša na piknik, da želi, da se dobiva.

 

V soboto zjutraj me je poklicala, mi razložila kje živi, jaz pa sem z avtom šla po njo na dom. Najprej sva šli na sprehod, potem pa mi je pripravila presenečenje in odpeljali sva se na kmetijo, kjer je jezdila konje. Razkazala mi je celo kmetijo in me prepričala, da greva jezdit. Bilo mi je super, čeprav se na konje nisem spoznala. Leota je mojega  konja privezala za svojega tako, da je ona vodila oba. Jezdili sva kakšno uro in prišli do jase. Konja sva privezali za to namenjenemu stojalu in odšli sedet na trato. Sprva sva samo gledali naokoli in opazovali naravo. Vse je bilo tako mirno in lepo. Prižgali sva si cigaret in se začeli pogovarjati. Povedala mi je, da se mi v četrtek ni javila, ker se je skregala z starši zaradi šole. Ni hotela preveč razglabljati o tem, zato sva prešli na drugo temo.

Ulegla sem se na travo, dala roke pod glavo, Leota pa se je ulegla poleg mene. Svojo glavo je naslonila na moja ramena in me objela okoli pasu. Čutila sem kako s prsti tipa mišice na mojem trebuščku. Spogledali sva se in se poljubili. Njene ustnice so bile tako noro mehke. Komaj sem dojela, da se trenutek res dogaja.

Zvečer sva šli v kino, na sladoled potem pa sem jo peljala domov. V avtu mi je dala še en pravi poljub, se zahvalila za lep dan in odšla.

 

V ponedeljek sem šla na predavanja in takoj domov. Popoldan me je poklicala Leota in dobili sva se v mestu. Opravičila se je za nedeljo, starša je nista spustila ven. Spet me je presenetila in rekla, da hoče, da greva nekam na samo. Šli sva v park, se usedli na klop in se malo pogovarjali. Sedeli sva nasproti ena drugi in se gledali v oči. Izzivala me je s svojim dekoltejem.  Zalizala sem jo in jo božala po vratu in tilniku. Roka mi je spolzela do njenih prsi. Njena koža je bila tako mehka, imela je tako čvrste prsi. Z roko sem segla pod njeno majico, jo božala po trebuhu in segla pod njen modrček. Stiskala sem njene prsi, bile so tako tople, njene bradavičke pa tako napete. Zraven sem jo lizala po vratu in ji grizljala ušesa. Všeč ji je bilo. Tudi ona me je otipavala, a le preko majice. Objela me je in mi na uho zašepetala »čisto si me obnorela.  Obožujem tvoje dotike, polne debele ustnice in poljube. Mislim, da sem se zaljubila vate«. Stisnila sem jo, jo poljubila in ji povedala, da sem se tudi jaz resnično zaljubila vanjo, že prvi trenutek, ko sem jo zagledala. Dodala sem tudi, da je prva punca ob kateri nekaj čutim, da je prva s katero bi ostala in da ob njej ne čutim več potreb po drugih puncah.

Počasi se je začelo temniti in peljala sem jo domov. Doma sem razmišljala o najini zvezi. Kaj sploh imava, sedaj že kar hodiva ali je to samo skupno preživljanje časa in nabiranje izkušenj. Zase sem vedela, da bi želela biti z Leoto v resni zvezi, a nisem vedela kaj je o tem menila Leota.

 

Leota si je v sredo zopet vzela prost dan v šoli, da sva ga lahko preživeli skupaj, saj sva se v torek samo slišali. Pohajkovali sva po mestu, šli na kavo in sladoled, obiskali nekaj trgovin. Kupili sva se enaki zapestnici in ju pripeli druga drugi. Ko sva hodili po mestu, me je Leota prijela za roko in me pogledala. Vseeno ji je bilo, če bi naju kdo od njenih videl. Verjetno o tem sploh ni razmišljala. Medtem, ko je Leota gledala neko izložbo, sem jaz videla Matica, starega prijatelja. Pozdravila sem ga, on pa me je odzdravil, čeprav zelo čudno. Šli sva na kosilo v mehiško restavracijo. Sedeli sva v kotičku restavracije, čisto na samem. Po jedi sva si naročili koktajl, jaz alkoholnega, Leota pa brezalkoholnega. Načela sem temo nama. Povprašala sem jo kaj ona meni o najini zvezi, kaj sploh imava oziroma ali si sploh želi zveze z mano. Njen odgovor je bil navdušeno pozitiven. Želela je biti z mano. Še dojela nisem dobro, pa sem že bila v zvezi.

 

Peljala sem jo domov, a ne čisto do njene hiše, saj so bili njeni starši že doma. Poljubili sva se in odšli vsaka svojo pot. Zvečer me je poklicala in mi povedala, da takoj ko je stopila v hišo, je priletela njena mama in jo zvlekla v dnevno sobo, kjer je že čakal njen oči. Začela se je dreti kje je bila, kaj je počela, kaj se z njo dogaja, če se slučajno drogira, da je klicala razredničarka, da Leote že drugo sredo ni bilo v šolo. Razložila mi je bila v takem šoku, da sploh ni vedela kaj bi odgovorila, zato je raje molčala. Med tem časom pa je prišel domov Leotin brat, ki je vse slišal, zato je prišel v dnevno sobo in rekel staršema naj se umirita, da je bila Leota z njim obe sredi. Starša sta zelo zaupala svojemu starejšemu otroku in zato takoj nasedla laži. Ko je Leota šla zvečer k svojemu bratu v sobo, po pojasnilo zakaj je lagal za njo, ji je brat samo odgovoril »pozdravi Elo, ona je legenda«. Skupaj sva potem prišli do zaključka, da je Leotin brat, moj stari prijatelj Matic, ki sem ga jaz srečala ta dan, medtem ko je Leota gledala izložbe neke trgovine. Sploh nisem vedela, da ima sestro. Matic je bil moj stari pivski prijatelj, midva sva ga včasih veliko skupaj žurala.

 

Naslednji dan sem takoj zjutraj poklicala Matica in se z njim dogovorila za pijačo. Malo sem bila nervozna, ker nisem vedela kako bo Matic odreagiral na to, da hodim z njegovo mlajšo sestrico. Poznal me je od prej in vedel je, da sem ga vedno rada žurala in bila z ne vem kolikimi puncami. Strah me je bilo, da ne bi mislil, da imam kakšne slabe namene z Leoto. V lokalu sem bila zopet prva, a je Matic prišel kmalu za mano. Pozdravila sva se in se začela smejati.  Zelo dolgo je bilo že od tega odkar sva bila nazadnje na pijači. Kakšne tri leta nazaj sta se Matic in Tanja skregala in potem je Matic zamenjal komplet družbo, pa tudi študirat je začel, zato ga ni bilo nič kaj za videti. Najprej sva obujala spomine na stare čase, na stare žure, kasneje pa sem spregovorila o nama z Leoto. Povedala sem mu, da sem se v njegovo sestro zaljubila takoj prvič, ko sem jo videla, da nima nobenih slabih namenov z njo, in da jo bom čuvala. Rekla sem tudi, da Leota ve vse o mojih žurih, puncah in o moji zgodovini, da je imela sama možnost, da se odloči ali bo kljub vsemu z mano ali ne.  Matic mi je zaupal in mi rekel, da nama bo pomagal glede staršev in me že vnaprej opozoril, da bo kar hudo, ko bosta zvedela. Zaželel nama je srečno in lepo zvezo. Omenil pa je tudi, da naj Leoto dobro spoznam, da ima tudi ona svoje muhe, da naj bom potrpežljiva.

Prišla je tudi Leota in bila kar presenečena, ko naju je videla skupaj, a hkrati tudi vesela. Spraševala naju je kaj vse smo včasih skupaj počeli in midva sva ji pripovedovala. Pogovarjali smo se tudi o drogi oziroma o travi nasploh, čeprav smo včasih tudi kaj druga konzumirali. Na pijači smo bili več kot dve uri.

 

V petek sem imela še zadnja predavanja. Po predavanjih sem si šla kupiti dve majici in Leoti sem kupila medvedka. Počakala sem jo pred šolo in jo peljala na sadno kupo. Dala sem ji medvedka, bila je zelo vesela. Klical me je tudi Jure, star znanec. Sporočil mi je, da so pasji mladički nared za oddajo, da lahko pridem po svojega. Zmenili sva se, da gre Leota naslednji dan zraven mene po pasjega mladička. Preden sem šla domov, sem skočila še v trgovino po vse potrebno za kužka. Mami sem omenila, da grem jutri po kužka in tudi ona se je razveselila. Zvečer sva se z Leoto dobili na kavi. Pogovarjali sva se o kužkovem imenu in o Leotini šoli.

Obe sva komaj čakali zadnji šolski dan, da so potem pred nama cele poletne počitnice. Ko sem prišla domov sem se stuširala, si pripravila zapiske za izpit in se že pričela učiti.

 

Zjutraj sem se zbudila, poslala Leoti sms sporočilo, si skuhala veliko skodelico kave, se učila ter delala vaje. Ko so bili časi izpitov, sem se res vedno dobro učila, zato sem bila ena redkih, ki je imela narejene do sedaj vse izpite. Po kosilu sem se uredila, pripravila torbo, šla na bankomat in po Leoto, ki me je že čakala na avtobusni postaji v bližini doma.  Imela je dobro novico zame, in sicer, da lahko prespi pri prijateljici. Bila sem vesela, da bova končno spali skupaj. K Juretu sva prispeli čez slabo uro. Po poti sva razpravljali o pasmi kužka. Spili smo kavo in šli gledat psičke. Takoj mi je padel v oči kuža, ki je ležal v kotu, obrnjen na hrbet in spal, medtem ko so drugi kužki razgrajali in nagajali mamici. Bil je drugačen in tudi rahlo len, takoj sem vedela, da je pravi zame. Že prej sva se dogovorila za ceno štiristo evrov, saj so bilo kužki čistokrvni weimarski ptičarji sive barve z sivimi očmi. Z Juretom sva bila dobra kolega, zato mi je tudi kar precej znižal ceno. Tudi Leoti je bil kuža zelo všeč. Rekla je, da še ni slišala za tako pasmo. Poimenovala sem ga Nani.

Med vožnjo domov, sem bila kar malo nestrpna, ker bo šla Leota prvič k meni, a se nisem želela preveč obremenjevati, pa še sobo sem imela v razsulu. Ko sva prišli k meni je bila ura pol osem zvečer. Moja mami se je urejala za zabavo. Predstavila sem ji Leoto in takoj sta se vzljubili in začeli čvekati. Imela sem zelo v redu mamo, vedno me je razumela, včasih sva se ga celo skupaj napili. Že ko sem bila v osnovni šoli, je moja mami vedela, da sem drugačna, da sem lezbijka. Vedela je, da mi ni do resnih zvez in mi tudi nikoli ni rekla, da je čas, da se ustalim, a po tihem si je to zelo želela. Mogoče je tudi zato takoj vzljubila Leoto, ker je vedela, da mi nekaj pomeni.

Nahranila sem Nanija, ga peljala ven na travico, se z njim malo igrala, potem pa sem mu pokazala, kje je njegov prostor za spanje. Po mamo je prišla prijateljica. Leoti sem razkazala najino hišo, všeč ji je bila, ker sva imeli vse tako pisano opremljeno. Peljala sem jo tudi v svojo sobo, a sem se ji prej opravičila, ker sem imela razmetano, a sem se tako tudi najbolje znašla in točno vedela kje imam kaj.

 

Čeprav je bila Leota ves čas zraven mene, sem jo pogrešala. Stopila sem do nje, jo poljubila in objela. Stoje sva se malo pocrkljali, joj kako me je vzburjala. Naredila sem nama tople sendviče, medtem ko se je Leota stuširala. Oblekla si je široko trenerko in majčko na naramnice, brez modrčka. Med večerjo sem skoz opazovala njene prsi, bile so tako lepe. Po večerji sva gledali televizijo v dnevni sobi. Sedeli sva v temi, prižgano sva imeli le majhno lučko in televizijo. Leota mi je sedela v objemu. Bilo mi je tako lepo. Kasneje sem se šla še jaz tuširat. Nisem izbirala pri pižami, oblekla sem si majico z kratkimi rokavi, spodaj športni modrček kot vedno in spodnjice. Ko sem prišla iz kopalnice je Leota še vedno sedela na sedežni. Prišla sem zadaj nje in jo začela masirati, poljubila sem jo na vrat in z rokami spolzela po njenem telesu. Leota je prijela moje roke in jih položila na svoje prsi. Rekla je naj prisedem. Takoj me je zalizala in me začela otipavati po nogah in trebuhu. V trebuhu so se mi začeli delati takšni metuljčki, da me je skoraj razneslo. Premetavali sva se po kavču in se divje lizali, na koncu sem jaz sedela, Leota pa na meni. Preskočila je iskrica in vse skupaj se je umirilo, vse je postalo bolj romantično. Leota se mi je popolnoma prepustila. Z rokami sem raziskovala njeno telo. Zašepetala mi je »a greva v sobo«. Pogledala sem jo, se nasmejala, ugasnila televizijo, jo dobro prijela, se vstala in jo odnesla v svojo sobo. »Všeč so mi tvoje nabite lepo oblikovane roke, tvoje mišice« je rekla in se sramežljivo nasmehnila. Položila sem jo na posteljo, želela je, da prižgem svečke. Ulegla sem se poleg nje, jo začela poljubljati in otipavati. Prijela me je za prsi in me vprašala zakaj imam oblečen modrček in me prosila, da naj ga slečem. Obrnila sem se na drugo stran, se usedla, si slekla modrček, brez, da bi si slekla majico in se ulegla nazaj. Smejala se mi je in rekla, da sem sramežljiva. Stisnila me je in mi predrzno segla pod majico, prijela moje prsi v roko in jih božala. Bradavičke so se mi takoj napele in opazila sem, da ji je bilo to všeč. Tudi v moje spodnjice je segla z roko, a me je prijela samo za rit. Tega nisem bila navajena, skoraj nikoli nobena punca, razen prva, ni božala in mazila mojega telesa. Vedno sem jaz zadovoljila njih in to je bilo to. Čez čas sem prevzela vlogo in začela Leoto lizati po vratu, dvignila sem ji majčko in nadaljevala po trebuhu, v roke sem vzela njene prsi, jih masirala, začela poljubljati in sesati. Posvetila sem se vsakemu koščku njenega telesa. Leota me je potegnila nase in razširila noge, tako, da sem se lahko fino privila k njenemu telesu. Na svojem  mednožju sem čutila njeno. Začela sem se premikati, to mi je šlo kar dobro od rok in Leota je začela vzdihovati. Zraven sem jo poljubljala. Pasalo ji je, grebla me je po hrbtu.  Še bolj močno sem se drgnila ob njo in ji zraven slekla majico in trenerko. Ostala je samo v spodnjih hlačkah. Vzburjala me je, čisto sem bila mokra in ni mi veliko manjkalo do orgazma. Gnetla sem njene prsi, bile so mi tako všeč, jih lizala, grizljala. Ulegla sem se poleg Leote in jo z roko začela božati po luliki, ampak preko hlačk. Bilo ji je zelo všeč in kar glasna je že bila, mene pa je to rajcalo. Cele hlačke je imela mokre. Počasi je začela dobivati kurjo polt, bradavičke so se ji napele in kmalu za tem je doživela orgazem. Cela se je tresla in smejala. Privila se je močno k meni, jaz pa sem jo stisnila. Pokrili sva se in si prižgali cigaret. Obe sva bili čisto tiho. Potem je Leota spregovorila o orgazmu in povedala, da ga je doživela šele tretjič v življenju.

Ni mi bilo dovolj, vzela bi si jo ponovno. Tako me je vzburjala. Imela je tako čudovito telo. Oboževala sem jo. Ko je bila v mojem objemu, sem čutila kako mi nekaj pomeni. Spet sem v roko prijela njene prsi, bile so tako velike, tako polne. Imela je tako nežno kožo, tako mehko. Leoti je bilo všeč, da sem občudovala njeno telo in jo božala. Prosila me je, če bi tudi jaz slekla majico, da bi rada čutila svojo kožo ob moji in da bi rada videla moje prsi, saj jih je do sedaj samo božala pod majčko. Tokrat me ni bilo več tako sram, vedela sem, da me bo slej kot prej želela videti golo. Nikoli nisem marala biti gola pred drugimi, saj sem bila mnenja, da je moje telo moja umetnija. Slekla sem si majico in Leota me je s presenečenim obrazom spomnila na moj tattoo, katerega ji še nisem omenila. Želela je, da ji povem njegov pomen. Imela sem namreč tigrasto lilijo nekje na sredini hrbtenice z drobcenim napisom ob steblu »izzivam te, da me ljubiš« napisano v angleškem jeziku. Tattoo ji je bil všeč in takoj me je vprašala, če je bolelo, kako dolgo ga že imam in tako. Pokazala sem ji še svoj drug tattoo, ki se je nahajal nižje pod popkom na pasu. V portugalščini sem imela napisan citat znanega brazilskega pisatelja »ko želi Bog koga pahniti v norost, mu izpolni vse želje«. Dotaknila se je obeh tattoojev in potem s svojo roko polzela povsod po mojem telesu. Poljubljala je moje prsi, igrala se je z mojima bradavičkama in si izmislila neko zgodbico. Pozno v jutro sva se pogovarjali, smejali in zabavali. V objemu sva zaspali okoli pol šestih zjutraj, ko se je že začelo daniti.

 

Ob devetih me je zbudil Nani, ki ga je moja mami spustila v sobo. Oblekla sem se, se umila, nahranila Nanija, ga spustila na vrt in nama naredila zajtrk. Skuhala sem kavo, spekla toast, vzela maslo in med, narezala sadje in dala vse na pladenj in odnesla v sobo. S poljubom sem zbudila Leoto, jo malo pocrkljala in ji dala majčko, da se je oblekla. Usedla sem se na posteljo in nama postregla zajtrk. Počasi sva pojedli, se zraven smejali in zajebavali. Uredili sva se in nato je Leota poklicala domov in vprašala, če lahko ostane na kosilu. Starša sta privolila in nato sva si organizirali dan. Šli sva na sprehod z Nanijem, se z njim igrali, pili kavo z mojo mamo, gledali moje slike iz otroštva. Mami se je posvetila spoznavanju z Leoto, jaz pa sem nam skuhala kosilo. Po kosilu sva šli malo počivat, mami pa je pomila posodo. Premetavali sva se po postelji, se otipavali, a za kaj drugega ni bilo več časa. Kasneje sem jo odpeljala domov.

 

V ponedeljek sva se dobili šele popoldan in šli na sprehod z Nanijem. Srečali sva Matica in šli smo na kavo. Pogovarjali smo se, da bi lahko šli skupaj na morje. Zvečer sem se doma učila do enih zjutraj in potem poklicala Leoto. Pogovarjali sva se več kot eno uro.

 

V torek Leota ni imela več pouka, ampak so imeli neke delavnice, zato je končala zelo zgodaj. Šla sem po njo v mesto in jo odpeljala k sebi domov. Bili sva v moji sobi, Leota je crkljala Nanija, jaz pa sem si pospravljala neke zadeve. Kar naenkrat me je potegnila k sebi in me vrgla na posteljo. Presenetila me je. Usedla se je name in me zalizala. Všeč mi je bilo. Prijela sem jo za prsi, ji z roko šla pod majčko. Premetavali sva se in Leota me je potegnila nase in me močno privila k sebi. Na uho mi je zašepetala »želim, da mi pride«. Zasmejala sem se in takoj začela polzeti po njenem telesu, ji slekla majčko, ljubila njene prsi. Da mi je bilo lažje, si je sama slekla spodnje hlačke, saj jaz nisem želela prehitevati zadev, bila je še nedolžna in nisem vedela kako daleč si že želi. Prvič sem videla njeno luliko. Bila je tako posebna in mehka, popolnoma pobrita. Začela sem jo čisto počasi in nežno božati. Zraven sva se poljubljali. Prijalo ji je. S prsti sem raziskovala po njenih oblikah. Poljubljala in lizala sem njene prsi, trebuh, stegna. Tako sem uživala. Nisem se mogla več upreti pohotnemu vonju, začela sem jo lizati. Všeč mi je bil njen okus. Takoj je bila mokra in čisto preveč vzburjena, zato ji je kmalu prišlo. Potegnila me je k sebi in me objela. Privila se je k meni. Na njenem obrazu sta bila nasmeh in zadovoljstvo. Ni ji bilo dovolj, začela me je otipavati in slačiti. Nič mi ni bilo jasno. Lizala me je po vratu, prsih, trebuhu, z roko mi je šla v hlačke in mi jo začela rajcati. Čisto me je vzburila in kar dobro ji je šlo od rok. Prišlo mi je. Po seksu sva kadili, se pogovarjali o seksu in cartali. Ko je Leota odšla domov, sem se še učila.

 

Naslednje jutro sem se zbudila, se uredila, šla na sprehod z Nanijem, prišla nazaj, se stuširala, vzela torbo in šla v mesto na kavo. Pred izpitom sem vso snov še enkrat ponovila. Tudi z Leoto sem se pogovarjala. Izpit sem odpisala v manj kot eni uri. Super mi je šlo. Dobila sem se z Leoto in šli sva na pijačo. Leota je imela zadnji šolski dan. Pokazala mi je spričevalo, bila je odlična. Pila sem pivo, Leota pa vino. Prvič je pila alkohol z mano. Rekla je, da bi rada enkrat poskusila kaditi travo. Zmenili sva se za naslednji dan. Runde so padale in Leota je bila po treh kozarcih vina že kar pijana. Šli sva na kebab in domov. Doma sem spila kavo z mamo in se z njo pogovarjala o faksu in Leoti. Mama je šla k prijateljici, jaz pa z Nanijem  na sprehod do mesta. Dobila sem  se z enim kolegom, ki me je običajno nabavil kaj za kadit, ko sem rabila. Imel je dobro robo za solidno ceno. Dobila sem se tudi z Tanjo na kavici. Povedala sem ji za Leoto in kar ni mogla verjeti, da imam punco. Ob šestih zvečer sem šla po Leoto. Doma njeni starši sploh niso opazili, da je pila, samo, da je pokazala odlično spričevalo in vse je bilo ok. Zaželela si je, da bi lahko od četrtka pa do nedelje spala pri sošolki, da bi šle v kino, nakupovati, na koncert in to. Pustili so ji.

 

Takoj po zajtrku sem šla po Leoto. Počakala me je na postaji, par hiš stran od svojega doma. Ker so jo starši založili z denarjem je želela iti nakupovat. Šli sva po trgovinah in videla sem široke jeans hlače, kakršne običajno izberem za sebe in Leoto komaj prepričala, da naj jih poskusi. Ko jih je imela na sebi se je v njih počutila super udobno, pa še pasale so ji, zato si jih je kupila. Zraven pa sva poiskali še dve majčki. V trgovini z spodnjim perilom, sem ji kupila pižamo in športen modrček, sama pa si je kupila še nekaj tangic. Kupila si je tudi uhanček za v popek in meni usnjeno pleteno zapestnico. Ko je imela dovolj nakupovanja, čeprav sem mislila, da tega ne bom dočakala, sva vse odnesli v avto in šli nekaj pojesti.

Pri meni doma sva se igrali družabne igre, šli na sprehod z kužkom, večerjali in se uredili za ven. Odpeljali sva se v bližnji park. Po poti sva se ustavili na bencinski črpalki, kupila sem nama vodo, cigarete, čokoladico in žvečilke. V parku sva se usedli na klopco. Zvila sem nama joint in ga prižgala. Naredila sem dva dima in ga podala Leoti. Po treh dimih mi ga je vrnila. Vprašala sem jo kako ji je in odgovorila je , da ima čuden okus, da drugače je pa ok, naredila je še tri dime in rekla, da ima dovolj. Malo sva še posedali, pili vodo, pa tudi čokoladico sva odprli. Čez čas se je Leoti začelo smejati. Joj kako je bila smešna, ko je bila zadeta. Pripovedovali sva si zgodbice. Zvila sem si še enega in ga sama pokadila. Šli sva tudi na pivo v mesto. Tam je Leota srečala svoje sošolke, s katerimi se ni ravno veliko družila, a videla jih je šele po tem, ko me je strastno poljubila. Malo jo je zaskrbelo. Pred spanjem sva se prvič skupaj stuširali.

 

V petek sva po zajtrku odšli na sprehod in se pogovarjali o prejšnjem večeru. Srečali sva Leotino teto, od mame sestro. Nisva se ji mogli izogniti. Spoznala me je z teto, a me je zelo čudno gledala. Leota je vedela, da bo vse povedala mami.

Po kosilu sva odšli na popoldansko kopanje. Imeli sva se fenomenalno, vreme je bilo super in Leota v kopalkah zelo mamljiva. Veliko sem jo fotografirala, bila je izjemno fotogenična. Po kopanju sva šli na hamburger in domov. Medtem, ko sem se tuširala je Leota slikala Nanija. Ko se je ona tuširala, sem jo opazovala. Zaželela sem si jo golo narisati. Ulegla se je na posteljo, povsem gola. Okoli nje sem nastavila primerno okolje in svetlobo in jo narisala. Bila je tako čudovita. Tako popolna za na sliko. Zaželela si je, da ji jo poližem  in izpolnila sem ji željo. Takoj po orgazmu je zaspala. Jaz pa sem še enega pokadila in napisala pesem.

 

Melanija M. K. Lamerov

melanijamklamerov

Ljubiteljica živali in narave. Komunikativno energična, odprta, iskrena in direktna. Vedno radovedna, globoka in čustvena. Že od malega zaljubljena v literaturo. Čeprav sem globoko v sebi vedno vedela, da zgolj branje ne zadovolji prav vseh potreb. Kaj kmalu je bila glava premajhno mesto za vso domišljijo, ki se je potikala po mislih. Ki kar ni in ni hotela stran, dokler ni prvič padla na papir, tam pri štirinajstih, v zgodbo, ki se je niti ne spomnim več. Adrenalin in strast ob pisanju, ki ga želim prenesti na bralce. Srce, ki ga puščam na papirju. Želja, da svoje ideje in domišljijo zlijem na papir in predam, nekomu, ki čaka, nekomu, ki išče nekaj ravno takega. Nove drugačne teme, ki podirajo tabuje. Teme o katerih ni veliko knjig, zgodbe, ki te potegnejo vase z vsemi čustvi. Prepustite se branju, naj vas zgodbe spremenijo.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.