TA-TA-RA S PAINTBALLA (2. del)

V soboto sva spali malo dlje. Leota se je zbudila pred mano in ker sem ji bila v spanju všeč, me je slikala.  V obraz, pokrito, odkrito, od blizu, daleč, moje ustnice in vse kar ji je bilo všeč in je želela ujeti v trenutek. Prebrala je tudi mojo pesem in bila ji je všeč, vzela jo je domov. Moja mama nama je v posteljo prinesla kavo. Po kosilu sva šli jezdit in na pijačo. Zvečer, ko sem se igrala z Nanijem, se je Leota odšla stuširat. Počakala sem jo na postelji. Iz kopalnice je prišla v novi pižami. Po sobi je prižgala sveče in ugasnila luč. Jaz pa sem jo samo opazovala. Prišla mi je bližje in začela plesati. Prižgala sem glasbo in se udobno namestila. V nežni svetlobi sem opazovala njene gibe, njene obline. Bila je prečudovita. Izzivala me je. Ob plesu se je božala po prsih in mednožju. To me je tako vzburjalo. Počasi se je slekla in prišla do mene. Božala sem njeno golo telo. Poljubljala sem jo. Še vedno je stala, jaz pa sem pokleknila in ji začela lizati luliko. Cela se je tresla. V trenutku je bila mokra. Začela me je slačiti in me vrgla na posteljo. Usedla se je name in se začela drgniti po moji. Pasalo mi je. Povlekla sem jo višje k sebi, tako, da je klečala nad mojo glavo, lizala sem jo. Potem sem jo vrgla dol z sebe in se gola ulegla na njo. Zašepetala mi je, »čas je, pojdi vame…«. Poskrbela sem, da je bila dovolj vlažna in sproščena in ji zelo počasi v luliko zarinila prst. Malo je zastokala, a porinila sem ga še globlje. Počasi sem začela premikati roko in dodala še en prst. Uživala je, čeprav se je na občutek šele privajala. Z drugo roko sem ji dražila ščegetavček. Tokrat je trajalo malo dlje, a ji je prišlo. Srečni sva zaspali v objemu.

V misli se mi je prikradel stavek, ki mi ga je nekdo enkrat rekel »ko misliš, da si na cilju, se še enkrat ozri nazaj in preveri, če je to res tisti pravi cilj«. Ne vem, zakaj sem se spomnila na to, a res sem pomislila in še enkrat preverila situacijo. Vedela sem s kakšno osebo in na kakšen način si želim preživeti ostanek življenja. A od zaslepljenosti z Leoto tistega pravega cilja tisti trenutek sploh nisem imela več pred sabo.

 

Naslednji dan je zjutraj deževalo, bil pa je tudi čas, da gre Leota domov. Na USB ključ sem ji posnela vse slike, ki sva jih imeli do sedaj. Moje mame ni bilo doma, zato sva si za kosilo naročile kosilo iz mehiške restavracije. Po kosilu si je Leota vse spakirala. Ob kavi in cigareti sva se pogovarjali. Leota je bila malo zaskrbljena. Ni vedela kako bo doma, kdaj se bova zopet videli in kaj bo njen naslednji izgovor. Nisem hotela razmišljati o tem. Pomirila sem jo. Malo sva se še muckali, potem pa sem jo peljala domov. Sabo sva vzeli tudi Nanija. Na hitro sva se poljubili in se poslovili. Bila sem slabe volje z nekim čudnim občutkom v sebi.

scan0005 (3)

Šla sem na pivo z Nanijem k dobremu prijatelju, ki ima svoj bar. Imela sem srečo, da je bil Samo tam. Malo sva poklepetala, takoj je videl, da me nekaj muči. Razložila sem mu situacijo, on še sploh ni vedel zame in Leoto, ker je bil dva meseca na Majorki. Samo je bil moj najboljši prijatelj z njim sem se poznala že od malega. Poznal me je zelo dobro in vedel je, da sem vedno govorila, da ne bom imela tako mlade punce, še posebej, če bo živela s starši. Preprosto nisem bila človek, ki bi se skrival in tajil zvezo. Nisem marala ljudi, ki niso sprejemali drugačnosti in točno takšni so bili Leotini starši.

Samo me je prosil, če bi ga lahko od naslednjega ponedeljka dalje štirinajst dni nadomeščala v baru. Itak to ni bilo prvič, zato sem takoj privolila. Domov sem prišla pozno zvečer. Leota se še vedno ni nič javila. Napisala sem ji sms sporočilo in šla spat.

 

V torek me je vse skupaj že začelo malo skrbeti, ker se mi Leota cel ponedeljek ni nič javila. Poklicala Matica Leotinega brata. Povedal mi je, da dela, da nič ne ve, le to, da Leote s starši cel dan ni bilo doma. Poklicala sem tudi Leoto, a se ni javila.

Ostala  sem doma. Počela sem brezvezne stvari, bila na računalniku, gledala najine slike. Zvečer sem se po tuširanju usedla na okensko polico, gledala zvezde in kadila joint. Mama je že spala. Ravno, ko sem se hotela uleči, je pri vratih pozvonilo. Bila je Leota. Spustila sem jo noter in šli sva na teraso. Skočila mi je okrog vratu in me skoraj zajahala, pa sem jo ustavila in ji rekla da tako ne gre, da ne more kar tako priti in se delati, da nič ni bilo. Opravičila se je in rekla, da me je pogrešala. Tudi jaz sem njo zelo pogrešala, vendar sem želela najprej neka pojasnila. Njena teta je staršema povedala, da je bila ena starejša punca z njo in Leota je rekla, da sem od sošolke sestra, da sva šli po sladoled. Naslednji dan pa so bili cel dan pri babici in Leota ni imela telefona s seboj. Tipični problemi s starši in mladoletno punco. Nestrpno sem že čakala, da jo poljubim. Odnesla sem jo v sobo in si jo pošteno vzela brez kakršnihkoli besed. Res so bila neka čustva in tega sem se zavedala vsako sekundo bolj. Rekla je, da ne more ostati dolgo, da je ne bodo zalotili pri nočnem izhodu. Preden je šla mi je povedala, da gredo s starši že ta teden na morje za štirinajst dni. Da je iskala razloge, da bi ostala doma, a da Matic dela in da ne more bit sama doma brez nadzora. Začela se je jokati, a sem jo potolažila. Povedala sem ji, da naj se ne sekira, da ji zaupam, da jo bom čakala in da bosta ta dva tedna minila zelo hitro. Zlagala sem se, ker sem vedela, da ji bo tako lažje. Obljubila je, da bo doma naredila vse, da bova te zadnje dni pred morjem res skupaj.

 

Naslednji dan je Leota že takoj po kosilu prišla k meni. Šli sva na sprehod, jahali konje, imeli piknik, obiskali grad in po napornem dnevu seksali in zaspali.

 

V četrtek zjutraj je Leota poklicala domov in se dogovorila, da lahko še ta dan ostane pri meni. Pojedli sva zajtrk in odšli na sprehod z Nanijem do Samotovega bara. Leoto sem spoznala s Samotom. Pili smo kavico in se pogovarjali. Mimo je prišla Tanja, čisto vesela, da nas vidi. Povedala je, da v petek zvečer organizira žur pri sebi doma in nas povabila. Na poti nazaj sva se ustavili v Foto Šoku, kjer sva si dali razviti najine najboljše slike. Za kosilo si je Leota zaželela tortiljo in naredila sem jo. Popoldan sva šli v kino gledat romantično komedijo in zvečer spet skupaj zaspali.

 

Zjutraj nisva vedeli kako bi uredili, da bi lahko šla Leota zvečer na žur, zato sem poklicala Matica in mu razložila situacijo. Kasneje je oče klical Leoto in ji dovolil, da gre zvečer ven, vendar mora biti do devete ure zjutraj doma, ker gredo na morje. Skakali sva od veselja. Poklicala sem Tanjo za par podrobnosti. Čeprav nisem vedela kako bo Leoti na žuru, ob vseh teh drugih puncah oziroma drugih lezbijkah, ob puncah, ki sem jih že imela, sem se veselila večera. Ko sta Leota in moja mama pripravljali kosilo, sem jaz odšla do bankomata, do znanca po malo trave in po razvite slike. Ustavila sem se v parku, pokadila enega in pregledala katere slike si je dala razviti Leota. Videla sem tudi vse svoje slike, ko me je slikala med spanjem, na nekaterih sem bila tudi gola. Zraven je bilo tudi nekaj najinih skupnih fotografij, ko sva kam šle, pa tudi kakšna iz postelje. Na nekaj slik, sem ji na zadnjo stran z alkoholnim flomastrom napisala nekaj misli. Doma sem v to kuverto dodala še dve pesmi, ki sem ju napisala zanjo in risbo gole Leote, ki sem jo narisala nekega večera.

 

Za žur sem oblekla široke kratke hlače, črn športni modrček, belo majčko na naramnice, naredila frizuro, vzela torbo, obula skejterske teniske in to je bilo to. Pri Leoti pa se je to zavleklo na dve uri. Oblekla si je kratke oprijete kavbojke, luštno poletno majčko do popka, z malo dekolteja, obula visoke allstarke, spletla si je kito in se malo naličila. Lepa je bila, tako srednješolska. Najprej sva šli na pijačo k Samotu, potem do Tanje. Na žuru je bilo že kar veliko ljudi, vsi so plesali, peli, pili in se smejali. Muzika je nabijala. Vzdušje je bilo zelo sproščeno in zabavno. Pozdravila sem par ljudi in Leoto spoznala z nekaterimi. Na žuru je bil tudi Jure, pozdravili sva ga in skupaj smo pokadili en joint na terasi. Spili sva vsaka dva piva in malo tudi plesali. Bilo je super, Leota je sicer kar veliko gledala naokoli po drugih puncah, z izrazom radovednosti in malo zapeljivosti. V meni je vzbudila kanček ljubosumja, a me to ni motilo, dokler je ostala pri meni.

scan0005 (4)

Že takoj, ko sem prišla na žur, sem videla tri kolegice, s katerimi se nikoli nismo marale. Vedno smo se samo pozdravile od daleč in to je bilo vse. Nekako so bile vedno zelo vzvišene, imele so se za najboljše, najlepše. Že dostikrat smo imele kakšen spor, a nikoli me niso zares razjezile. Več nas je bilo s takšnim mnenjem o njih, zato smo jih vsi kar ignorirali in lepo živeli v sožitju. Velikokrat so bile s puncami, katere sem že imela in vedno so mislile, da mi bodo zaradi tega prišle do živega.

 

V sebi sem spet imela nekakšen slab občutek. Odšla sem na WC, Leota pa je ostala in naprej plesala. Ko sem se vrnila, Leote najprej sploh nisem videla, potem pa sem jo opazila v družbi teh treh kolegic. Nekaj so jo objemale in se z njo sladko pogovarjale. Razjezilo me je. Tanja je takoj skočila do mene in rekla, da naj se pomirim. Vedela je kakšna sem. Leota sploh ni opazila, da sem se vrnila. Dovolila jim je, da so se spogledovale z njo, ena jo je celo prijela za rit. Tanja me je hotela zadržati, a sem jo odrinila. Šla sem do njih, odstranila njihove roke z Leote in jim težila kaj se gredo. Dobro so vedele, da je Leota z mano, a jim je bil to je še večji užitek. Nekaj so se izgovarjale, govorile, da je Leota predobra zame. Besnost v meni pa je samo naraščala. Vse se je odvijalo tako hitro. Ena od kolegic, Maja je celo rekla, da lahko Leoti one vzamejo nedolžnost, če ji jo še jaz nisem. Da ji bo boljše z njo. Takrat pa me je res razkurila. Zakadila sem se v njo in jo zvlekla ven. To ni bil moj prvi pretep in moram reči, da sem takšne stvari kar obvladala. Nekaj se je upirala, a mi ni mogla nič. Itak so vsi prileteli za nama. Leota je vpila, Tanja klicala Samota. Nisem se mogla več obvladati in zadrževati. Kar s torbo na ramenih sem jo udarila na gobec, ona pa mi je udarec vrnila in kar zabolelo me je, presekala mi je ustnico. Vrgla sem jo po tleh, branila se je z vso močjo in jaz pa sem jo še enkrat udarila. Onemogla je. Jaz pa sem se komaj začela zavedati, da je dovolj. Nihče naju ni upal spraviti narazen. Drugi dve kolegici sta samo vpili, da bom zato še plačala. Nisem se bala njihovih groženj. V belo majico sem si obrisala ustnico, ki mi je kar precej krvavela in odšla proti avtu. Leota je pritekla za mano, brez besed. Žur se je nadaljeval, midve pa sva se odpeljali. Celo pot sva molčali. Saj tako ali tako nisem vedela kaj naj rečem. Prišle sva do mene in takoj sem šla v svojo sobo. Slekla sem si majico in se usedla na posteljo. Leota je prisedla in me objela. Opravičila se je. Moja ustnica je bila vedno slabša, zatekala mi je. Vse mi je pojasnila kako točno je bilo in nekako sem ji verjela. Nisem se hotela več pogovarjati o tem. A vedno bolj sem premišljevala, če ji res lahko zaupam. Ustrašila sem se teh dveh tednov, ko bova narazen.

 

Klical me je Samo. Vprašal če sem ok, povedal, da ga je Tanja med pretepom klicala, kajti vedela je, da me le on nekako edini lahko obvlada, hkrati pa tudi za pomoč, če bi prišlo do česa večjega. Samo mi je bil res kot starejši brat, edina oseba, ki me je poznala do obisti.

 

Ustnica me je vedno bolj bolela, a sem vseeno poljubila Leoto. Skupaj sva se stuširali. Ura je bila pol štiri zjutraj in nisva imeli več veliko časa. Pod tušem sva se malo sprostili in pozabili na vse skupaj, se ljubili in zaspali za dve uri. Ob pol sedmih naju je zbudila budilka. Na hitro sva spili kavico, vzeli Leotine stvari in se odpeljali. Niti besede nisva spregovorili o prejšnjem večeru. Odpeljala sem jo prav do hiše, ker je bilo še zgodaj in je Leota rekla, da straši verjetno še spijo. Ene petnajst minut sva se v avtu objemali, cartali in poljubljali. Rekla sem ji, da naj se ima lepo in naj se čuva. Poslovili sva se. Gledala sem za njo, vse dokler ni stopila v hišo, potem sem odpeljala.

 

Naslednjih štirinajst dni je kar hitro minilo. Skoraj cele dneve sem delala, ko pa sem imela prosto, sem pisala pesmi in risala. En dan sem šla tudi k frizerju. Ukvarjala sem se z Nanijem. Z Leoto sva se slišali samo ob večerih, ko se je hodila tuširat. Ker so bili v kampu, v svoji prikolici, drugje ni imela zasebnosti pred staršema. Kdaj čez dan pa sva si napisali kako sms sporočilo. Te dni nisem bila najboljše volje, zato sem skoraj vsako jutro pokadila ob kavi kak joint. Pa tudi v službi sem bila bolj mirna. Vsepovsod sem srečevala ljudi, ki so bili takrat na žuru in vsi so spraševali kje imam Leoto, če nisva več skupaj. To me je živciralo in potem jim sploh nisem več pojasnjevala, ampak sem raje samo molčala. Nekega jutra sem med pošto prejela Leotino razglednico.

 

V soboto, po enem tednu odkar je Leota šla, sem imela prost dan. Zjutraj sem se zgodaj zbudila in opazovala svojo sobo. Ni mi bila več všeč. Takoj sem se uredila in šla v trgovino. Doma sem v črno veliko vrečo zmetala vse stvari, ki jih nisem več potrebovala. Pregledala sem tudi oblačila in čevlje. Vso pohištvo sem postavila na sredino sobe in stene prebarvala na živo zeleno barvo, z belimi črtami različnih širin tu in tam.  Prebarvala sem si tudi radiator. Na računalniku sem izbrala nekaj najinih slik in nekaj aktov žensk in jih dala razviti v večje črno bele formate. Kupiti sem šla tudi okvirje in dve polici. Popoldan sem malo počivala, šla z Nanijem do Samota na kavo in pokadila še en joint. Pospravila sem si tudi pisalno mizo, vse predale in cel kup vsega vrgla v smeti. Zvečer so bile stene že suhe, zato sem jih še enkrat prebelila in odprla vsa okna, da se soba prezrači. Uredila sem se in spet šla do Samota. Skupaj sva se ga malo napila. Veliko sva se pogovarjala in svetoval mi je par zadev. Velikokrat me je zaskrbelo kaj počne Leota, če je koga spoznala, če je zvesta. Še posebej potem, ko mi je povedala, da je srečala kolegico in da ji starši dovolijo zvečer ven.

 

V nedeljo sem spala do devetih. Pospravila sem vse od beljenja. Na steno sem pritrdila obe novi polici, eno nad posteljo in eno na nasprotno stran k omari. Na stene sem pribila tudi žebljičke, da sem kasneje slike samo obesila. Vso pohištvo sem dala na svoja mesta. Pomila, pobrisala in posesala sem celo sobo. V omaro sem si lepo zložila vsa oblačila in čevlje. Še dokončala nisem dela, pa je bilo vse tako urejeno, tako drugače kot prej, všeč mi je bilo. Na list papirja sem narisala skico delnega akta Leote, potem pa sem ga prerisala na steno z črno barvo. Za to sem porabila kar veliko časa. Kosilo sem ta dan spustila, saj sem želela dokončati urejanje sobe. Mama je tako ali tako mislila, da se mi je zmešalo, saj me skoraj cel dan ni bilo iz sobe. Dokončala sem še detajle in na nove police zložila neke stvari, ki so mi kaj pomenile. Ko sem se zvečer slišala z Leoto ji nisem omenila urejanja sobe.

 

V ponedeljek sem spet delala a samo do trinajste ure. Po poti domov sem se oglasila po slike, ki sem jih dala razviti. Kupila sem si še novo preprogo, zavese in nekaj svečk. Doma sem vse pospravila, uredila slike in jih obesila na stene. Delni akt Leote mi je res dobro uspel, še moji mami je bil všeč. Zvečer sem šla malo ven, na sprehod po parku z Nanijem in na pivo k Samotu. Dal mi je denar za te dni ko sem delala, tristo evrov za en teden. To je bil dober zaslužek. Zmenila sva se, da bom zdaj še delala en teden, za naprej pa se bova zmenila.  Doma sem malo brskala po internetu in našla nekoga, ki dela pesjake in pasje ute po naročilu.

 

V torek sem delala deset ur in prišla domov okoli pol šestih. Doma sem z merami narisala kakšen pesjak in uto bi imel Nani in poklicala gospoda, da sva se dobila na kavi. Dogovorila sva se za ceno in prevoz. Ta večer sem šla prej v posteljo in opazovala svojo sobo, bila je popolna. Nani je zaspal zraven mene na postelji.

 

Naslednji trije dnevi so se zelo vlekli. Delala sem po dvanajst ur na dan. Zjutraj sem bila spet potrebna jointa, ki mi je bil te dni, ko sem bila brez Leote skoraj nuja. Tudi cigaret sem pokadila več kot po navadi, ker sem postala takoj nervozna, ko sem pomislila, če je Leota ok. En dan je prišel k meni na pijačo od Leote brat Matic, malo sva se pogovarjala. Povedal mi je, da se imajo njegovi na morju ok. V petek zvečer mi je Leota povedala, da pride domov šele v nedeljo nekje po kosilu in ne v soboto, kot je bilo prvotno načrtovano. To me je malo razjezilo. Komaj sem čakala na dan, ko se bova videli.

 

V soboto zvečer sem po službi malo zabluzila z Samotom in Tanjo. Samo mi je dal plačo. Skupaj smo spili ene deset rund vodke, piva, in bambusov. Slabo je bilo že samo to, da smo mešali pijačo, na koncu pa smo pokadili še vsak en joint. Tu moram omeniti, da kajenje trave pri nas ni bilo več ilegalno in zato tudi ni bilo tabu. Lahko si jo dobil brez večjega problema, ampak še vedno na ulici. Domov sem prišla okoli druge ure zjutraj in bilo mi je malo slabo. Ko sem se ulegla v posteljo se mi je vrtelo, a mogla sem zaspati.

 

Spanje se je zavleklo v pozno nedeljsko dopoldne. Zbudila me je mama, ko je prišla s sprehoda z Nanijem in iz pekarne. Malo sva se pogovarjali, spili kavo in takoj je opazila, da sem imela bujno noč. Šla sem se stuširat in pojedla kosilo. Na kosilu je bila tudi mamina sestra, moja teta. Vedno bolj sem bila nervozna, ker  nisem vedela ali se bova z Leoto že ta dan videli. Gledala sem TV in se igrala z Nanijem. V dnevni sobi sem kasneje na sedežni tudi zaspala. Okoli pete ure popoldan me je zbudil zvok mobitela. Klicala me je Leota. Rekla je, da je prišla pred eno uro domov, razpakirala, se stuširala in da se lahko dobiva. Šla sem po njo domov, najprej sva se objeli in šli na pico. Razlagala sem ji kaj sem počela te dni in ji tudi povedala, da imam za njo presenečenje. Na pijači mi je tudi povedala kako se je imela na morju. Kot sem tudi sama opazila, je povedala, da je bila skoraj cele dneve na plaži, se sončila, kopala, brala knjige, revije in igrala odbojko z mamo. Zvečer je hodila na pijače in sprehode, pa tudi na treh žurih je bila z kolegico, ki jo pozna z morja že vrsto let, ker je iz sosednje prikolice. Priznala mi je tudi, da je bila dvakrat kar fino pijana. Zelo me je pogrešala in veliko mislila name. A kaj bolj natančno ni želela razlagati. Videla sem, da je bila malo odsotna. Zaželela si je, da greva nekam na samo, odšli sva v park. Na klopci sva se malo poljubljali in objemali. Dala mi je darilce, ki mi ga je kupila, usnjeno zapestnico in verižico z enim zrnom riža v kapsuli na katerem sta pisali najini imeni. Sama je imela enako. Verižica je bila zelo primerna, saj sta bili najini imeni tako minimalno napisani na enem rižu, da jih nihče kar tako nebi videl.

Leota je bila tako drugačna, tako nesproščena, pa sem jo vprašala kaj jo muči. Vstala je in jaz za njo. Prižgala sem si cigaret. Obrnjena je bila stran od mene. Rekla je, »moram ti nekaj povedati. Nič ti nočem skrivati Ela« in zavzdihnila. Zbistrilo me je in obrnila sem jo k sebi, da me je gledala v obraz. Lahko bi rekla, da so bile njene oči malo solzne. Komaj je spregovorila »spoznala sem punco svojih let, lezbijko. Družili sva se čez dan in tudi kak večer. Zala ji je ime. Veliko sva se pogovarjali, pa tudi napili sva se ga enkrat. Priznala mi je, da sem ji zelo všeč, da bi rada bila z mano. Enkrat me je tudi poljubila. V sebi sem imela smešen občutek, dajala me je radovednost, a sem se hitro zbistrila in razčistila stvari z njo, ji dala jasno vedeti, da sva lahko samo prijateljici« je zaključila. Bilo ji je zelo težko, ko mi je to govorila, ko je videla, da mi ni vseeno in da postajam zelo napeta. Videla sem, da je zraven v mislih ugibala ali ji bom verjela ali ne. Tudi sama nisem čisto točno vedela kako naj se odzovem, kaj naj rečem. Opravičila se mi je. Videla sem solzo na njenem obrazu. Brez pomislekov sem ji oprostila in tudi verjela. Mirno sem ji rekla »je že ok. Verjamem ti in tudi zaupam ti. Če kaj prikrivaš, tako ali tako lažeš sama sebi. Vse pride enkrat na dan, veš«.

Objela sem jo čez ramena in odšli sva do mene. Presenečenje za Leoto je bila moja preurejena soba in bila ji je tako všeč, da kar ni mogla nehati hvaliti in hkrati opazovati. Komentirala je, da je soba sedaj čisto drugačna, bolj pozitivna. Cartala je tudi Nanija in čvekala z mojo mamo. Pogledali sva slike z morja. Klicala jo je mama, a se ni želela oglasiti. Rekla mi je samo, da bo ostala pri meni. Po tuširanju je mami poslala sms, da je ne bo domov in utišala mobitel.

Tako močno sem jo pogrešala in tako močno sem si jo želela, hrepenela sem po njenem telesu. Sploh ji nisem dovolila, da bi se oblekla v pižamo, ampak sem jo odnesla do postelje in si jo vzela. Imeli sva odličen divji seks in doživeli po več orgazmov. Ko sva se umirili in imeli dovolj, sva zaspali v rahlem soju luči, nekje v daljavi se je slišalo vibriranje Leotinega mobitela.

 

Čeprav je Leoti mama že po telefonu v ponedeljek zjutraj težila, popoldan doma pa še bolj, da kako se to obnaša, da ne more kar tako prespat nekje brez dovoljenja, je Leota v torek kljub vsemu, dopoldan spet prišla k meni in ta večer spet prespala, brez dovoljenja staršev. Tega nisem podpirala in ni mi bilo všeč, da se krega s starši zaradi mene, ker sem vedela, da bo samo še slabše, ko bosta izvedela za naju. A skupne dneve oziroma noči sva res potrebovali. Najin seks je bil vedno boljši, vedno bolj sva uživali. Poskušali sva nove stvari in nove položaje. Tako sva se tudi telesno vedno bolj spoznavali in zbliževali. Vzljubila sem jo, se navezala nanjo in mislila, da jo želim ob sebi celo življenje. Z njo bi preživela štiriindvajset ur na dan, verjetno kar v postelji, če bi se dalo. Skoraj bi lahko rekla, da sem bila z njo in njenim telesom zasvojena.

 

V sredo je šla Leota že dopoldan domov, a ni vedela, da bo njena mama doma, čakala na njo, da pride domov. Spet so se skregale, a tokrat je njena mama že vedela, da Leota ne spi pri prijateljici, vedela je, da gre za ljubezen, a je mislila, da ima Leota fanta. Prepovedala ji je izhode do nadaljnjega, prepovedala videvanje z namišljenim fantom, da je še premlada za to, da ne ve kaj dela, da jo je oči videl, ko se je z fantom poljubljala v avtu preden so šli na morje, da to ni primerno obnašanje. Sicer sva se v sredo poklicali in pogovarjali tako, da ni bil problem, a ji je mama zvečer vzela tudi mobitel in izklopila internet.

 

V četrtek se nisva nič slišali. Dopoldan sem delala, popoldan pa mi je bil dolgčas. Ta dan je Nani dobil svojo uto in pesjak. Dobila sem idejo in šla Leoti kupit nov mobitel, sim kartico in ji napolnila račun. Vse skupaj sem zavila v darilce in poklicala Matica. Zvečer okoli enajste ure me je Leota že klicala in se mi stokrat zahvalila za super idejo. Zmenili sva se, da si bova pisali sporočila, ker je manj opazno.

 

Naslednji dan sem delala dvanajst ur. Po službi sem ostala v baru na pijači s Samotom. Klical me je Matic in uletel z idejo, da bi šli v torek na morje, da je našel svetovno ponudbo. Itak sem bila takoj za, a sem mu razložila situacijo in res nisem verjela, da bodo starši spustili Leoto na morje, a je rekel, da naj ne skrbim, da bo on uredil zadevo, a da naj Leoti nič ne omenjam. Zvečer sva se pogovarjali skoraj dve uri, a ji morja nisem omenila.

 

V soboto zjutraj sem zgodaj vstala in šla teči z Nanijem. Potem sem spila kavo in pokadila zvitek, a sem bila vseeno vedno bolj nervozna saj se z Leoto nisva videli že štiri dni in sem jo res pogrešala. Zvečer me je klical Matic in mi vse razložil. Rekel je, da se je pogovoril z staršema in da pustita pod enim pogojem. Da spoznata vse, ki gredo na morje oziroma, da se skupaj dobimo in pogovorimo. Matic si je zamislil zadevo nekako tako, da gresta Matic in njegov najboljši prijatelj s faksa Mark, jaz kot Markova sestra in Leota. Zamisel je bila super, a vseeno sem se bala kako me bosta Leotina starša sprejela, da me ne bo slučajno od Leote oče celo prepoznal. Dogovorila sva se, da se dobimo naslednji dan, nekje po kosilu. Dal mi je tudi številko od Marka, ker sva morala priti skupaj. Zvečer sem se pogovarjala tudi z Leoto, bilo mi je lažje, ker sem vedela, da jo bom naslednji dan videla. Leota pa je bila kar boga, med pogovorom se je tudi jokala in nikakor je nisem mogla pomiriti. Razmišljala je celo, da bi zbežala, a sem jo prepričala, da še počaka kak dan. V postelji sem razmišlja o vsem skupaj. Verjetno so starši privolili v dobri veri, da bi Leota mogoče pozabila na fanta, a niso vedeli, da sem jaz tisti njen »fant«. Strah me je bilo prihodnosti, trenutka ko bosta izvedela za naju, ko bosta morala dojeti, da je njuna hčera lezbijka. Zaradi laganja pa bo takrat verjetno vse skupaj še slabše, pa tudi Maticu se ne bo dobro pisalo. Med premišljevanjem sem zaspala.

 

Zbudila sem se okoli desete ure zjutraj. Bila sem nervozna. Nisem vedela kaj naj oblečem, kako naj se obnašam, da ne bi že na daleč zgledala lezbijka. Zaradi svoje bolj moške postave, se nisem mogla obleči v fino damico. Pojedla sem kosilo in se stuširala. Prebrskala sem vso omaro, da sem našla edini ne športni modrček, ki ga imam. Oblekla sem si tudi oprijete kavbojke na korenček, allstarke in roza majčko od mame. Vzela sem si torbico in notri zmetala nekaj stvari. Poklicala sem Marka in pred odhodom pokadila še en joint. Pa tudi nadišavila sem se z maminim parfumom, ker sem po večini uporabljala bolj moške vonje. Mark je prišel pome. Bilo mu je dosti lažje, ker so ga Leotini starši že poznali. On je vedel za naju. Pomiril me je, da bo vse ok, da imata starša Matica res rada in da mu zaupata.

 

Ko sva prispela, je Matic prišel ven in naju povabil v hišo, v dnevno sobo. Hiša je že od zunaj izgledala fantastično, znotraj pa je bila opremljena z luksuzno moderno opremo, videlo se je, da jim denarja res ne manjka. V dnevni sobi sta že čakala starša. Mark me je predstavil, kot svojo mlajšo sestro Elo. Videlo se je, da sta imela tudi Marka rada in zato sta tudi mene lepo sprejela. Usedli smo se in se pogovarjali, kje smo se spoznali. Matic je dodal, da naju Leota oba pozna, da smo bili velikokrat že skupaj na pijači. Oče je poklical Leoto, da naj pride dol. Ko je hodila po stopnicah in me zagledala je povsem prebledela in kar obstala. Nič ji ni bilo jasno. Matic jo je hitro zmotil in jo potegnil k sebi, ji povedal, da imamo zanjo presenečenje. Ves čas je samo molčala in me gledala, s tem pa me je delala nervozno. Skočila sem na WC, da bi se zbistrila, med tem pa so Leoti vse razložili. Bila je navdušena. Njena starša ta trenutek sploh nista delovala slaba človeka, a videlo se je, da se pretvarjata in da je to vse nekako njun načrt kako obvarovati Leoto pred fanti in drugimi slabimi vplivi. Kasneje smo šli v zgornje nadstropje v Matičevo sobo. Tudi Leota mi je pokazala svojo sobo, imela je tako dekliško. Takoj sva se objeli in poljubili. Rekla mi je, da sem smešno oblečena, da mi ne paše. Povedala mi je tudi, da jo je mama sinoči zasačila, ko je gledala najine slike in brala moje pesmi, a jih je lahko pravočasno skrila in se z mamo skoraj stepla, ko ji jih je hotela vzeti.  Potem jih je pospravila na varno mesto. Starša sta nas pustila čisto pri miru. Dogovorili smo se vse podrobnosti glede morja.

Zvečer sva si z Leoto pisali sporočila, ki so se sprevrgla v seksi sporočila, ob katerih sva se obe samozadovoljevali in zaspali z občutkom orgazma.

 

V ponedeljek sem vstala zgodaj zjutraj, spila kavo, peljala Nanija na sprehod in šla po nakupih. Nakupila sem si stvari za na morje, pa tudi nove kopalke. Doma sem si naredila seznam in potem vse spakirala. Mama se je veselila, da bova šli z Leoto skupaj na morje.

 

V torek je Matic pripeljal Leoto k meni in šel po Marka. Midve pa sva spili kavo z mojo mamo in  bili še malo z Nanijem. Okoli pol devete ure sta prišla Matic in Mark po naju.  Šli smo z Matičevim džipom. Z Leoto sva sedeli zadaj, Matic je vozil, Mark pa je celo pot pravil vice in nabijal glasbo. Na poti smo se enkrat ustavili na kavici.  Pot je kar hitro minila in kmalu smo prispeli v naš hotel. Imeli smo sosednje sobe in skupno teraso z pogledom na morje. Najprej smo si vse razpakirali in šli nekaj pojesti. Z Leoto sva na hitro seksali in se pripravili za plažo. Vreme je bilo odlično, voda ravno pravšnja, na plaži ni bilo gneče. Seveda smo se takoj vsi šli kopat. Imeli smo se fajn. Na plaži smo bili kar dolgo, spili dve rundi koktajlov in šli vsak v svoje sobe. Z Leoto sva šli kar skupaj pod tuš. Po tuširanju naju je prevzela neka strast in predali sva se posteljnim užitkom.

 

V sredo zjutraj smo takoj po zajtrku odšli na plažo. Dan je zelo hitro minil. Z Leoto sva se potapljali z masko in plavutkami, se špricali in malo nagajali druga drugi. Dosti sva se tudi sprehajali po plaži. Zvečer smo se uredili in šli na žur na plaži. Malo smo se ga napili, se smejali in uživali. Matic in Mark sta šla v lov za puncami, midve pa sva se oddaljile od bara nekam na plažo, kjer je bilo ponoči popolnoma prazno, se slikali, poljubljali, pokadili joint, se na koncu goli kopali in se ljubili na peščeni plaži.

 

V četrtek smo zajtrk prespali in šli najprej na kavo. Šli smo na sprehod po mestu. Kupili smo si nekaj spominkov in poslali nekaj razglednic. Na plažo smo šli šele po kosilu. Vozili smo se z pedolinotom. Nekje na morju stran od plaže smo pokadili joint in bili na koncu počeni še od sonca zraven. Smejali smo se kot nori. Tudi kopali smo se tam daleč od obale. Z Maticem sva se šla malo potapljat in nabrala nekaj školjk. Zvečer smo se spet napili, se skupaj slikali, se delali norca iz vseh tistih finih punc, ki so mislile, da so lepe in se skoz neki popravljale. Matic in Mark sta si vsak večer našla punco za eno noč, tako, da se je naš krog znancev na morju kar naprej širil. Bilo nam je lepo in midve sva res uživali cele dneve skupaj. Veliko sva se pogovarjali, kako bi bilo, če bi živeli skupaj, če bi njena starša izvedela in sprejela, da se nama ne bi bilo treba skrivati pred nikomer. V sobo sva prišli okoli treh zjutraj.

 

Petek je bil še en super dan. Spet smo bili cel dan na plaži, se sončili, malo spali, mazali z kremo, masirali, igrali družabne igre, kopali in vozili z vodnimi skuterji in šli na panoramsko vožnjo z gliserjem. Bilo je noro, počutili smo se kot v zabaviščnem parku ob vseh teh valovih in hitrosti. Zvečer smo v baru na plaži igrali biljard in namizni nogomet.

 

V soboto smo se pri zajtrku pogovarjali kaj vse bi še lahko počeli. Zmenili smo se, da gremo zvečer v mesto na koncert. Celoten dan smo preživeli na plaži, uživali, se kopali, jedli sladoled, se špricali z vodnimi pištolami, smejali, divjali, se obmetavali z mivko, da smo jo imeli potem vsepovsod v kopalkah. Ljudje na plaži so nas vsak dan bolj čudno gledali. Itak smo bili mladi, razdivjani, odštekani in res nismo nikoli pazili na obnašanje. Zvečer na koncertu je bilo zanimivo. Z Leoto sva plesali in peli. Nekako tudi ta večer ni šlo brez kakšnega dobrega piva ali koktajla.

 

V nedeljo nisva odšli na zajtrk. Ostali sva v postelji in se cartali in pogovarjali. V bistvu so naju ti skupni dnevi res zbližali, še bolj sva se spoznali, se čisto navadili ena na drugo, vedno so bile teme o katerih se še nisva pogovarjali. Sploh naju ni skrbelo, če bi naju kdo videl, svobodno sva se držali za roke, se poljubljali na plaži. Bila sem srečna, res sem bila srečna z njo. Pomenila mi je veliko in takrat sem zaupala v najino zvezo. Enkrat popoldan sva se šli kopat. Matica in Marka cel dan nisva videli. Zvečer je Leoto klicala mama kako smo kaj. Kar tako mimo grede ji je omenila, da je bila pri prijateljici Berti na kavi, kjer je bila tudi sestrična od Berte, ki je mama od Leotine sošolke. Sestrična ji je povedala, da se naokoli govori, da je bila Leota pijana v nekem baru in da se poljubljala z neko čudno punco. A da je mama takoj odgovorila, da ve da to ni res, da Leoti zaupa, da ni takšna, da so to same laži. Leota je kar molčala, ker je bila kar naenkrat tako presenečena. V bistvu pa tudi sploh ni prišla do besede, ker je mama že končevala pogovor. Situacija naju je zaskrbela, saj je Leotina mama že sedaj paničarila in bila razočarana, jezna. A zdelo se mi je, da se jaz bolj sekiram kot Leota.

 

Naslednji dan smo bili pri zajtrku spet v celoti. Pogovarjali smo se o prejšnjem dnevu. Meni pa so misli uhajale čisto drugam. Razmišljala sem kaj bo z nama, ko bodo Leotini starši izvedeli za naju. Večno se ne bova mogli skrivati in lagati in tega tudi nisem želela, tega ne bi zmogla. Skrbelo me je za najino zvezo pa tudi za Leoto. Nisem bila prepričana, da se je bila za naju pripravljena odreči staršem in luksuzu, ki ga je imela, ko je živela doma.

 

Dnevi na morju so bežali, kot bi nam jih kdo kradel. Starejša kot sem bila, krajši so bili dnevi, tedni. Minila je polovica naših počitnic mi pa se morja in sonca sploh nismo naveličali. Čez dan sva odšli tudi na izlet in si zvečer naredili piknik na plaži. Najini spolni odnosi so bili vedno boljši, bolj čutni bolj intimni in strastni. Postajali so nuja vsakega dneva in končno sem tudi jaz začela uživati v ljubljenju z drago osebo. Načeloma mi je bila to najboljša stvar, ki sem jo počela z njo. Vedno znova sem opazovala njeno telo, njene obline, se jo dotikala, božala. Bila je čudovita. Njeno telo me je zasvojilo. Preprosto nisem našla besed, ki bi opisale njeno lepoto, ker take besede niso obstajale.

 

Ponovno je bil tu ponedeljek dan, ko smo odhajali nazaj domov. Z Leoto sva ta dan zvečer na plaži zapečatili najino zvezo, ne glede na vse. Obljubili sva si vse, kar se obljubiti da in tisto noč sem res verjela v moč najine ljubezni.

 

Melanija M. K. Lamerov

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.