TA-TA-RA S PAINTBALLA (4. del)

Piše: Melanija M. K. Lamerov

Celo noč sem premišljevala o njej, o svojih čustvih. Pustila je pečat na meni, me zaznamovala. A takrat sem bila še trdno odločena, da bom pozabila na vse. Da nima nobenega smisla. Tolažila sem se, da je to samo kriza in radovednost, ker sem prvič v resni zvezi in tako dolgo z eno punco, da je Tara samo nekdo, ki je bežno vzbudil čustva v meni. Zaspala sem šele proti jutru.

V nedeljo zjutraj sem se zbudila pred Leoto in skuhala kavo. Ko je Leota vstala je prišla dol in me poljubila za dobro jutro, jaz pa sem samo razmišljala kako so jo prejšnji večer poljubljale Tarine ustnice vsepovsod kjer jo sedaj jaz. Bila sem odsotna, a Leota tega ni opazila. Leota se je večera bežno spominjala, vedela je, da je zelo uživala, a da je potem tudi takoj zaspala. Sploh me ni vprašala kje sem bila jaz in tudi Tare ni omenila.

V koči sva ostali še štiri dni. Domov sva se vrnili v petek. V soboto se je Leota dobila na kavi s svojima staršema. Po dolgem pogovoru so se dogovorili, da pride Leota živeti nazaj domov. Mama se je odločila, da jo bo poskusila razumeti in da je lahko z mano. Dala sta ji tudi pogoje glede šole in za izhode med tednom, ko se bo šola pričela. Tara je bila skoraj vedno nekje v mojih mislih, ob določenih besedah, ob kaki glasbi sem se spomnila nanjo.

V nedeljo je Leota na vsak način želela, da se dobiva na kavi z njenima staršema, da se uradno in kulturno spoznam še z njeno mamo. Dobili smo se v neki slaščičarni. Bili sva prej tam. Ko sta prišla me je Leotin oče lepo pozdravil in prisedel, mama pa mi je zelo težko ponudila svojo roko in se mi predstavila. Še vedno je bila besna na mene, to se je čutilo v zraku.

Naročili smo si kavo, Leotin oče pa si je naročil še sladoled. Človek me je vedno presenetil, bil je tako sproščen in umirjen, medtem ko je iz mame kar kipelo. Narahlo sem se nasmejala. Takoj sem si prižgala cigareto. Oče je začel normalen pogovor z mano, pogovarjala sva se o Naniju in o mojem faksu. Tudi Leota je z mamo nekaj čvekala. Lahko bi rekla, da se je situacija malo sproščala. Verjetno je k temu pripomoglo prijetno poletno vreme, z rahlo sapico vetra. Leota je mamo vprašala kako to, da je brskala po njenih stvareh in našla najine in predvsem moje slike, pa še to gole povrhu. Mama tako ni vedela kaj naj ji reče, izgovorila se je, da jih je slučajno našla. Vprašala pa je Leoto, kdaj ji je nameravala povedati. Oče je kar zavil z očmi, jaz sem pogledala v tla, Leota pa ji je skušala nekako odgovoriti. Spet ji je pojasnjevala, da tudi njej ni bilo tako lahko, ko je ob meni začela čutiti neka čustva, da se tudi sama ni takoj sprijaznila s tem. Na kar me je njena mama kar direktno vprašala, če ljubim njeno hčer. Presenetila me je, vendar sem takoj odgovorila, da ja da ljubim Leoto. Ko sem to izrekla, se mi je nekje v podzavesti prikazal spomin na Taro. Zbistrila sem se in mamo še enkrat ostro pogledala v oči. Dosti sem imela vsega. Še enkrat sem ji ponovila, da Leoto ljubim, da se ne zajebavam z njo, da mislim popolnoma resno in da nima nobenega razloga za skrb. Seveda ni mogla biti tiho. Takoj me je vprašala, če sem že kdaj prej imela punco in koliko sem jih imela. Smejala sem se in rekla ja, da že od svojega dvanajstega leta vem, da sem lezbijka. Zgrozila se je. Potem je Leota vskočila in mami spet začela nekaj dopovedovati. Medtem me je oče zamotil z vprašanjem na drugo temo. Prižgala sem si cigaret, potegnila dim in naredila požirek kavice. Mama pa je ponovno uletela z vprašanjem, še bolj direktno kot prej »a si ti razdevičila mojo hčer?«. Seveda se mi je kava zaletela in komaj sem se odkašljala. Leota se je začela samo smejati, oče pa je kar zardel in pod mizo brcnil mamo. Itak nisem vedela kaj in kako naj ji odgovorim. Rekla sem »mislim, da ni primerno, da razpravljamo o tem kar tule, danes…«. Seveda se je takoj spet napihnila kot kuhan fižol in začela lajati nazaj vame, da kdo mislim, da sem, da ona je mama in ima pravico vedeti. Razkurila me je. Brez, da bi kaj razmislila, sem na glas rekla »ja poseksala sem vašo hčer in še vedno jo redno seksam«. Ljudje okoli nas so nas pogledali, mama pa si je z roko pokrila usta in končno obnemela. Naslonila sem se nazaj na stol in dodala »pizda, a morate res vse vedeti, lahko bi me najprej vprašali kaj osnovnih stvari, ne pa kar tako provokativno. Z veseljem bi vam na taka vprašanja odgovorila kdaj kasneje v življenju«. Vprašala sem Leoto, če greva in vstala, zahvalila sem se očetu za pijačo in dodala »upam, da se še vidimo kaj, na bolj normalni pijači«. Oče se je spet samo smejal in rekel, da bo verjetno nekoč boljše. Leota je oba objela, potem sva odšli.

Nisem bila jezna na njena starša. Nikakor ne. Razumela sem ju. Oče je bil itak zakon, njemu sem oprostila vse, takoj, ko smo bili prvič na kavi. Mama pa je bila bolj zategle vrste. Še vedno je želela imeti vse pod nadzorom.

Bil je ponedeljek, štirinajsti avgust. Leota je še vedno ostala pri meni, itak se ji ni mudilo domov. Malo sva se pogovarjali o tem, kako nama bo, ko bova spet narazen. Skupaj sva se dogovorili, da je to morda še najboljše glede na to, da se bo kmalu začela šola. Popoldan sva šli skupaj z Nanijem v pasjo šolo, kjer sem ga vpisala v začetni tečaj oziroma pasjo malo šolo.

paintball

Foto: Pixabay, padefiance

Ponoči sem se zbudila cela preznojena in zmedena, sanjala sem Taro. Sanje o njej so bile vedno tako steklene, tako krhke, se razbile, ko sem odprla oči in s koščki zarezale v moje meso.

V torek sem se zjutraj zbudila ob šestih, se umila in šla teči z Nanijem. Zadnjih par dni nisem tekla, zato mi je zelo dobro delo, sprostila sem se. Doma sem skuhala kavo in jo pila z mamo. Omenila mi je, da bo šla z prijateljico na morje za kak teden. Pripravila sem zajtrk in zbudila Leoto. Med zajtrkom sva se dogovorili, da bova tale avgust izkoristili do konca in uživali s polno paro. Razmišljali sva o zabavi pri meni, ko moje mame ne bo.

Leoto je kasneje poklical oče in sta šla na kosilo, jaz pa sem šla k Samotu na kavo. Vprašal me je, če bi lahko v septembru spet kaj delala pri njem. Na poti nazaj sem šla na kebab. Videla sem plakat za koncert na prostem in šla kupiti dve karti. Z Leoto sva se videli šele zvečer. Povedala mi je, da se je z očetom dogovorila za prenovo svoje sobe, da bo šla domov šele konec avgusta, seveda, če se s tem strinjam jaz. Itak mi je bila ideja všeč. Vzeli sva si malo časa zase in se šli skupaj stuširat. Potem sva druga drugo namazali z losjonom za telo po celem telesu, skadili sva joint, si prižgali svečke in se popolnoma predali druga drugi. Mislim, da sva seksali par ur. Vmes sem za par sekund dobila preblisk o Tari.

V sredo zjutraj je mama povedala, da gre naslednji dan na morje. Z Leoto sva se zmenili za žur. Poklicala sem Tanjo in Samota in se dogovorila. Popoldan sva šli na tri urni sprehod z Nanijem. Leota me je spraševala nekaj stvari glede seksa. Zaželela si je poskusiti s kakšnim pripomočkom, zato sem jo peljala v erotično trgovino, da si je malo ogledala stvari. Najprej je bila malo sramežljiva, potem pa je kar korajžno spraševala prodajalca za mnenja. Ker sem imela doma že nekaj takšnih stvari od prej, predvsem od rojstnih dni, sva kupili samo tubo lubrikanta in vibrator. Doma sva vse razpakirali, jaz pa sem poiskala še svoje pripomočke. Vse sva zložili na posteljo, dobro umili in pregledali. Imeli sva vibrator, dildo, dva naprstnika in »strap on« s tremi nastavki.

Šli sva nekaj pojest, se stuširat in v posteljo. Prižgali sva si svečke. Najprej sva se samo pogovarjali. Razlagala sem ji, kaj vse sem že počela s pripomočki. Velikokrat sem jih uporabljala na kaki punci, imela sem izkušnje. A v meni s pripomočki in igračkami ni bila nobena. Povprašala sem jo kaj si želi početi, kaj pričakuje. Ko sva vse razjasnili, sem se najprej lotila njenega golega telesa z jezikom. Obdelala sem njene ustnice in bradavičke, potem sem poskrbela, da je bila dobro mokra, vzburjena in sproščena. Najprej sva poskusili z obema naprstnikoma. Občutek ji je bil všeč, pikčasta oblika bolj kot rebrasta. Potem je želela, da ji pokažem kakšen je občutek vibratorja. Prijalo ji je nežno draženje ščegetavčka. Za vrhunec je želela, da si dam gor »strap on«, sama je zbrala nastavek. Usedla sem se ji med noge in ji ga počasi zarinila noter. Všeč ji je bilo. Dvignila sem se na kolena in se začela premikati. Počasi sem se ulegla nanjo in jo seksala. Vzdihovala je in mene je zvok in to premikanje totalno rajcalo. Zraven sva se poljubljali, lizala sem njen vrat in prsi. Potem sem se jaz ulegla na hrbet in si jo nasadila na nastavek. Najprej se je počasi premikala gor in dol po meni, jaz pa sem jo med tem držala za boke. Iz tega profila jo je bilo tako čudovito opazovati, bila je tako seksi.  Tako je uživala, da je tudi meni prijalo to drgnjenje. Pospešila je premikanje, jaz pa sem ji zraven malo dražila ščegetavček. Tako me je vzburila, da mi je prišlo pred njo. Čutila sem, kako sem bila mokra. Vstala sem se v sedeči položaj, Leota me je objela, jaz pa sem jo držala za zadnjico in boke. Pošteno me je zajahala, močno vzdihovala in me grebla z nohti po hrbtu. Prišlo ji je in  za trenutek je ostala v mojem objemu. Potem sem jo položila na posteljo in ga izvlekla ven. Nekako kar nisem imela dovolj. Poljubila sem jo. Pokadili sva cigaret. Z roko je šla v moje mednožje in ugotovila kako mokra sem. Želela me je pofukati s kakšnim pripomočkom, a ji tega nisem dovolila. Nisem bila pripravljena, ni bila prava oseba za to. Ganilo jo je, a me je potem začela obdelovati s prsti. Uživala sem. Malo sem ji pomagala, a nisem rabila veliko in zopet sem doživela močen orgazem.

Malo sva obležali, potem sem jo odnesla pod tuš in skupaj sva se stuširali. Ura je bila že eno zjutraj. Pri odprtem oknu sva pokadili še en cigaret. Leota je imela oblečeno samo majčko, pri kateri ji je ritka gledala ven. Všeč mi je bila, začela sem jo božati od zadaj. Z roko sem zdrsela pod majčko in gladila njene prsi in trebuh. Obrnila sem jo in jo dvignila sedeti na okensko polico, sama pa sem pokleknila in ji jo polizala pri odprtem oknu.

V četrtek sem zjutraj spet šla teči, potem sem se stuširala in šla nazaj v posteljo k Leoti. Zaspala sem za uro, potem sem z mamo spila kavo preden je odšla na morje. Predlagala nama je, da naj dobro izkoristiva te dni, ko bova sami doma. Po kosilu sva se dobili z Tanjo na kavi. Zmenili smo se glede glasbe in pijače. Vse potrebno smo šle tudi nakupiti. Poklicala sem tudi Matica in Marka. Tanja pa je javila Juretu. Zvečer sva si z Leoto doma naredili večerjo. Videla sem, da je nekako zamišljena. »A je kaj narobe?« se jo vprašala. Najprej je bila samo tiho, potem pa je rekla »vprašala bi te nekaj. Dopisovala sem si z Zalo in razmišljala sem, da bi jo lahko povabila na najin žur, seveda, če se strinjaš s tem«. Hrana v ustih se mi je zaletela in začela sem kašljati. Tako sem bila šokirana, da kar nisem vedela kaj bi rekla, sploh pa nisem vedela, da še imata stike. Nasmehnila sem se. Potem sem premislila zadevo in si rekla zakaj pa ne. Privolila sem in bila je neznansko srečna, skočila mi je v objem in takoj napisala Zali sms. V bistvu je bil mogoče že res čas, da spoznam to punco, ki je tako všeč moji.

Zjutraj sem se zbudila čisto čudna, srce mi je bilo kot zmešano. Potem sem se spomnila, da sem spet sanjala Taro. Zdrznila sem se. Sanje so bile zanimive, lepe. Tako prepovedano sva se objemali, bilo je tako čutno. V meni so zbujale nek močan občutek, hkrati pa strah.

Skuhala sem si kavo in jo pila na terasi. Prišla je Leota, si nalila kavo, prisedla in mi takoj povedala, da ji je Zala odpisala, da bo z veseljem prišla s prijateljico.

Pred nama je bil naporen dan, verjetno tudi naporna noč. Najprej sva pojedli zajtrk, potem pa sva šli čez celo hišo in pospravile stvari, ki bi jih bilo zelo škoda, če bi se po pomoti razbile. Malo sva preuredili dnevno sobo in naredili malo več prostora. Na teraso sva dali malo več stolov in na vrt dali nekaj odej. Pospravili sva tudi najino sobo in obe kopalnici.  Mamino sobo sem zaklenila. Prišel je tudi Samo in pripeljal zvočnike in opremo za glasbo. Naredili smo si nekaj za jest, potem pa je šel Samo domov, midve pa sva se šli malo spočiti. Okoli petih popoldan je klicala Zala. S prijateljico sta že bili v mestu. Leota me je prosila, če bi jo peljala na železniško postajo po njiju. Seveda ji nisem mogla reči ne. Po poti mi je omenila »veš prijateljica bo ostala samo malo na žuru, potem gre pa prespati k teti in stricu, ki živita malo ven z mesta. Zala pa bi želela ostati in prespati pri nama. Saj je to ok ne?« je lahkotno dejala. Spet sem ostala brez besed. Potem sem pomislila, da tako ali tako verjetno ne bomo sploh nekaj veliko spali. Malo sem se  pozabavala z njo in jo vprašala, »a želiš da Zala spi med nama, ali bi ti bilo ljubše, če bi spala sama z njo in grem jaz v mamino spalnico?«. Rahlo me je udarila v rame in se nasmejala, a je nisem znala točno prebrati, je bilo sramežljivo ali nagajivo. Vedela, sem, da bo še zanimiv dan.

Pripeljali sva se na železniško postajo, jaz sem počakala v avtu, Leota pa je skočila ven, da bi poiskala punci. Kar naenkrat sem jo videla kako se je zagnala v objem Zali, ta pa jo je dvignila in jo poljubila na lice. Malo mi je dvignilo pritisk, prijela sem že za kljuko avtomobilskih vrat in želela stopiti ven, a sem se zadnjo sekundo zadržala. Morala sem se pomiriti in nadzorovati svoj bes. Leota se je predstavila še drugi punci in potem so prikorakale do avta. Ogledovala sem si Zalo. Bila je tako velika kot Leota imela je kratko pristrižene lase, oblikovane v živahno irokezo. Oblečeno je imela majčko z kratkimi rokavi, na kateri je bila narisana ženska, za ovratnik pa zataknjena očala,  spodaj široke kratke hlače, obute teniske. Bila je kar simpatična. Imela je tako otroško moški obrazek. Polna je bila zapestnic in prstanov. Imela je zelo polne ustnice, čez spodnjo ustnico piercing. Opazila sem tudi druge malenkosti na njej, takšna sem pač bila. Na hitro sem poskusila preleteti še drugo punco, a mi je zmanjkalo časa.

Leota je že odprla prtljažnik in z Zalo sta zložili notri prtljago. Neprestano sta se smehljali in nekaj pogovarjali. Usedle so se v avto in Leota mi je obe predstavila. Najprej Lidijo, potem še Zalo. Medtem, ko sem Zali ponudila roko, sem si z drugo roko zanalašč odmaknila očala z oči in jo prodorno pogledala. Za sekundo sva tako obstali, potem pa me je Leota dregnila, obrila sem se in odpeljala proti domu.

Ko sem parkirala pred hišo, sem prva stopila iz avta in zaprla ograjo. Odprla sem prtljažnik in vzela ven vso prtljago in se odpravila proti hiši. Leota je punce povabila notri. Prtljago sem odložila na tla na hodnik, pa je prišla Zala za mano in rekla »sej ti ne bi bilo potrebno vso prtljago vzeti, bi ti pomagala«. Nasmejala sem se in vprašala, če bo pivo. Šla sem v kuhinjo in iz hladilnika vzela dva ravno prav ohlajena piva. Enega sem čez celo dnevno sobo vrgla Zali, drugega sem si odprla in naredila požirek. Videla sem, kako me je opazovala.

Povabila sem jo na teraso. Takoj sem šla in iz pesjaka spustila Nanija. Najprej je šel lulati, potem pa letel okoli hiše, verjetno do Leote, ki je zunaj še vedno čvekala z Lidijo. Prižgala sem si cigaret. Zala me je pogledala in komentirala, da imamo zelo lepo hišo in vrt. Da si tudi ona želi enkrat živeti v hiši, ker že skoz živi v stanovanju. Požvižgala sem Naniju, ki je takoj priletel, za njim pa so prišle Leota in Lidija. Lidija me je vprašala kje je kopalnica in šla sem ji jo pokazat. Ko sem se vrnila na teraso je Zala ravno potegnila Leoto za roko v svoje naročje, Leota pa se je usedla nanjo. Pokašljala sem in Leota se je obrnila, me pogledala in rekla »sej veš, da je to samo prijateljsko«. Rekla sem »aha« in ne vem zakaj se sploh nisem sekirala. Ko smo posedale kakšno uro in kaj rekle, sem šla počasi pripraviti pijačo in prigrizke. Prišel je Samo in pripravljal glasbo. Skupaj sva pokomentirala novi prijateljici. Leota je z Zalo prižgala svečke na terasi in v dnevni sobi. Naredili smo tako sproščeno vzdušje. Kasneje je prišla Tanja z Juretom. Samo je že nabijal glasbo. Bila sem v kuhinji in si pripravljala pijačo. Do mene je prišla Lidija in vprašala, če lahko kaj pomaga. Skupaj sva pripravili plastične kozarčke in nesli ostalim pijačo. Vprašala sem jo kaj bo pila in ji naredila vodko z breskovim sokom. Malo sva se pogovarjali, tudi ona je bila lezbijka. Šli sva na teraso in tam nadaljevali pogovor. Spraševala me je veliko stvari, bila je zabavna. Šla sem nama še po eno rundo. Sploh se nisem zavedala, a prišlo je že ene deset ljudi. Leota se je ravno pogovarjala z bratom in Markom. Lidija me je kasneje, ko je bila že malo bolj sproščena z mano vprašala »ej Ela kako to, da nisi nič ljubosumna, te ni nič strah, da bi te Leota prevarala?«. Nasmehnila sem se »hmm…zaupam ji, poveva si vse, no vsaj mislim tako…sicer pa menim, da bi mi Leota povedala, če ne bi želela biti več z mano. Vem pa, da so si všeč«. Za mano je začudeno ponovila »všeč?«, se nasmejala in dodala »meni se zdi, da je tu kar kaj več kot samo všeč«. Nisem odreagirala. Tudi sama sem globoko v sebi vedela kakšno je pravo stanje. Takoj za tem je imela ponovno vprašanje zame »Ela a z Zalo bi tudi šla trojčka kot takrat z neko punco na počitnicah?«  je direktno rekla. Mislim, da sem glasno zaklela, ko sem slišala vprašanje. Nisem mogla verjeti, da je Leota kaj takega razlagala naokoli. Še bolj od tega, pa me je zabolelo to, da je bilo govora o Tari. Lucija je opazila, da je zadela bolečo točko, verjetno je mislila, da me je trojček takrat zmotil in je rekla »oprosti, nisem vedela…ne bi smela izdati Zale…in Leota ne tebe…«. Samo pomežiknila sem ji  vstala in šla malo naokoli pozdravit goste.

Ustavila sem se v kuhinji in si vzela pivo. Prihajalo je vedno več ljudi. Ura je bil enajst zvečer. Čvekala sem z Maticem, ki pa mi je pomagal iti v garažo po pijačo, da sem jo dodala v hladilnik in kuhinjo. Vprašal me je s kom je Leota že cel večer, pa sem mu na hitro razložila kdo je Zala in kako je z njo. Smejal se je in dodal »saj sem ti rekel že na začetku, da se pazi Leote«.

Žur je potekal gladko, lepo smo se imeli, bila nas je polna hiša. Nanija sem imela nekaj časa pri sebi potem sem ga dala v svojo sobo. Mislim, da se sploh nisem uspela pozdraviti z vsemi gosti. Leoto sem videla samo vsake toliko časa. Lidija se je spoznala z eno mojo znanko in skupaj sta plesali cel večer. Pijača se me je že malo prijemala. Ura je tekla kot nora, bilo je že ena zjutraj. Na terasi sem pokadila joint z Juretom. Šla sem na prirejeno plesišče in prevzela Leoto Zali. Plesali sva in na hitro malo poklepetali. Bila je že kar pijana in uživala je. Ko sem jo videla srečno, sem bila srečna tudi jaz.

Ker nikoli nisem nekaj rada plesala, sem se vrnila na teraso.  Veselilo me je, da je prišlo toliko ljudi, mojih prijateljev, znancev. Skoraj vsak je prinesel sabo nekaj pijače. Na hitro sem zunaj videla Zalo in Leoto, ko sta kadili joint. Hvala bogu za podkupljive sosede, ki se niso pritoževali zaradi glasne glasbe.

Malo sem posedela na vrtu s Samotom in opazovala hišo, zdelo sem mi je, da cela hiša pleše skupaj z množico. Ocenila sva, da je prišlo nekje osemdeset ljudi. Na hitro sem z mislimi nekam odtavala in Samo je to opazil. Tokrat sem mu prvič omenila Taro. Bilo mi je nekako težko in boleče pri srcu.

Do mene je priletela Leota, me na hitro zalizala in letela naprej, očitno se je lovila z Zalo po hiši in vrtu. Samo je bil brez komentarja, slišala sem samo njegov smeh in povabilo »pridi greva še na eno pivo«. Po pravici povedano mi je kar prijalo, da z Leoto nisva skoz tičali skupaj. Okoli štirih zjutraj sem odšla na WC. Uletela sem notri v kopalnico, bila je odklenjena. Srečala sem Zalo, ravno si je zapirala hlače. Vstopila sem, zaprla vrata za sabo in se s hrbtom naslonila na njih. Opazovala sem jo. Zala me je samo gledala. Kar direktno sem jo vprašala, »bi rada seksala z mojo punco, ne?«. Presenetilo jo je, a je želela biti pogumna. Stopila je čisto blizu mene in mi rekla »bi rada ti mene?«. Prijela sem jo za rame, jo obrnila in jo sunkovito naslonila na kopalniška vrata. Molčala sem in jo gledala v oči. Bitje srca se ji je pospešilo. Z jezikom sem počasi zdrsela navzgor po njenem vratu do njenih ustnic, skoraj sem jo že zalizala. Kar mencala je od užitka in potrebe. Bila je čisto vzburjena. Ustavila sem se in rekla »mogoče pred meseci«. Trznila je, ego ji je padel na tla.

Zunaj se je že danilo, gosti so odhajali. Na hitro sem malo pospravila naokoli. Leota in Zala sta se poslovili od Lucije, ki se je na žuru kar zadržala.  Sama pa sem šla pod tuš. V kopalnico je kar kmalu za mano prišla Leota. Opazovala me je, ko sem si z brisačo brisala golo telo. Takoj sem vedela, kaj me je prišla vprašati. Sedežna v dnevni ni bila na voljo za spanje, mamina spalnica ne bi prišla v poštev niti zame, torej ni bilo druge kot, da Zala spi skupaj z nama.

Oblečena v majčko in spodnjice sem se odpravila v posteljo. Kmalu za tem sta se mi pridružili še Leota in Zala. Leota je ležala na sredini. Ulegla sem se in ugasnila luč. Bila sem utrujena. Zalizala sem Leoto in obema zaželela lahko noč. Ležala sem na hrbtu, Leota na boku z glavo na mojih prsih, Zala pa je svoje telo privila ob Leoto in roko položila na Leotin bok.

Zjutraj sem se zbudila, ležala sem na trebuhu. Zraven mene je bila Zala. Najina obraza sta bila čisto skupaj, roko je imela zataknjeno v moje spodnjice, položeno na mojo rit. Bile smo odkrite. Nič mi ni bilo jasno. Bila sem na sredini. Leota je spala na drugi strani. Očitno mi je manjkal en del noči. Jutranje jezno sem zagodla. Leota se je zbudila in opazila Zalino roko. Poljubila me je za dobro jutro in v smehu vprašala kaj sva z Zalo počeli. Zala se je zbudila. Cela zmedena. Obe z Leoto sva jo gledali. Opazila je kje ima roko, bilo jo je sram. Opravičila se je in dodala, da upa, da ni kaj takega naredila v spanju.

Cela sem bila prepotena. Vstala sem se s postelje, obema sem kazala hrbet. Slekla sem si majčko in spodnjice ter odkorakala naravnost v kopalnico. Zala je rekla »opala, to je pa seksi jutro«. Leota pa je bila malo ljubosumna, zato jo je udarila z blazino. Ko sem se stuširala, so se še vedno pogovarjale o meni. Slišala sem Zalo reči »veš Leota ti imaš seksi, lepo in pametno punco, ampak še vedno si mi bolj všeč. Vzela bi te, če bi lahko«. Leota ji je dala poljubčka, predvidevala sem, da na lica in ji odgovorila »Zala rada te imam, všeč si mi, ampak sem z Elo«.

Zvedela sem, da je bilo Leoti ponoči slabo, da je vstala in šla na WC in tako sem jaz pristala na sredini.

Kasneje smo spile kavo, pojedle zajtrk, potem pa sva peljali Zalo do železniške postaje. Preostali del sobote sva pospravljali hišo. Zvečer sva šli z Nanijem na daljši sprehod. Oglasili sva se pri Samotu na pijači. Prišla je tudi Tanja in nam pokazala slike z žura.

V ponedeljek zjutraj se je Leota dobila z očetom in skupaj sta šla kupiti novo pohištvo in vse ostalo potrebno za prenovo njene sobe. Jaz pa sem šla teči in malo sem boksala. V nedeljo sem si s celodnevnim poležavanjem nabrala nove energije. Šla sem tudi k frizerju in k Samotu na kavo. Prosil me je, če bi šla zraven njega k zdravniku.

Bil je torek dvaindvajseti avgust, zjutraj sem se zbudila in šla teči. Potem sem pojedla zajtrk, brala knjigo na terasi in se zraven malo sončila. Spet sem razmišljala o Tari. Prevečkrat se je pojavila v mojih mislih.

Popoldan sva šli z Leoto spet po dolgem času jahati konje. Sabo sva vzeli tudi Nanija. Bilo mu je noro všeč, ker je bil spuščen z povodca in je tekal za nami. Zvečer sva se z Leoto ljubili zunaj na vrtu.

V sredo me je zjutraj poklicala mama in povedala, da se vrne naslednji dan proti večeru. Z Leoto sva šle malo nakupovati. Potem sva šle k njej domov na kavo, mame ni bilo doma. Malo sem Leoti predlagala kaj bi lahko v svoji sobi spremenila. Zvečer sva si naredile večerjo pri meni in potem pogledali en romantičen film. Zraven sem pokadila joint. Zgodba je govorila o usojeni ljubezni. Spomnilo me je na Taro.

Kasneje sva si zavrteli porno film in se totalno zrajcali zraven. Seks je bil dober.

V četrtek sem spala malo dlje. Leota je vstala pred mano in nama pripravila obilen zajtrk. Potem je šla domov, jaz pa sem šla z Nanijem malo naokoli in k Samotu na kavo. Zvečer sem šla po mamo k prijateljici. Doma sva se pogovarjali kako se je imela na morju, pogledali sva tudi slike. Leota se je vrnila zvečer, se stuširala in privila k meni v posteljo. Brez vseh besed. Takoj sem vedela, da se je spet butnila z mamo.

V soboto sem Leoti že v postelji omenila, da sem nama kupila karte za koncert. Bila je čisto navdušena. Takoj me je objela. Okoli šestih zvečer sva se šli urediti. Pri Samotu sva spili liter vodke z breskovim sokom in se okoli devetih odpravili na koncert. Srečala sem stare znanke in malo smo poklepetale. Vse so opazovale mojo punco. Ampak me to ni motilo. Koncert je bil čisto divji, midve pa tudi. Napili sva se ga kot kanti. Ob dveh zjutraj sva še komaj stali. Ko sem čakala Leoto, ko je skočila na WC, sem za trenutek daleč stran videla zelo znan obraz. Bila je Tara. Držala se je za roke z neko punco. Ni me videla in boljše, da me ni, ker bi bilo prehudo.

Leota je takoj videla, da sem odtavala drugam, pa sem ji rekla, da mi je slabo.

V nedeljo sem se zbudila s takšnim glavobolom, da se mi je kar zvrtelo, ko sem vstala. Šla sem se takoj stuširati in spiti liter vode. Ko me je mama videla, je kar takoj pristavila vodo za kavo. Samo nasmehnila sem se ji. Leota je spala do kosila.

Ponedeljek. Ostal nama je še samo en teden, preden se je začela šola. Mame zjutraj ni bilo, zato sva se lahko pogovarjali in malo planirali kako bo za naprej. Leota je želela zadnji vikend izkoristiti čim bolj. Tako sva tudi ostale dni preživljali skupaj. Večino časa sva preživeli v postelji, se samo pogovarjali in seksali. En večer sem na sprehodu z Nanijem srečala znanko, ki sem jo videla na koncertu. Povabila naju je v sosednje mesto na žur v lezbični klub.

V petek sva z Leoto spakirali vse njene stvari in jih odpeljali k njej domov. Sobo so ji res dobro uredili, sedaj je bila videti veliko bolj odrasla oziroma najstniško uporniška. Pomagala sem ji pospraviti neke stvari. Na steno si je nalepila par najinih slik, kar tako brez okvirjev, zraven tudi eno mojo golo, kjer se vidi moj obraz, roka, moj hrbet in delček riti. Zvečer sva se ga malo napili skupaj s Samotom in Tanjo.

V soboto sem spet vstala zgodaj. Šla sem teči z Nanijem. Ko sem se vrnila sem se stuširala in se gola privila k Leoti v posteljo. Seksali sva. Omenila sem ji žur v lezbičnem klubu in bila je navdušeno za.

Poznala sem ta klub, bila sem dostikrat tam, ko sem bila še mlajša in nezasedena. Nikoli nisem šla iz kluba, da ne bi zasrala s katero od punc. Zato sem takoj vedela, da bo Leota čisto zmešana.

Že takoj, ko sva vstopili v klub, me je Leota stisnila za roko, ko je zagledala eno luštno punco. Nasmejala sem se in ji rekla »to je šele začetek«. Šli sva do točilnega pulta in si naročili pijačo. Malo sva gledali naokoli in opazovali ljudi. Leota je nekatere bejbe požirala z očmi. Tudi njo so opazile takoj, bila je nova na sceni.

Po dveh popitih pijačah in plesanju z Leoto sem jo povabila na teraso. Jasno mi je bilo, da je brezveze, da jo držim zase. Ogledovala si je druge punce, želela si jih je. Pogledala sem jo v oči in ji rekla »kar daj si duška, ne oziraj se name«. Najprej me je čudno pogledala, potem si je prišla gor, da mislim povsem resno. Vedela sem, da si želi novih izkušenj, mogoče sem jo zato tudi pripeljala v ta klub.

Ko sva se vrnili noter, sem srečala znanke. Skupaj smo šle na pivo. Leota je bila na začetku zraven, potem je odplesala stran. Vsake toliko sem pogledala proti njej, noro je uživala. Okoli sebe je imela polno punc in mene to sploh ni motilo.

Pila sem že peto pivo. Še vedno sem čvekala z znankami, sedaj smo se prestavile na teraso. Skadile smo tudi joint. Leote nisem videla že nekaj časa. Ko sem šla na vece, me je zaustavil varnostnik, ki sem ga kar dobro poznala že od prej. Poklepetala sva, omenil mi je, da je Leota zunaj z dvema puncama.

Okoli petih zjutraj me je poiskala. Najprej je bila malo čudna, takoj sem videla, da ji je malo neprijetno. Objela sem jo čez rame in jo poljubila. »Kako si se imela, si ulovila kaj?« sem v smehu rekla in takoj se je sprostila. Klub se je počasi zapiral, zato sva odšli na kavo in rogljiček. Razložila mi je cel svoj večer. »Zakaj si mi dovolila biti z drugimi?« me je vprašala kar naenkrat. Zavzdihnila sem in odgovorila »nočem te omejevati Leota. Popolnoma ti zaupam in dovolim, da si z drugimi puncami, dokler boš odkrita in boš vse povedala«.

Torej podala sem se v odprto zvezo, brez, da bi sploh imela možnost dobro razmisliti, brez, da bi se sploh potrudila kako drugače rešiti problem. Meni se je tako ali tako celo moje življenje in vse moje izkušnje zdele kot odprta zveza. Nikoli se nisem omejevala s količinami punc. Vedela sem, da nekdo kot je Leota ne more biti samo z mano celo življenje in tega tudi nisem želela. Rabila je izkušnje, predvsem za razvoj osebnosti in lepot življenja.

V nedeljo sva se zbudili za kosilo. Potem je Leota spakirala še nekaj svojih stvari in peljala sem jo domov.  Zvečer sva se slišali. Bilo nama je čudno po tolikem času spet spati narazen, a mi je malo tudi ugajalo.

V ponedeljek četrtega septembra je imela Leota prvi šolski dan. Že po prvi uri mi je poslala sms sporočilo, da ima novo sošolko. Takoj sem vedela na kaj je namignila. Tisti dan se nisva videli.

V torek sem šla po Leoto v šolo in šli sva na kavo. Malo sva čvekali in se cartali. »Imam novo sošolko, veš. Lezbijka je, luštna. A se še nisva ravno spoznali« mi je zaupala brez problema. Peljala sem jo domov, šla po Nanija in ga peljala v prvi dan pasje šole.  Prav uživala sva in kar dobro mu je šlo ob vseh teh novih pasjih prijateljih.

V sredo sem šla na kavo k Samotu. Dogovorila sva se, da bom začela naslednji teden delati pri njemu. Denar mi je vedno prav prišel. Doma sem malo boksala, da sem se sprostila. Z Leoto sva se spet samo slišali. Očitno ji je prijalo to, da sva bili narazen. Tudi meni ni bilo sploh tako težko, mislila sem, da pač zato, ker je šele nekaj dni.

V četrtek sem spala malo dlje, pojedla kosilo, šla na kavo in peljala Nanija na sprehod. Zvečer je k meni prišla Leota. Takoj je želela seksati.  Kasneje pa mi je rekla »jutri gremo s sošolci malo zapiti začetek zadnjega letnika, ne vem do kdaj bom«. Ni mi bilo ravno vseeno, a ji tega tudi nisem branila. Spomnila sem se na svoje srednješolske dni.

V petek sem se dobila z Maticem na kavi. Bil je kar presenečen, kako je Leota leteča zadnje dni, da sploh ni popoldan doma in da niti ni z mano. Tudi mene je to šokiralo, a sem se odločila, da bom počakala, da mi sama pove kaj se dogaja. Zvečer sem mislila, da bo prišla kaj k meni, a je ni bilo. Okoli polnoči sem jo poklicala, a se ni javila.

Zbudila sem se sredi noči. Sanjala sem Taro. Spet sem se cela tresla. Nisem vedela kaj mi je bilo. Zakaj me je njena podoba preganjala. Zakaj za vraga si je nisem mogla izbiti iz glave. Pokadila sem joint, se umirila in zaspala nazaj.

Zjutraj me je že zgodaj zbudila Leota, ko je uletela v sobo. Takoj je zlezla k meni pod kovter, a meni ni bilo do seksa. »Kje si bila, sem te klicala?« sem strogo rekla. Skomignila je, pogledala navzdol in odgovorila »pri novi sošolki doma, zasrali sva«. Nisem pričakovala takega odgovora. Skoraj me je razneslo od besa, a sem se previdno odmaknila iz njenega objema in šla v kopalnico. Umila sem si obraz z hladno vodo in se preoblekla. Ni prišla za mano.

Kasneje ob kosilu me je vprašala »a bi lahko šli nocoj spet ven, v tisti  lezbični klub?« in me zraven milo pogledala. Najprej mi ni bilo, potem pa sem privolila. Povabila sem še Tanjo. Leota je šla vmes še domov. Okoli šestih zvečer je spet prišla k meni. Z Tanjo smo se dobili pri Samotu. Z Leoto sta spili veliko alkohola. Jaz sem vozila. Pred klub smo prispele okoli pol desete zvečer. Prej smo šle še na eno hitro kavico, jaz pa sem spila še dva kratka in pokadila joint. Leota je že zunaj preverjala nove žrtve. Prav videla sem jo, a nekako me ni ganilo, dokler se je po koncu žura vrnila k meni.

V klub smo vstopile okoli enajste ure zvečer. Takoj sem videla polno poznanih ljudi. Malo sem šla okoli in jih pozdravila. Leota je takoj odšla na obhod po klubu z Tanjo. Za točilnim pultom sem srečala Jureta. Naročila sva si pivo in čvekala. Do mene je prišla ena punca in se mi vrgla v objem in vprašala, če ji plačam pijačo. Samo nasmejala sem se, jo prijela za rame, odstranila s sebe, obrnila in jo poslala drugam. Spoznala sem tudi Juretova prijatelja. Bežno sem videla tudi Simono, Majo in njeno klapo. Do mene je prišla Tanja. Malo sva plesali. Leote nisem videla cel večer. Vmes mi je dvakrat poslala sms sporočilo, da je vse ok, da je nekje v klubu. Poiskala me je okoli pete ure zjutraj in ker smo imele vse tri dovolj, smo odšle na kavo in domov.

Doma sva se stuširali in malo pomenili. Povedala je, da je seksala z dvema puncama, z eno pa se je samo poljubljala. Kar gledala sem jo, bila malo presenečena, a sem jo hkrati čisto razumela. Tudi sama sem še nedolgo nazaj bila taka. »Bila« sem si ponovila v mislih in razmišljala kaj me je tako spremenilo, kaj me je tako zaledenelo.

Spali sva nekje do treh popoldan. Mame ni bilo doma, pa Nanija tudi ne. Uredili sva se in šli na pozno kosilo. Leota je šla domov, jaz pa k Samotu na pivo.

V ponedeljek sem se zbudila dokaj zgodaj, spila kavo in šla teči z Nanijem, potem sem se uredila in šla delati za ob desetih. Delala sem do šestih zvečer. Potem sem spila kavo s Samotom in šla domov. Slišala sem se z Leoto. Povedala mi je novosti. Malo sem jo pogrešala, pa še potrebna sem bila. Zvečer sem brala in zaspala okoli polnoči.

Za torke sem se s Samotom dogovorila, da bom prosta, ker sva imela z Nanijem šolo. Že zjutraj sva šla na zelo dolg sprehod in prav pasalo mi je. Malo sem razmišljala o sebi, Leoti in Tari. Dojela sem, da sem Leoto preprosto prepustila toku dogodkov in življenja. Niti potrudila se nisem več, da bi bila več časa z njo, da bi obračala pozornost nase in jo tako  posledično imela tudi več zase, ker se je zadnje dni kar veliko delila naokoli.

Tudi preostale dni in cel naslednji teden sem delala po osem ur pri Samotu, razen v torek.  Z Leoto sva se videli samo med vikendom. Dnevi so mi minevali zelo hitro, rutinsko. Vsak dan je bil skoraj enak. Vstala, spila kavo, šla na sprehod, delati, prišla domov, jedla, se slišala z Leoto, brala in šla spat.

Zadnji teden v septembru sem šla malo na faks. Dobila sem se na kavi s sošolcem, da sva se dogovorila neke zadeve. Dobila sem že urnik. Klical me je tudi Samo in me prosil, če bi šla v sredo zraven njega k zdravniku, da bi ga peljala na nek pregled za oči. Po Leotinem pouku sva se dobili na kavi. Potem sva šli na sprehod in nekaj pojesti. Veliko sva se pogovarjali, malo pocrkljali. Šli sva do mene, seksali, potem sem jo peljala domov.

Tudi v torek sva se videli. Poklicala me je, ko sva z Nanijem končala z šolo. Dobili sva se v parku. Se malo sprehajali in igrali  z Nanijem. Seveda sva spet pristali pri meni, seksali in zaspali. Seks je bil še edina stvar, ki naju je povezovala, držala skupaj.

Zjutraj sem se zbudila, dobro, da že ob petih, brez budilke. Zbudila sem Leoto, ker je itak mogla še domov in potem v šolo. Na hitro sem se uredila, zmetala nekaj nase, skuštrala frizuro in šla. Leoto sem odložila pred domom in se peljala po Samota. Do zdravnika sva rabila dobro uro vožnje. Ko sva prispela, sva šla najprej na kavo in potem v čakalnico. Bila je kar gneča. Prišla sva tudi malo prehitro. V čakalnici so ljudje čakali za pregled pri dveh različnih zdravnikih. Usedla sva se skupaj, bolj na levo stran čakalnice. Najprej sva malo klepetala, potem pa sva začela listati vsak svojo žensko revijo. Ljudje so prihajali in odhajali.

Iz ordinacije na desni je izstopila neka oseba in sestra je priletela za njo in jo poklicala po imenu in priimku. Takoj sem trznila in jo zagledala. Bila je Tara. Tudi Samo jo je opazil in takoj vedel kdo je. Sestra ji je dala še nekaj, kar je pozabila in ji še nekaj prišepnila. Tara se je obrnila, da bi odšla, takrat pa me je zagledala. Obstala je. Najina pogleda sta se srečala, mislim, da sem lahko videla skozi njene oči naravnost v njeno notranjost. In spet sem videla »nitko«, ki je vodila do nje.

Pomežiknila mi je in mi nakazala, da naj stopim za njo, na hodnik. Takoj, ko sva se ustavili, sva se brez vseh besed objeli. Stisnila sem jo tako močno, na sebi sem čutila vse dele njenega telesa. Tako sva obstali par minut. Imela je glavo na mojih ramenih. Niti pogledali se nisva, ker sva obe vedeli kam bi to peljalo. Zazvonil ji je telefon, nejevoljno se je oglasila in rekla »ja, pridem takoj«, me poljubila na vrat in v tišini odšla.

Gledala sem za njo in bilo je tako prekleto hudo, tako sem bila navezana nanjo, a je še poznala nisem dobro. Bolelo je. Po licu mi je pritekla solza.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.