Cirbek je res prestolnica – tokrat rock

Pred kratkim smo poročali o Florjanovem iz Krajevnega doma Ceršak. V preteklosti pa so se v tej dvorani dogajali tudi izredno zanimivi rock koncerti. V naših arhivih smo našli video dokumente iz različnih koncertov na območju občine Šentilj: Open Air Šentilj, Trate, Dvorana Ceršak, Sladki Vrh dvorana. Celotne koncerte in posamezne pesmi glasbenih skupin, kot so npr. Insanity, CZD, Direktna akcija, Hymnody, Delaware,  Voice of Violence, Feedback, To Hate, Dr. Zero, Sabaium, Cosa Nostra…itd…itd… vam bomo posredovali v prihodnje.

Tokrat le nekaj linkov in utrinkov iz dvorane KS Ceršak pred skoraj dvajsetimi leti. Zanimiva je predvsem scena glasbene improvizacije, ki se je zgodila po uradnem koncertu CZD in Insanity iz katere je lepo razvidno, da imajo različne smeri rock’n’rolla iste korenine. Veliko zabave vsem ob gledanju videov.

Pa še opozorilo, povabilo. Če se prepoznate na videu in niste napisani v ključnih besedah spodaj, vas prosim, če to sporočite na mail infokmcs@gmail.com ali na FB na katerem je članek deljen v zasebno sporočilo ali pa kar v komentar, pa bomo popravili, dodali,..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.