Najboljši info o nogometnih stavnicah

Piše: Srečo Poglajen

100% najboljše informacije o nogometnih stavnicah, rezultatih, poteku stav in veliko drugih informacij dobite na strani http://www.procenat.com/.

2018-07-11

Zelo pregledno narejena internetna stran, grafično domiselno tam kjer mora biti,  npr. ko vstopamo in tehnično klasično tabelarno pregledna pri podajanju vsebine o stavah, klubih, tekmah in grafično enostavna pri podajanju povezav. Na strani procenat.com  

2018-07-11 (2)

najdete tudi vse povezave do vseh drugih strani z informacijami o soccer-ju ali nogometu. Za zabavo predstavi tudi zgodovino klubov oz. najstarejše nogometne klube v Angliji. Ja, specializirana je za angleško ligo, angleški nogomet najdete v celoti na tej strani, najverjetneje najboljša stran na svetu o angleškem nogometu. Ob najaktualnejših informacijah o stavah in rezultatih pa še zabavne podatke o najhujših huliganih, o stadionih, o…. pa poglejte si sami http://www.procenat.com/. Ta stran je res navdušojoča, oz. za tiste, ki stavite je navdušojoče orodje za kvalitetnejše stave. Pa še opozorilo, ki ga poda pri vhodu na stran: “da procenat.com ni odgovoren za nobeno izgubljeno stavo….”. Nasveti za smiselno stavljenje so izredno lepo in pregledno napisani.

2018-07-11 (3)

Pa še zanimivost. Stran http://www.procenat.com/ ureja izredno usposobljen tim poznavalcev angleškega nogometa v Srbiji. Globalizacija. Denar ne pozna meja.

2018-07-11 (1)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.