TA-TA-RA S PAINTBALA (14. del)

Piše: Melanija M. K. Lamerov

V četrtek se je Tara že čisto pomirila in se čisto udomačila v mojem oziroma takrat že najinem stanovanju. Vse stvari si je pospravila in razporedila po stanovanju. Stanovanje je šele takrat postajalo popolno. Za vikend sva se z njenim bratom dogovorili, da povabi mamo na kosilo, midve pa bova skočili po preostale stvari. V službo je Tara sporočila, da se je odselila v drugo mesto in da ne bo več delala. Imela je prijazno šefico, razumela jo je, pa tudi pri potnih stroških je varčevala. Oče jo je čisto podpiral in sploh ni bil presenečen. Najino življenje je postajalo drugačno. Skupaj sva odhajali v trgovino, na sprehode, skupaj kuhali, skupaj jedli in vsak večer skupaj zaspali ter se skupaj zbudili. Sanjsko.

 

V petek sva v mestu uredili vso dokumentacijo glede dokumentov in novega naslova. Seveda sem tudi te dni morala čim več časa posvetiti pisanju naloge, kolikor sem le lahko, ker je bila Tara zelo mamljiva in težko sem se osredotočala. Enkrat sem gola oziroma samo z majčko sedela za pisalno mizo in tipkala. Prišla je do mene, me na vrtljivem stolu obrnila, pokleknila in me začela lizati. Spet drugič je popolnoma gola prišla v sobo, se sprehajala, se zatem naslonila na mizo in nastavila svojo zadnjico. Nisem je mogla ignorirati. Na stolu sem se zapeljala za njo, razprla njeni ritnici, jo prelizala in zraven obdelala s prsti. Najini dnevi so bili vedno nekako seksualni.

 

Tisti dan sem Eriku prvič oddala v pregled celotno nalogo. Ravno prejšnji večer sem dobila nazaj lektorirano verzijo. Predstavila sem mu Taro in skupaj smo spili hitro kavico. Zvečer sva se dobili na večerji s Samom in Tanjo. Povedali sva jima, da se je Tara preselila k meni, oba sta bila vesela. Nazdravili smo več kot enkrat in se rahlo vinjeni okoli polnoči odpravili domov. Tara je bila kar zdelana in čisto pohotna. Divje sem jo slekla, jo vrgla na posteljo, se splazila nanjo, se zarila vanjo s tremi prsti in jo neobvladljivo pofukala. Glasno je vzdihovala in ječala in kar ni imela dosti.

IMG_20170225_192223

V soboto sva spali dlje. Najlepše se je bilo zbuditi ob njej in vedeti, da ne rabi iti nikamor, da je doma. Spili sva kavo in odšli na sprehod z Nanijem in Bali. Po poznem, obilnem zajtrku sva počasi odšli od doma. Dobili sva se na kavi s Tarino prijateljico, potem pa sva se odpravili do Tarinega doma. Še je imela ključe, mama je bila pri bratu na kosilu. V miru sva poiskali vse stvari in vse lepo spakirali. Naložila sem tudi Tarino kolo in ostale športne zadeve. Domov sva se odpeljali vsaka s svojim avtom. Tik pred koncem je Tara preletela celotno hišo in prinesla še nekaj svojih reči.

 

Popoldan sva vse pospravili in razpakirali. Sedaj je imela tu čisto vse svoje stvari. Skupaj sva si pripravili večerjo in si vzeli večer čisto zase.

 

V nedeljo sva spali kar malo dlje. Zbudila sem se pred Taro in jo v soju sončnega dneva opazovala. Bila je tako lepa, tako moja. Z roko sem zdrsnila do njenega telesa in jo začela rahlo božati po trebuhu, nogah. Prebudila sem njen ščegetavček in ga rahlo dražila. Hitro se je zmočila in se začela prebujati. Poljubila me je. Vzdihovala, se mi predala in mi ob orgazmu podarila svoj pogled v oči.

 

Ta dan sva spet šli na kosilo k Tanji, s sabo sva peljali tudi Nanija in Bali. Popoldan sva se sprehajali in divjali s psoma.

 

V ponedeljek, štiriindvajsetega junija, mi je Erik poslal odobreno diplomsko nalogo. Dobila sva se na kavi in podpisal mi je dokumentacijo. Nalogo sem natisnila in jo odnesla na faks v tehnični pregled. Tudi Tara je hodila po mestu, raziskovala in si iskala delo.

 

V torek je Taro zjutraj poklical oče, dolgo sta govorila. Potem pa sta se zmenila, da se zvečer oglasi pri naju na kavi in zgodnji večerji. Tara je skočila v trgovino, jaz pa sem pospravila po stanovanju. Peljali sva psa na sprehod in seksali na pultu v kuhinji, medtem ko sem pripravljala zelenjavo za večerjo. Oče je prišel okoli četrte popoldan, Tara ga je šla počakat k trgovskemu centru, ki ga je oče poznal. Spili smo kavo in čvekali. Stanovanje mu je bilo zelo všeč. Tudi nad Nanijem je bil navdušen. Spraševal me je mnogo stvari, me spoznaval. Počasi sem skuhala večerjo, Tara pa se je pogovarjala z očetom. Jedli smo počasi, pili vino in se smejali. Hrana mu je bila všeč. Itak je imel vedno pri roki svojo najljubšo stvar, fotoaparat. Velikokrat naju je fotografiral. Lepo nam je bilo, Tarin oče mi je bil všeč. Povedal je, da bo kak teden doma, potem pa naprej v Grčijo. Preden je odšel, sva ga povabili, naj pride še kdaj.

 

Tara je bila tako vesela, da smo se družili, kar žarela je. Dolgo v noč sva se še pogovarjali, pripovedovala mi je zgodbice in prigode iz svoje mladosti.

 

V sredo zjutraj me je zbudil zvok telefona. Klicali smo me s faksa zaradi diplomske naloge. Imela sem popravljeno. Spila sem kavo in skočila po nalogo. Imela sem nekaj napak. Dogovorila sem se, da jo čez dve uri ponovno prinesem v pogled. Tara je ta čas pripravila zajtrk. Pojedli sva, potem sem šla popravit nalogo, Tara pa na sprehod s psoma. Sporočila sem ji, skočila v mesto, ponovno natisnila nalogo in odšla na faks. Gospa mi je pregledala popravke in mi nalogo odobrila. Nazaj grede sem se ustavila v fotokopirnici, fotokopirala sem vsa potrdila in si trikrat natisnila celotno nalogo.

 

Doma sva si s Taro skuhali kosilo. Povedala mi je, da je srečala Leoto in poklepetala z njo. Povedala je, da gre študirat na obalo. Po kosilu sva dremali in spili kavo. Pogovarjali sva se o obletnici. Ugotovili sva, da bomo ravno takrat na počitnicah. Tara je imela noro idejo.

 

Zvečer sem jo opazovala, ko si je po tuširanju brisala telo. Bila je tako privlačna. Stopila sem do nje. Božala sem jo, jo začela poljubljati po vratu, prsih. Šla sem na kolena, počasi in nežno posesala vse njene prste na roki. Ječala je, tako ji je prijalo. Vzburila se je, kar zavohala sem njeno mokroto. Zarila sem se ji med noge in okušala vročo pičkico. Prestavili sva se v spalnico. Počakala me je na postelji. Nadela sem si »strap on«, se ji pridružila na postelji. Vzela sem si jo od zadaj, zraven gnetla njene prsi in dražila ščegetavček. Potem sva se ulegli na bok, nasadila se je name. Hitro sem se zarivala vanjo, se držala za njene  rame. Potem sem zamenjala nastavek, namazala njeno analno luknjico in se počasi zarila vanjo. Uživala je, kar cedilo se je iz njene pičke po njenem mednožju. Prav čutila sem, kako ozka je bila. Za konec sem se splazila nanjo, po vsem divjanju sem se počasi ljubila z njo in jo pripeljala do orgazma.

 

V četrtek dopoldan sva s Taro po zajtrku in kavi odšli v mesto. Dala sem trdo vezati tri izvode naloge in se dobila z Erikom na kavi. Tara je šla po svojih opravkih, imela je že en razgovor za službo. Z Erikom sva se na hitro dogovorila glede ustnega zagovora naloge. Potem sem po dolgem času odšla na terapijo k Tijanu. Bila je nekako moja zadnja. Dogovorila sva se za srečanja dvakrat letno. Poklicala sem Taro, bila je na poti domov. Zmenili sva se, da gre po kosilo v kitajsko in ga prinese domov. Ta čas sem doma zapekla CD z enim izvodom diplomske naloge, ki sem ga morala priložiti pri oddaji. Ob kosilu sva klepetali, Tara je uredila še zadnje zadeve glede selitve.

 

Popoldan sem skočila po trdo vezane naloge. Dobila sem se s Samom na kavi. Razmišljala sem o Tarini ideji za obletnico. Bila mi je všeč. Na poti domov sem se ustavila pri svojem izdelovalcu tatujev. Ni pričakoval, da bom prišla tako hitro nazaj. Pogledal je moj zadnji tatu, potem pa sva se pogovorila in dogovorila, da mi javi, ko bo urejeno.

 

Bila sem pozna. Tara me je čakala s sendviči in filmom. Malo sva se muckali in gledali komedijo. Bila sem veliko bolj sproščena, ko je bila vedno nekje v mojem obsegu vida, v mojem objemu ali pa res največ kak kilometer stran.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.