M. K. Lamerov – NJEGOV ŠOPEK

EROTIKA NA PAPIRJU

Prihajajo mrzli dnevi, zato je čas za vroče besede M. K. Lamerov, ki piše o romantični, a z erotično energijo nabiti vezi med njim in njim.
Roman je izšel pri Kulturnem centru Maribor.

Knjigo si lahko naročite TUKAJ.

M. K. LAMEROV – NJEGOV ŠOPEK, KULTURNI CENTER MARIBOR, ZBIRKA BEYOND THE FRONTIER, 2020

***
Stopil sem pod tuš in po svojem telesu spustil vročo vodo. Namilil sem se in se spiral tako dolgo, da sem se pregrel. »Jutro, Zander,« je zaspano rekel Oliver, ko sem stopil izpod tuša. Nagajivo se je nasmejal, ko je z očmi premeril moje mokro golo telo. »Zapri vrata, piha s terase,« sem odgovoril in ga poljubil na čelo. Zagodel je in z roko segel po mojem tiču. Potem je pokleknil in me vzel v usta, preden sem lahko karkoli rekel. V trenutku, ko sem prodrl v njegova nedolžna usta, sem otrdel. Njegov jezik je bil tako topel in gladek. Bil je nežen, vzel si je čas. [odlomek iz knjige]
 

***
»Ej, a si videl utrinek?« sem navdušeno vprašal Klavdija takoj zatem, ko je nebo razsvetlil božanski utrinek. »Ja, zate sem ga sprožil … da se boš spomnil name vsakič, ko ga boš videl,« je rekel in za trenutek sva se ustavila. »Utrinkov ne vidim velikokrat, upam, da bom tebe večkrat, upam, da bom nate mislil večkrat …« sem rekel in začutil, kako je zdrsel navzdol po moji desni roki in me prijel za dlan. Bil je tako topel, tako skrben in ljubeč. Njegove oči so ob najinem dotiku prav zažarele. Bile so povsem vijolične. Opazil sem verižico okoli njegovega vratu, obesek je bil v obliki visoke piramide, sestavljene iz več pisanih plasti posebnih kamnov. Ko so se njegove oči zasvetile, se je zalesketal tudi obesek. [odlomek iz knjige]
***

Ostale knjige Kulturnega centra Maribor so vam na voljo tukaj.

Založba Kulturni center Maribor ima knjige na voljo čez celo leto. 

Knjižno gradivo iz nabora založbe Kulturni center Maribor naročate ob kateremkoli času, tudi sredi noči, ob nedeljah ali na praznični dan.

Naročilo knjige izvedete povsem enostavno.

V preprosti obrazec vpišete ime, naslov, email, telefonsko številko (le-ta ni obvezna), in število izvodov knjige. Iz seznama si izberete še brezplačen CD in knjiga bo v roku 5 delovnih dni že pri vas.

VEČ ZA ISTO CENO!

Ob sočasnem nakupu katerihkoli 5 knjig, vam najcenejšo podarimo
(v obrazec za naročilo ene izmed knjig dodajte sporočilo založbi: “nakup 5 knjig”).

nabor knjig
Več za isto ceno!

Prispevek je komercialno sporočilo.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.