FATALNA ŽENSKA – KALEJDOSKOP KRATKIH ZGODB

Predstavljamo vam zbirko 29 kratkih zgodb, ki so dobra rešitev sodobnega časa, ki ga je na voljo vedno manj. Knjigo Fatalna ženska je mogoče odpreti na katerikoli strani in si s kratko zgodbo, ki je običajno optimistična, popestriti dan ob domači kavici ali na poti z javnim prevozom.

Knjigo si lahko naročite TUKAJ.

***

ODLOMEK IZ KNJIGE

Iz razmišljanja me je prestavil občutek, da mi nekdo sledi. Čutila sem, kako je vdrl v moj osebni prostor in oplazil mojo roko. S prebadajočim pogledom sem ga ošinila, češ, kaj se greš, in očarana obstala. Zazrla sem se v najtemnejše oči in sončno rumeno oblačilo. Prišlek me je nemo opazoval. Pretvarjala sem se, da ga ne vidim, in se s hitrimi koraki podala proti parkirišču ob Dravi. Čez ramo sem se ozirala za lepotcem z rjavimi očmi, a se je umaknil iz mojega vidnega polja. [Odlomek iz zgodbe Zalezovalec]

***

***

IZ SPREMNE BESEDE ANE PORENTA

Ko preberete celo knjigo zgodb, jo kdaj odprite na naključni strani, kot bi potresli kalejdoskop, ter se posvetite eni. Začutite njen odzven v svoji notranjosti? Vsaka ima posebnega, in ta se ne zaduši v množici drugih.

***

Ostale knjige Kulturnega centra Maribor so vam na voljo tukaj.

Založba Kulturni center Maribor ima knjige na voljo čez celo leto. 

Knjižno gradivo iz nabora založbe Kulturni center Maribor naročate ob kateremkoli času, tudi sredi noči, ob nedeljah ali na praznični dan.

Naročilo knjige izvedete povsem enostavno.

V preprosti obrazec vpišete ime, naslov, email, telefonsko številko (le-ta ni obvezna), in število izvodov knjige. Iz seznama si izberete še brezplačen CD in knjiga bo v roku 5 delovnih dni že pri vas.

VEČ ZA ISTO CENO!

Ob sočasnem nakupu katerihkoli 5 knjig, vam najcenejšo podarimo
(v obrazec za naročilo ene izmed knjig dodajte sporočilo založbi: “nakup 5 knjig”).

nabor knjig
Več za isto ceno!

Prispevek je komercialno sporočilo.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.