Mladinski roman REBEKA IN ROBERT

Kulturni center Maribor je objavil roman avtorice Magdalene Cundrič, nosi pa naslov Rebeka in Robert.
 Knjigo si lahko naročite TUKAJ.

Magdalena Cundrič – REBEKA IN ROBERT

***

Robert in Rebeka se poznata že od malih nog, saj sta njuni mamici prijateljici. Vsi ju imajo za brata in sestro, na koncu osmega razreda pa se vse spremeni … 

***

***

ODLOMEK IZ KNJIGE

Bila je trda tema, ko smo se odpravili domov. Robert nas je spremljal. Barbaro, Zalo in mene. Zala ga je ves čas dražila in on je žgečkal njo in sta se lovila po cesti in vreščala. Bila sem slabe volje. Potem je Zala šla domov, za njo Barbara, ostala sva sama. Rekla sem mu, da me ni treba spremljati, saj je le nekaj metrov do naše hiše. Bila sem jezna nanj, ker se je posvečal samo Zali. Pa me ni poslušal. Spremil me je do ograje in ko sem hotela oditi, me je objel in poljubil na usta. Otrpnila sem. Čisto zbegana sem prišla domov. Naslednji dan je zvedel, da so mu ubili očeta in potem se nisva več ne slišala, ne videla.

***

Ostale knjige Kulturnega centra Maribor so vam na voljo tukaj.

Knjižno gradivo iz nabora založbe Kulturni center Maribor naročate ob kateremkoli času, tudi sredi noči, ob nedeljah ali na praznični dan.

Naročilo knjige izvedete povsem enostavno.

V preprosti obrazec vpišete ime, naslov, email, telefonsko številko (le-ta ni obvezna), in število izvodov knjige. Iz seznama si izberete še brezplačen CD in knjiga bo v roku 5 delovnih dni že pri vas.

VEČ ZA ISTO CENO!

Ob sočasnem nakupu katerihkoli 5 knjig, vam najcenejšo podarimo
(v obrazec za naročilo ene izmed knjig dodajte sporočilo založbi: “nakup 5 knjig”).

Prispevek je komercialno sporočilo.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.