Literarna košarica in nekaj več na KMCS

Zainteresirani javnosti in vsem ostalim in še tretjim sporočamo, da smo ustanovili novi medij Kulturni Medijski Center Slovenije. Začeli bomo s kulturo, natančneje umetnostjo, še bolj določno povejmo, da smo začeli z literarnimi kritikami. Kritike knjig bomo objavljali v rubriki Literarna košarica. Eno knjige bodo od naši sodelavcev dobile častno mesto v košarici, druge pa bodo dobile košarico.

LOGO LITERARNA KOSARICA

Naši sodelavci, pisci literarnih kritik so priznana peresa slovenskega jezika. Odprtega pa je še veliko prostora, zatorej vabimo vse, ki pišejo literarne kritike, zaenkrat samo recenzije knjig, da se nam pridružijo kot sodelavci.

KMCS je medij, ki bo najprej uredil kulturne in umetniške vsebine, potem pa bomo usekali po drugih področjih in nazadnje po fuj oz. izmišljenih novicah.

Rubrika, ki je že sedaj dokaj napolnjena je SI.TV in v njej vas čaka veliko zanimivih vsebin na željo in ogled po zahtevi.

Si-tv logo-črna

Ena glasbena oddaja (Rokerji pojejo pesnike, ko že govorimo o literaturi)  pa kar skozi ta stik in veliko užitkov ob spremljanju programa…

https://www.youtube.com/user/SiTelevizija

Ekipa KMCS

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.