Kdo bo župan???

Po slovenskih krajih, mestih, vaseh in trgih se vse bolj šulja o novih možnih županskih kandidatih. Poglejmo nekaj imen, ki odstopajo od standardnih, pričakovanih, ustaljenih, najbolj možnih.

Maribor bo zavzel Janez Jemec, tako trdi. Presenetljivo je prevzel vodenje stranke SLS v Mariboru in bo po napovedih njen kandidat.

V Litiji bo skoraj zagotovo kandidiral skrivnostni L.J., bivši roker, za katerega lahko z gotovostjo trdimo, da bo zanj glasovalo vsaj 30% tamkajšnjih volilcev.

V Tolminu imajo po naših virih kandidata neodvisni občani, ki si želijo sprememb in pripravljajo neodvisno listo katero bodo v senci podpirale tudi nekatere stranke. Najustreznejšega kandidata še izbirajo.

DSC_0040

Lepo urejena kapelica v eni občini Iz naših krajev (Foto: Dejan Jerovšek)

 

V Ormožu se šušlja, da bo za županski stolček kandidiral dr. znanosti Matej Mertik. Po naših podatkih ima veliko možnosti za naskok na vrh.

V Šentilju naskok pripravlja Združena levica, ki vidi možnost za zmago v sedanji skrajni polarizaciji. Predvolilno kampanjo pripravljajo v strogi tajnosti.

V Kostanjevici pri Krki se pripravlja na prevzem oblasti pisatelj iz Ljubljane, ki ima stalno bivališče prijavljeno v Kostanjevici. Pravočasno bomo razkrili ime, Gre za precej znano osebnost, saj se redno pojavlja kot odjemalec javnih sredstev na Ministrstvu za kulturo.

03022013125

Vprašljivo predelovanje odpadkov na zaščiteni ekološki lokaciji na reki Muri Iz naših krejev (Foto: Dejan Jerovšek)

 

Občina Jezersko na Gorenjskem bo imela tokrat zelo zanimivo borbo za prvi stolček na občini. L.K. pripravlja kampanjo v družinskem krogu.

O vseh kandidatih in dogajanjih v občinah po Sloveniji bomo podrobneje poročali, še posebej o volilnih kampanjah.

Vabimo tudi pisce, poročevalce iz lokalnih okolij, da se nam pridružijo kot sodelavci, pisci, poročevalci, video senderji, foto poročevalci. Javite se nam lahko preko našega kontakta O nas.

Jaka Obrežnik, ur.DSC_0035

Tipični pogled na vas Iz naših krajev (Foto: Dejan Jerovšek)

 

Kmcs

KULTURNI MEDIJSKI CENTER SLOVENIJA je multimedijski spletni center na katerem so priključena različna omrežja, ki poročajo o umetnosti, kulturi in povezanosti teh z ostalimi družbenimi področji. Predvsem nas zanima vpliv umetnosti in kulture na družbo, podjetništvo in vse okoli nas. Kulturni medijski center bo rasel s številom uporabnikov in številom ustvarjalcev medijskih vsebin. Predlagajte povezavo vašega medija z našim centrom.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.