Ljudske pevke iz Ceršaka trgajo!!!!!!

Ni nujno, da poješ pri čorbi, da si aktiven, čeprav verjamemo, da je več adrenalina na odru s 100 kW ozvočenja in hrumečimi kitarami in bobni, kot pa v kotu vaškega kulturnega doma, kjer ti ploskajo trije, ostali pa čakajo, da bo župan nehal govoriti, da bodo prišli do zastonjskega špricarja in klobase.

Ljudske pevke Ceršak, Foto: Xtreme Ussuall, 2017

Za petje v ljudski pevski skupini je potrebno veliko več poguma, kot za petje v glasni rock skupini. V Ceršaku so se zbrale punce, ki se poznajo še iz mladosti, tako jim skupinska dinamika ni tuja in nastajajo krasne stvari, odlična skupna energija.

Ljudske pevke Ceršak, Foto. XTreme Ussuall, 2017

Veselijo se nastopov, zato kar pogumno, pokličite jih na nastop tudi v vaš kraj. Gospa Selinšek vam bo odgovorila na elektronsko pošto in pevke se bodo vedno držale dogovorov. Še mail:

Marija Selinšek <selinsek.m@gmail.com>
 

Ljudske pevke Ceršak, oprem CD-ja, 2016

Pa še nekaj fotografij kraja Ceršak od koder prihajajo.

Ceršak 2017, Foto: Xtreme Ussuall

 

 

Kmcs

KULTURNI MEDIJSKI CENTER SLOVENIJA je multimedijski spletni center na katerem so priključena različna omrežja, ki poročajo o umetnosti, kulturi in povezanosti teh z ostalimi družbenimi področji. Predvsem nas zanima vpliv umetnosti in kulture na družbo, podjetništvo in vse okoli nas. Kulturni medijski center bo rasel s številom uporabnikov in številom ustvarjalcev medijskih vsebin. Predlagajte povezavo vašega medija z našim centrom.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.