TA-TA-RA S PAINTBALA (10. del)

Piše: Melanija M. K. Lamerov

V torek sem delala pri Eriku. Vsakič sem se naučila česa novega in izboljšala ideje glede diplomske naloge. Zvečer sem se dolgo pogovarjala s Taro. Povedala mi je, da si je že našla začasno popoldansko delo v zavetišču za živali.

 

V sredo sem imela ustvarjalen dan, zato sem ves dan delala dispozicijo. Prebirala sem literaturo in pripravljala vse sestavine dispozicije. Zvečer sem bila tako utrujena od sedenja in gledanja v ekran. Ob pogovoru s Taro sem se malo sprostila, a sem jo zelo pogrešala. Pred spanjem sem spet boksala.

 

V četrtek sem se zbudila, spila kavo, pojedla zajtrk in odšla na dolg sprehod z Nanijem in Bali. Kasneje sem se dobila s Tanjo na kosilu in kavi. Skupaj sva odšli v trgovino z vrtno opremo in izbrali vrtno garnituro zame. Oglasila sem se tudi pri svojem izdelovalcu tatujev, mu razložila, kaj želim. Zvečer sem spet delala dispozicijo. Počasi sem jo že zaključevala.

 

V petek zjutraj sem pred delom odhitela v fotokopirnico in natisnila dispozicijo. Kasneje med malico sva jo z Erikom skupaj pregledala, dal mi je nekaj napotkov, popravkov in mi predlagal literaturo nekega španskega avtorja. Po službi sem šla v knjižnico po te knjige. Popoldan sem popravila in dopolnila dispozicijo ter jo zvečer ponovno poslala Eriku v pregled. Šla sem pod tuš in gledala televizijo. Okoli enajste zvečer je po službi k meni prišla Tara. Prav prijalo je biti ponovno v njenem objemu. Medtem ko je šla pod tuš, sem nama pripravila čaj. Malo sva poklepetali in odšli v posteljo. Muckali sva se in zaspali objeti.

Melanija_Grahovac_-_Ta-ta-ra_s_paintballa

Naslovnica knjige Ta-ta-ra s paintbala, Kulturni center Maribor, 2018

V soboto se je Tara zbudila pred mano, spustila psa na vrt, skuhala kavo in mi jo prinesla v posteljo. Razveselila me je. Potem me je prijela za gležnja in me potegnila na rob postelje, pokleknila in mi jo polizala. Prišlo mi je, a ni imela dovolj. Obrnila me je na trebuh in zarila vame dva prstka, me obenem dražila po ščegetavčku in lizala mojo zadnjično odprtino tako dolgo in vztrajno, da mi je zopet prišlo.

 

Potegnila sem jo k sebi, jo poljubila. Oboževala sem njene ustnice. Všeč mi je bilo, ko sva si vedno vzeli čas za poljube. Že samo najino poljubljanje je bil dober seks. Gnetla sem njene prsi, sesala njeni bradavički. Bila je čisto vzburjena. Z roko sem se splazila v njene hlačke in jo dražila, počasi. Silovito ji je prišlo.

 

Pojedli sva zajtrk in ko sem ravno pomivala posodo, je Tara pristopila do mene od zadaj. Na sebi je imela »strap on«. Vedno, ko je imela menstruacijo, ni nikoli imela dovolj mojega telesa. Takrat je bila zelo dominantna, strastna in zaščitniška. Takrat je imela tudi največjo moč in vpliv, da sem se ji popolnoma podredila. Odpeljala me je na sedežno. Usedla se je, jaz pa sem morala stati. Privila me je k sebi, lizala moje prsi, trebuh, boke, mednožje. Navlažila je nastavek in me vodila, da se usedem nanj in jo zajaham. Premikala sem se počasi. Najprej mi ni bilo tako všeč. Potem je rekla, naj se sprostim. Delovalo je. Grabila me je za boke, pas, noge in me nasajala nase. Me zraven strastno poljubljala, grizla. Ta položaj jo je zelo vzburjal. Nenadoma me je preplavil močan občutek med nogami, ki me je spremljal še nekaj časa.

 

Nedelja. Že zjutraj je bil zunaj zelo lep sonček. Pojedli sva zajtrk in odšli na kavo v mesto. S seboj sva vzeli tudi Nanija in Bali. Doma sva si skuhali kosilo in po kosilu takoj spet odšli ven. Nanija in Bali sva dali v kletko na avtu, s sabo sva vzeli še nekaj stvari in se odpeljali na izlet do bližnjega jezera ob gozdu. Do večera smo se sprehajali, igrali, divjali. Psa sta bila večinoma časa prosta s povodca. Malo smo tudi posedeli na odeji, ki sva jo vzeli s sabo. Srečali smo kar veliko drugih ljudi, tudi psa sta spoznala nekaj pasjih prijateljev. Po poti domov smo se oglasili na pici. Sedeli sva na terasi in s seboj na večerjo vzeli tudi Nanija in Bali. Nekateri ljudje so kar čudno gledali, vendar sta bila oba zelo pridna.

 

Pred spanjem sva se šli skupaj kopat v kad. Nalila sem nama vročo vodo, ki jo imava obe radi, in dodala veliko dišeče kopalne soli. Najprej sva se samo namakali in se pogovarjali. Potem se je Tara splazila do mene, me poljubila, z roko začela gladiti moje telo pod vodo. Občutek je bil čisto drugačen, poseben. Vame je zarila svoje prstke in z drugo roko dražila moj občutljivi gumbek. Orgazem je bil močen, drugačen.

 

Dvignila sem jo na rob kadi in polizala njeno mokro ter privlačno mednožje. Sesala sem njen ščegetavček, se z njim igrala. Potem sem jo potegnila nase in jo nasadila na svoje prste. Počasi se je zibala v ritmu mojega prodiranja vanjo in se odpeljala do vrhunca.

 

V ponedeljek zjutraj sem spet vstala pred Taro. Skočila sem v pekarno po zajtrk. Zbudila sem jo, pojedli sva in spili kavo. Spet je morala iti. Medtem ko se je oblačila v spalnici, sem šla do nje, stopila sem za njo in z rokami spolzela po njenem telesu. Obstala sem pri hlačkah in jih potegnila nazaj dol, da so same padle do gležnjev. Pokleknila sem in polizala njeni ritnici ter analno luknjico. Potem sem vstala, jo obrnila in jo potisnila na posteljo. Ulegla sem se nanjo in jo z roko dražila. Všeč mi je bilo, ko ji je prišlo tik pred odhodom. Nisem je želela tako pohotne in nepotešene poslati v svet.

 

Ta dan sem imela še zadnja predavanja. Čakal me je še samo en izpit in zaključno delo. Dobila sem se tudi s Tanjo, prepustila sem ji organizacijo zabave za Taro. Pripeljali so mi tudi naročeno vrtno garnituro in mi jo zmontirali na vrt.

 

V torek sem spet delala pri Eriku. Potrdil mi je dispozicijo diplomske naloge. Popoldan sem šla na faks, izpolnila obrazce in oddala dispozicijo v potrditev. Poklicala sem tudi v velneški center in rezervirala presenečenje za Taro. Popoldan sem čakala, da pride Tara k meni. Za svoj rojstni dan si je vzela dopust. Všeč mi je bilo, da mi ni bilo potrebno čakati do konca tedna, da bi jo spet videla. Klical me je tudi izdelovalec tatujev, imel je izrisan tatu, dogovorila sva se za četrtek.

melanijamklamerov

Ljubiteljica živali in narave. Komunikativno energična, odprta, iskrena in direktna. Vedno radovedna, globoka in čustvena. Že od malega zaljubljena v literaturo. Čeprav sem globoko v sebi vedno vedela, da zgolj branje ne zadovolji prav vseh potreb. Kaj kmalu je bila glava premajhno mesto za vso domišljijo, ki se je potikala po mislih. Ki kar ni in ni hotela stran, dokler ni prvič padla na papir, tam pri štirinajstih, v zgodbo, ki se je niti ne spomnim več. Adrenalin in strast ob pisanju, ki ga želim prenesti na bralce. Srce, ki ga puščam na papirju. Želja, da svoje ideje in domišljijo zlijem na papir in predam, nekomu, ki čaka, nekomu, ki išče nekaj ravno takega. Nove drugačne teme, ki podirajo tabuje. Teme o katerih ni veliko knjig, zgodbe, ki te potegnejo vase z vsemi čustvi. Prepustite se branju, naj vas zgodbe spremenijo.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.