TA-TA-RA S PAINTBALA (11. del)

Piše: Melanija M. K. Lamerov

Sreda, dvaindvajseti maj. Tarin petindvajseti rojstni dan. Zjutraj sem jo zbudila s poljubi. Povedala sem, da imam presenečenje, da jo nekam peljem. Bila je vesela. Pojedli sva obilen zajtrk, popili kavo. Samo je prišel po Nanija in Bali ter ju vzel k sebi. Že prej sem nama pripravila stvari. Peljali sva se do velneškega centra. Najprej sva se kopali dve uri v različnih bazenih. Potem sva šli v savne. Obiskali sva vse: finsko, parno, infrardečo in bio savno. Si naredili pilinge telesa z algami, sladkorjem, čokolado. Všeč mi je bilo, ker je bilo sredi tedna in ni bilo gneče. Ob petih sva bili naročeni na tajsko masažo v dvoje. Čisto sva uživali in se razvajali. Za konec sem nama naročila kopel Čokoladne sanje, kjer sva se sami razvajali v kopeli s čokoladno aromo, jedli čokoladni fondi s svežim sadjem in pili konjak. Seveda sva se v in ob kopeli tudi ljubili. Po kopeli sva si privoščili še večerjo.

 

Tara je bila zelo vesela mojega presenečenja. Obema je prijalo odklopiti svet okoli sebe in se prepustiti razvajanju.

 

V četrtek je Tara že delala, zato je morala nazaj domov. Ta dan sem imela terapijo s Tijanom. Šla sem na hitro kosilo in k izdelovalcu tatujev. Všeč mi je bilo, kar je izrisal. Čisto tako, kot sem želela. Na levo zapestje sem si dala vtetovirati najini začetnici imen, prepleteni z znakom za neskončnost. Bolečina mi je prav prijala. Trajalo je dobro uro. S tem dejanjem sem sama sebe pripisala Tari, spadala k njej, bila samo njena, kot bi se zaročila z njo.

 

Popoldan sem delala diplomsko nalogo, bila na sprehodu z Nanijem in Bali ter šla na kavo do Sama. Zvečer me je poklicala Tara. Dolgo sva se pogovarjali. Novega tatuja ji nisem omenila. Povedala je, da gre naslednji dan zvečer žurat s prijateljicami za rojstni dan, da je bila na kosilu z bratom in njegovo punco ter da ji mama sploh ni voščila.

 

V petek sem spet delala pri Eriku. Z njim in njegovim timom je čas vedno hitro minil. Lepo so me sprejeli, me vedno kaj učili. Ko sem bila že doma, me je poklicala Tara. Končala je z delom in se odpravljala domov. Dogovorili sva se, da naslednji dan pride do mene v času kosila. Zvečer pred spanjem sem razmišljala o Tari. Želela sem si, da bi lahko bila ob njej.

 

V soboto sem se zbudila malce prej kot običajno. Uredila sem se in spila kavo. Okoli enajste je k meni prišla Tanja s prijateljico Iris. Začeli sta urejati stanovanje in vrt za Tarin žur. Okoli ene sta začeli pripravljati kosilo za vse nas. Prišel je tudi Samo, jaz pa sem se ta čas urejala. Nov tatu sem si prekrila s kupom pisanih zapestnic, kar ni bilo neobičajno zame. Tanja in Iris sta se odločili, da bosta poskusili nekaj novega in nam skuhali za kosilo tajsko hrano. Ko sem se vrnila v kuhinjo, sem bila čisto presenečena, kako lepo sta pripravili mizo. Vedela sem, da bo Tara navdušena, in bila je. Tanja ji je odprla vrata, jo objela, ji čestitala in jo povabila naprej. Potem še Iris in Samo. Dali so ji darila. Bila je malo šokirana, ker ni pričakovala, da bodo pri meni, a bila je vesela. Pristopila sem, jo objela, poljubila. Pustili so naju sami. Povedala sem, da bomo imeli skupno tajsko kosilo. Odšla je pod tuš, jaz pa ob njej, da sva ta čas poklepetali, kaj je novega. Okoli treh smo jedli kosilo. Bilo je popolno. Ob meni moja punca in moja dva najboljša prijatelja, pa še Nani in Bali. Čudovito smo se imeli, vzeli smo si čas, klepetali in okušali jedi.

 

Z Iris sva po kosilu pospravili, Tara pa se je družila s Samom in Tanjo. Sama je nekaj piknilo in skupaj s Tanjo in Iris je vzel Nanija in Bali na povodec in odšli so na sprehod. Ostali sva sami, smešno, ker sva točno vedeli, da so nama dali čas za seks. In res nisva izgubljali časa. Taro sem takoj odpeljala v spalnico, jo slekla in se ljubila z njo. Posesala njene bradavičke, da so bile čisto napete in občutljive. Potem sem pozdravila ščegetavček in s prsti oplazila njeno odprtino. Dražila sem jo z levo roko, z desno pa sem zdrsnila do njene analne luknjice in jo počasi masirala. Zraven sva se poljubljali. Navlažila sem si prst in jo seksala v obe luknjici, hkrati pa dražila njen občutljivi gumbek. Ni se mogla kontrolirati in prepustila se je orgazmu.

 

Grobo je z mene potegnila hlače, razširila moji nogi in me začela lizati, počasi in izzivajoče. Trepetala sem, želela sem si jo. V trenutku sem bila mokra in željna njenih prstov v sebi. Obrnila me je na trebuh in prelizala mojo rit, mojo ozko odprtino. S prsti je bila v moji pičkici in hkrati počasi dražila moj ščegetavček, jezik pa zarivala v mojo ritko. Spet nek nov občutek in kmalu sploh nisem več vedela, kaj počne, s čim. Čutila sem samo močno ekstazo, ko mi je silovito prišlo.

 

Čez čas je pozvonilo pri vratih, zadrla sem se: »Naprej,« in se začela oblačiti. Tara je šla v kopalnico. Na vrtu smo spili kavo in okoli sedme ure zvečer je najprej prišlo nekaj mojih prijateljev. Bilo nas je okoli deset. Tari je postalo jasno, da smo ji pripravili žur. Samo je že rolal glasbo. Ko se je Tara vživela in čisto pozabila na presenečenje, je pozvonilo pri vratih. Šla sem odpret in povabila noter njenih pet najtesnejših prijateljic, njenega brata in njegovo punco. Takoj jih je videla in zavriskala, pritekla do njih in jih vse objela. Bila je presrečna.

 

V nadaljevanju je bil žur čisto tak kot vsak drug. Pitje, smeh, ples, klepetanje, šaljenje.

 

Pozno ponoči, ko sva ostali sami, sva se v spalnici slačili za pod tuš. Tara se mi je zahvaljevala za presenečenje in za povabilo njenih prijateljev na  žur. Še vedno je žarela od sreče. To je močno razveseljevalo tudi mene. Povedala sem ji, da imam še eno, zadnje presenečenje zanjo. Bila sem čisto gola, na sebi sem imela samo še nakit. Tara je sedela in me z nasmehom opazovala, nič ji ni bilo jasno. Najprej sem odstranila verižico, potem prstane, zapestnice z desne roke in potem počasi eno za drugo še zapestnice z leve roke. Postala je pozorna, opazovala je vse moje gibe, gledala vsak nov odkrit del kože in počasi dojela, da imam nov tatu. Spustila se je na kolena in se mi približala, v roke vzela moje zapestje in si ogledala tatu. Odkimala z glavo, se začela smejati in mi skočila v objem. Dvignila sem jo, noge ovila okoli sebe in jo močno stisnila. Vedela sem, da je zelo zadovoljna. Rekla je: »Ela, ljubim te.« Odvrnila sem: »Tara, tudi jaz te ljubim.«

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.