TA-TA-RA S PAINTBALA (13.del)

Piše: Melanija M. K. Lamerov

V sredo in četrtek sem delala pri Samu v baru od desetih zjutraj do sedmih zvečer. V četrtek me je Tara presenetila in prišla k meni ravno, ko sem končala z delom. Šli sva nekaj pojest in do mene. Tako sem jo pogrešala in bila sem tako pohotna. Slekla sem jo in skupaj sva se stuširali. Potem sva se ljubili, počasi, čutno. Otipavala sem njeno telo, njene obline, jo razvajala s poljubi in jezikom. Božala sem jo počasi, bila s prsti v njej, ji dražila ščegetavček in jo pripeljala do orgazma. Ko ji je prihajalo, me je gledala, brez besed povedala, kako me ljubi in kako srečna je z mano.

 

Petek. Tara je zjutraj odšla, jaz pa sem šla na sprehod, pod tuš in na terapijo k Tijanu. Potem sem se dobila s teto in šla z njo na sladoled. Srečala sem tudi Leotinega očeta. Poklepetala sva. Povedal je, da je Leota komaj uspešno dokončala letnik, da se je vpisala na neko univerzo na obali in da se je Matic nekaj časa nazaj odselil s svojo punco, s katero pričakujeta dvojčka. To je povedal s takim veseljem, da je zažarel kot sonce.

 

V soboto dopoldan sem si pospravila vse študijske stvari in pometala stran nepomembne zapiske. Učbenike in knjige sem zložila na polico in v predalih naredila prostor. Tudi računalnik sem uredila, določene stvari shranila na USB ključek in si pripravila mape ter dokumente za diplomsko nalogo. Potem sem nama s Taro za kosilo spekla pico. Prišla je ravno pravi čas.

 

Popoldan je deževalo, ravno prav za posteljne dogodivščine. Malo sva se spočili po kosilu, potem sva spili kavo. Ko sem stala ob oknu in opazovala, kako se v obilici dežja namaka moja lepa zelenica, je Tara prišla za mene in me objela. Čutila sem, bila je gola.

 

V nedeljo smo se po obilnem zajtrku kot prava družina odpravili na izlet. S Taro sva igrali karte in se skupaj z mrcinama kopali v reki. Popoldan sva se oglasili pri meni, se skupaj stuširali, se ljubili. Tara je vzela svoje stvari, potem sva se vsaka v svojem avtu odpeljali do nje, ker sva se dobili na večerji z njenim bratom in njegovo punco. Bilo je prav zabavno in prav preveč smo se najedli. Njen brat je bil pravi gurman in naročil nam je obilico jedi. Po večerji smo se še družili, potem pa sva se s Taro muckali v avtu in šli vsaka k sebi domov. Po poti sem ponovno sanjarila, kako bi se Tara lahko preselila k meni.

 

Teden kasneje je tako hitro minil. Cele dneve sem pisala diplomsko nalogo, šla v knjižnico in dva dni delala pri Eriku. Napisala sem že res velik del naloge. Ven sem šla samo toliko, kot je bilo nujno za Nanija in Bali. Nekajkrat me je celo klical Samo, kje sem, če je vse v redu. Nekega večera se je oglasil na kavi. Tara je čisto cel teden delala, nekaj dni tudi po cel dan. Nič se nisva videli. V nedeljo zjutraj je prišla k meni. Obe sva bili zelo veseli, da se vidiva. Teden brez nje je bil preprosto neznosen in težak.

 

Zvečer je zaspala na moji rami, v mojem objemu. Nisem mogla takoj zaspati. Razmišljala sem, čutila njeno težo na sebi, jo objemala in na rahlo božala mehko kožo na hrbtu, poslušala njeno speče dihanje in ji nežno podarila poljub na čelo.

 

V ponedeljek zjutraj sva ob zajtrku pregledali kataloge za počitnice in se odločili, kam bova šli na prve skupne počitnice. Pokazala sem ji tudi, kaj sem že spisala za diplomsko nalogo. Okoli enajste je odšla od mene v službo. Šla sem na sprehod z Nanijem in Bali ter se dobila na kosilu z Erikom. Čisto je bil navdušen nad psoma. Smešno ga je bilo videti tako posladkanega. Pregledal mi je risbe, ki sem jih pripravila za empirični del naloge, in mi dal nekaj popravkov. Predlagal mi je tudi neko novo tujo knjigo, ki je ravno izšla. Po kosilu sem se dobila še s Samom na kavi, potem sem skočila še do knjižnice. Nanija in Bali sem pustila na prostoru pred knjižnico in skočila noter. Ravno sem ujela še zadnjo prosto knjigo, ki mi jo je predlagal Erik. Tari sem na hitro napisala sms sporočilo, stopila ven in si prižgala cigareto. Videla sem neko punco, ki je stala blizu mojih psov in ju ogovarjala. Nani je mirno sedel, Bali pa je že bila pozorna in v svoji zajebani pozi. Nasmehnila sem se in pristopila. Punca me je pogledala in pozdravila. Odpela sem psa, povodec prijela v roke in ju pobožala. Bali je bila še vedno pozorna. Očitno ji punca sploh ni bila všeč. Meni pa tudi ni bilo jasno, zakaj stoji tu in zakaj me je sploh pozdravila.

 

Kadila sem naprej in gledala stran. Punca je spregovorila: »Sta tvoja?« »Ja,« sem odgovorila. »Lepa sta,« je rekla. Pokimala sem in se samo smejala. Potem je nadaljevala: »Luštna si, te že nekaj časa opazujem, za tabo sem iz kavarne prišla do sem. Si samska?« Malo me je šokirala. »Hvala. Ne, imam punco,« sem odgovorila. Očitno je moj odgovor ni presenetil. Nasmehnila se je in pristopila, me prijela za nadlaket, me pobožala in dodala: »Pa saj ni važno, vseeno se lahko kdaj dobiva, zdaj je varanje popularno.« Začudeno sem jo pogledala, se odmaknila, Bali pa je v tistem trenutku izkoristila mojo nepozornost in verjetno tudi začutila moje negativne občutke ter se zagnala v punco, seveda za njo takoj tudi Nani, ki je odreagiral vedno šele takrat, ko je Bali že ukrepala. Nikoli nisem vedela, ali želi obvladati Bali ali ji želi pomagati. Hvala bogu je punca odskočila in se čisto ustrašila. Bali se je ni niti dotaknila in takoj, ko sem jo okregala, se je umirila. Punco sem vprašala, če je vse v redu, in počasi odšla. Še vedno sem bila čisto šokirana nad tem dogodkom in kar nisem mogla verjeti, kako vsiljiva je bila ta punca.

 

Doma sem se ulegla na kavč, zraven sem gledala TV. Zvečer sem popravila Erikove popravke in tam nekje do polnoči pisala diplomsko nalogo. Pred spanjem sem poklicala Taro, bila je že doma. Povedala sem ji za pripetljaj pred knjižnico. Smejala se je.

 

V torek, osemnajstega junija, je bila Tara doma, zjutraj je vstala, si skuhala kavo in si pripravljala zajtrk. Oče je bil spet nekje v tujini, mama je spala. Še vedno si ni našla nove službe, zato je samo postopala naokoli, popivala in težila. Tari je potem, ko je pomito posodo želela obrisati, na tla padla ponev in močno je zaropotalo. Pobrala jo je in brisala naprej. V tem trenutku pa je že pridivjala v kuhinjo mama in se začela dreti.

 

Jaz sem se ravno zbudila, se umila in pila kavo. Poklicala sem Taro, da mi njen glas polepša dan, a mi ga v tistem trenutku ni, je pa vplivalo na dolgoročno polepšane dneve.

 

Medtem ko se je Tara prepirala z mamo, je imela telefon v žepu in se po pomoti oglasila na moj klic. Slišala sem neko vpitje, zmerjanje, neko ropotanje. Takoj sem vedela, za kaj gre. Nabilo mi je adrenalin in bes je neobvladljivo naraščal v meni. Nekaj časa sem še poslušala, potem sem se zagnala v sobo, navlekla nase trenirko in mikico, vzela torbo in odhitela do avta. Vozila sem nenormalno hitro. Prehitevala sem vse pred sabo in čisto vseeno mi je bilo.

 

Pripeljala sem se pred Tarino hišo in pozvonila. Od klica je minilo natanko petinštirideset minut. Vrata je odprla mama. Vsa zbegana me je gledala in nekaj zmečkano govorila. Nisem je razumela. Nasilno sem se zrinila mimo nje, želela me je zaustaviti, pa sem se samo zadrla: »Pusti me! Kje je Tara, kaj si ji naredila? Kje je?« Šla sem po hiši, da bi poiskala Tarino sobo. Slišala sem glasno glasbo, zato sem jo takoj našla, odprla vrata in vstopila. Sedela je na postelji, imela glavo med nogami, jokala in se tresla. Poklicala sem jo po imenu in stopila do nje. Presenečena je bila, takoj mi je skočila v objem. Videla sem posledice maminih udarcev na obrazu. To me je samo še bolj razkurilo. Vedela sem, da je bila Tara dosti močnejša od svoje mame, ampak nanjo ni želela položiti roke kljub vsem udarcem. Mama je stala pri vratih in spet nekaj vpila. Tari sem rekla: »Pomiri se, tu sem. Takoj vzemi največ svojih stvari, seliš se k meni.« Ni dojela, rekla je: »Ti to resno misliš?« »Ja, čisto resno. Hočem biti ob tebi, hočem te varovati. Moja si in obljubila sem si. Pohiti!« sem rekla.

 

Tudi mama je hitro dojela, kaj se dogaja, nekaj se je pritoževala, pa sem samo zaprla vrata sobe in pomagala Tari. Ko je šla do kopalnice, sem šla zraven. Seveda je takoj pritekla mama in izrekla mnogo zlobnih besed. Tara se je kontrolirala in jo ignorirala. Sama sem v sebi besnela in najraje bi to zoprno žensko zmečkala v  lastni pesti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.