Festival na meji 1999 – fotozgodba

Ceršak, Šentilj, Sladki Vrh, Selnica ob Muri so leta 1999 prvič in zadnjič bili obdarjeni s kulturnim festivalom večmedijskih razsežnosti: razstave na različnih lokacijah, performansi, koncerti in open air festival v Ceršaku. Dogajalo se je 15., 16. in 17. julija 1999 na različnih lokacijah: Kulturni dom Šentilj, Gostilna Perner, Kafič Lilek, Klub Kud Zid na meji, Karavla Ceršak,… Izredna, številčna in žanrovsko raznolika zasedba umetnikov je zasedla kraje na severu Slovenskih Goric.

Izjemen festival so takrat dokumentirali: Bojan Tomažič, Boris Jaušovec in P.K.

Če ima kdo še več fotografij, zgodb, osebnih vtisov in drugega se globoko priporočamo, da nam jih posredujete na info.kmcs@gmail.com

Veliko užitkov

Prosimo posredujte prijateljem za katere verjamete, da bi jih objava zanimala s klikom na gumb FB ali TW ali preprosto z deljenjem povezave. Hvala.

Kmcs

KULTURNI MEDIJSKI CENTER SLOVENIJA je multimedijski spletni center na katerem so priključena različna omrežja, ki poročajo o umetnosti, kulturi in povezanosti teh z ostalimi družbenimi področji. Predvsem nas zanima vpliv umetnosti in kulture na družbo, podjetništvo in vse okoli nas. Kulturni medijski center bo rasel s številom uporabnikov in številom ustvarjalcev medijskih vsebin. Predlagajte povezavo vašega medija z našim centrom.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.