NJEGOV ŠOPEK (14. del)

Piše: Melanija M. K. Lamerov

»K. V. T.«

»Klavdij, psa peljem ven,« je rekel Zander, ko je do vhodnih vrat pospremil Iana in Shaio, svoja najboljša prijatelja. »Dobro, jaz bom pospravil mizo,« sem odgovoril in se napotil v kuhinjo. Ian in Shaia sta mi bila všeč. Oba sta bila pozitivna in obdana z dobro energijo. Živela sta lahkotno, sproščeno življenje in Zanderja sta imela nadvse rada.

Zaslišal sem Denalijev lajež in se takoj pognal ven. Zaznal sem, da so za hišo. Zander je stal v temi, Paco je bil ob njem. »Samo veverica je,« sem mirno rekel in objel Zanderja čez rame. Še sam sem poklical Denalija in ni trajalo dolgo, ko se je prikradel iz teme. Najprej sem pomislil, da se okoli hiše res nekdo potika, potem sem po vonju zaznal, da je bila samo majhna gozdna živalca.

»Zan, zakaj tovornjakarji?« sem direktno vprašal, ko sva posedala v dnevni sobi. Vedel je, da mi bo enkrat moral odgovoriti na taka vprašanja. Zavzdihnil je. »Že od najstniških let vem, da sem zapleten, da mi je všeč grobo … in vem, da mi skoraj ne pride, če nimam česa v svoji ritki … kadarkoli sem bil s kakim fantom, nisem bil v celoti potešen in nikoli nisem imel dovolj … včasih so me celo hecali, da sem zasvojen s seksom,« je pojasnil in nadaljeval: »Potem sem naletel na tovornjakarje, bili so ekstremno vzdržljivi, potrebni in ravno prav grobi, nudili so mi tisto, po čemer sem hrepenel.« »Zan, ne potrebuješ grobosti … potrebuješ le nekoga, ki bo v celoti izpolnjeval tvoje potrebe,« sem modro odgovoril. Nasmehnil se je. »A ni to eno in isto?« je dodal. Odkimal sem in strogo rekel »ne« ter nadaljeval: »Jaz ne morem fukati s tabo.« Pogledal me je, ves prestrašen. »Lahko pa se ljubim s tabo,« sem pojasnil. »Kaj … Klavdij, jaz … nikoli, ne znam se ljubiti … nikoli se še nisem ljubil z nikomer,« je odgovoril ves nervozen, kot da se pogovarjava o čem strašno težkem. Nasmehnil sem se. »Ne skrbi, naučil te bom … pokazal ti bom nov svet …« sem rekel in videl, kako radovedno se je nasmejal. »Ampak najprej ti bo prišlo z mano, ne da bi bil v tebi, ne da bi se dotikal tvojega tiča,« sem nadaljeval. V grlu se mu je naredila kepa, ki jo je previdno pogoltnil. Z roko si je šel skozi daljše lase, da bi pomiril rahlo nervozo. Oči so se mu kar svetile in hlače med njegovimi nogami so se vidno napele.

Všeč mi je bil, tako pohotno podrejen. Poljubil sem ga in se počasi splazil nanj. Kar pogreznil se je v sedežno in me privil nase. Z rokami je spolzel po mojem telesu, zdrsnil pod mojo majico na hrbet. Poljubil sem ga, polizal njegov vrat in sesal ušesno mečico. Grabil me je in svoje telo zvijal pod mano. Roko sem potisnil pod njega in ga zagrabil za rit. Noge je razširil, da sem se še bolj zrinil k njemu. Najina jezika sta poplesavala, grizljal sem ga in ga poljubljal, okušal. Prijetno je godel, ko sem se z mednožjem drgnil po njem. V nekem trenutku je z roko segel med naju in me prijel za tiča, kot da bi želel preveriti, če je res, kar čuti. »Kako si trd,« je trepetajoče izdahnil in se prisrčno nasmehnil. Poljubil sem ga in nadaljeval s plesom v ritmu fuka. Začutil sem, kako močno me je prijel za ramena, kako je v moj hrbet zaril svoje prste, ko ga je presenetil lastni orgazem. »Prišlo mi je,« je presenečeno izjavil in se zarežal. »Vem, ja, ampak to ne šteje, ker sva oblečena,« sem rekel in se zasmejal.

Zander je zopet zaspal na sedežni, tokrat sem bil tudi jaz bolj sproščen in sem lahko na kratko zadremal tudi sam. Zjutraj sem skočil pod tuš. Zander je vstopil v kopalnico, ko sem ravno prišel izpod tuša. Zagodel je ob pogledu na moje mokro golo telo. »Te lahko obrišem?« je ponudil in previdno pristopil. Pokimal sem. S kupa svežih brisač je pograbil prvo, jo razgrnil in me začel brisati. Videl sem, kako je opazoval in s prsti raziskoval vsak košček mojega telesa. Dotikal se je mojih mišic, podrgnil po moji bradavički. Seveda sem se vzburil ob njegovih dotikih. Običajno sem lahko svoje erekcije nadzoroval, ob njem pa mi to ni najbolje uspevalo. Vsako magijo je z dotiki sproti prekinil. Moje dihanje se je pospešilo, ko me je vzel v roko, da je mojega tiča obrisal z brisačo. Rahlo je stopil na prste, da me je lahko poljubil na usta. Potem je pred mano pokleknil, si ogledal mojega tiča ter me počasi in nežno okusil. »Mislim, da bo tvoja velikost uničila mojo ritko,« je rekel. Nasmehnil sem se. »Ne, mislim, da me boš čisto lepo sprejel vase.« Vzel me je v usta, globoko v svoje grlo. Požiral je vso mojo velikost, debelino in trdoto. Nisem si mislil, da lahko tudi smrtnik zmore kaj takega. Z jezikom me je dražil in spodbujal k orgazmu. Izlil sem se vanj, čeprav tega običajno nisem maral. Obdelal me je tako vrhunsko, da sploh nisem imel časa razmišljati o svojih pravilih. Potešen sem se naslonil na umivalnik in opazoval Zanderja, kako zadovoljno se je režal. »Drugačen okus imaš kot drugi,« je direktno rekel in me poljubil. Seveda, moj okus je bil edinstven, ker nisem bil človek.

Naročil se je za termin pri meni. V pisarno je vstopil urejen, uraden, z mapo v rokah. Poljubila sva se s pogledom. Usedel se je na stol pred mojo mizo in mi v roke podal mapo. »Uro vožnje iz mesta imamo vikend. Sam v dveh letih nisem uspel niti enkrat iti tja … želim, da mi predlagaš, kaj naj naredim z njim, ali naj ga prodam ali morda oddajam,« je rekel Zander in počakal na moj odziv. Na hitro sem preletel papirje. »Potrebuješ denar?« sem bil direkten. Pokimal je. »Starša sta mi poleg cvetličarne pustila tudi kredit za novo postavljeni rastlinjak, ki ga še odplačujem,« je odgovoril. »Dobro, rad bi si ga ogledal, ta vikend lahko skočiva skupaj na ogled,« sem predlagal. »Zmenjeno, a šele v soboto popoldan,« je dodal.

V soboto popoldan sem se pripeljal na Zanderjev dovoz s svojim novim avtomobilom v metalik beli barvi, ki sem ga ravno dobil. Naročil sem si ga že dva meseca nazaj in res sem ga nestrpno pričakoval. Izstopil sem in odprl prtljažnik, da bi počakal na Pacota in Denalija. Zander je stal sredi poti, z nahrbtnikom v roki in odprtimi usti. »Porscheja voziš?« je bil ves presenečen. »Ni samo porsche, ampak je novi cayenne turbo, ravno sem ga dobil,« sem dodal navdušeno in mu pomežiknil. »Ampak jaz sem mislil, da greva z mojim, ker gresta Paco in Denali zraven,« je nadaljeval Zander. »Ja, sej gresta zraven,« sem odgovoril in ju poklical, »saj sem jima že pripravil odejico v prtljažniku.«

»Všeč mi je, kako voziš,« je rekel Zander in me pogledal. Roko sem položil na njegovo koleno. »Moja vožnja ali moj avto?« sem rekel v hecu. »Tudi avto je super, ampak je samo stvar … tvoja vožnja pa je … nekako me … navdaja s posebnimi občutki,« je odgovoril in stisnil mojo roko. »Dobro, moral sem preveriti,« sem dodal in oba sva se nasmejala.

Zander me je vodil in kar hitro sva prispela do koče ob gozdu, malo ven iz manjšega mesta. Snega ni bilo več veliko in po zapuščeni potki sva se nekako prebila do vrat. Zander je odklenil težka stara vrata in ko je vstopil v prostor, se je vznemiril. Prostor, poln spominov na pokojna starša. Jasno mi je bilo, zakaj dve leti ni prišel sem. Prijel sem ga za rame in ga pomiril. »Bom jaz zakuril,« sem predlagal, Zander pa je preveril elektriko in vodo. Ostal sem sam v dnevnem prostoru in v velikem kamnitem kaminu z enim pogledom zakuril ogenj. »Elektriko imava, voda pa mislim, da je zmrznjena,« je rekel in zavzdihnil. »Ne skrbi, bova že,« sem rekel in predlagal, da si skuhava čaj. Zander mi je razkazal prostore, koča niti ni bila tako majhna. Na hitro sva počistila pajčevino in prah, ki se je nabral v koči, in si pripravila in ogrela spalnico. Ko je bil Zander na telefonu z Amelio, starejšo ženico, ki je delala pri njem v rastlinjaku, sem sam z magijo odmrznil vodo v sistemu koče, da sva lahko kopalnico uporabljala nemoteno. »Kako ti je uspelo?« je vprašal navdušeno. Skomignil sem. »Verjetno zato, ker sva ogrela prostore.« Zander je skrbno pripravil obrok in ga spakiral za zraven. Po večerji sva sedela za mizo in gledala družinske fotografije. »Bi res rad prodal to kočo?« sem vprašal Zanderja. Pokimal je. »Ja, lažje mi bo,« je odgovoril. »Dobro, jaz jo bom odkupil, pa bova potem videla za naprej … da boš imel čas odnesti stvari in podobno. Trenutno tako ni sezona vikendov,« sem predlagal in se zagledal v sliko, na kateri je bil Zander star dve leti.

»Te lahko povabim pod tuš?« sem vprašal vljudno. Nasmehnil se je in vstal. Poljubila sva se. Počasi sem ga slekel in ga med tem nežno božal in občudoval. »Všeč mi je tvoje telo,« sem rekel. Pogledal me je in se nasmehnil, kot da bi ga bilo malo sram. Zander je bil res posebne postave. Bil je malo manjši od mene, ravno pravih oblin. Njegovo telo je bilo mišičasto, a ni delovalo, da bi se zato moral prav posebno truditi. Imel je polno izbočeno ritko in malo prisrčnega trebuščka, ki pa ni zakrival njegovih mišic. Njegova koža je delovala negovana in mehka. In njegov vonj … je bil naravnost božanski. Prav tako kot njegova kri, ki je imela zame kot njegovo sorodno dušo poseben učinek.

»Lahko?« je vprašal, preden je začel odpirati gumbe na moji lahkotni razvlečeni laneni srajci. Počasi je segel tudi po hlačah, odpel gumb in zadrgo in mi jih slekel. »Trd si že,« je omenil, ko je s tresočimi rokami navzdol potegnil moje spodnjice in je tič pristal pred njegovim obrazom. Želel me je vzeti v usta, pa sem ga zaustavil. »Ne še,« sem šepnil, ga pograbil in ga odnesel v kopalnico. Umil sem njegovo telo, njegove daljše razposajene lase. Vzburil se je takoj, ko sem nanj položil svoje roke. Izzival sem ga, vendar ga nisem direktno stimuliral. Napol obrisana sva pristala v spalnici. Polizal sem njegov vrat, njegova prsa, trebuh, stegna, noge. Koprnel je, se zvijal in prosil, da bi se ga dotaknil, da bi ga vzel v usta. Potem sem ga obrnil na trebuh, polizal njegov hrbet in zadnjico. Jezik sem potisnil v njegovo voljno analno luknjico. Bil je že čisto na robu. »Prosim, Klavdij, dotakni se me,« je šepetal. »Saj se te ves čas dotikam,« sem rekel in svoj obraz zopet zaril v njegov vrat, ga lizal in grizel. Božal sem ga vsepovsod, razen po tiču. V okušanje sem mu ponudil svojega tiča in zraven opazoval, kako je užival. »Predstavljaj si, da sem v tebi … predstavljaj si, kako me čutiš …« sem šepetal in ga nežno fukal v usta. Slišal sem njegovo telo, srce, kri. Njegov tič je ves trd in v zraku pričel utripati in trzati ter nenadno eksplodiral v močan orgazem. 

Naslednje jutro sva šla v trgovino, odločila sva se, da ostaneva v koči do večera. Majhno mestece, malo ljudi. Izstopala sva že zaradi mojega avta. V trgovini sva oba čutila radovedne poglede na sebi, jaz pa sem zraven zaradi ekstremnega sluha še kaj slišal. »Poglej ta dva, verjetno sta geja,« je rekla stara ženica drugi. »Ej, a ni to sin od tiste Vine, ki ima vikend ob gozdu?« je vprašala druga. »Ne, Vina je pokojna. No, samo ji je pa res malo podoben,« je dodala tretja. »Ja, Vina je imela sina geja,« je pojasnila ena. Čenče ene, sem si mislil. Ko sva na blagajni poravnala račun za izdelke, so vse tri obstrmele in naju opazovale. Tudi Zander jih je opazil.

Preden sva šla na pot, je Zander po gozdu v bližini koče sprehodil Pacota in Denalija. Ko se je čez čas Paco sam pojavil nazaj pri koči, sem napel vse čute in zaznal prestrašenega Zanderja kak kilometer stran od koče. Tudi Denali je besnel in renčal. V trenutku sem bil pri njiju, obkolili so ju trije lačni volkovi. Intuitivno sem se postavil na sredo in s svojo močjo izmenjevalca ter živalskim nagonom dominiral volkove, da so se predali in odšli stran. Šele ko sem se umiril, ko je bil Zander zopet varen, sem se zavedal svojega dejanja. »Kaj za vraga si ti? Od kod si se pojavil tako hitro? Kako si lahko pregnal volkove? Tako glasno si renčal …« je hitel govoriti Zander. »Se me bojiš?« sem ga vprašal, ko sem zopet stal ob njem. »Ne, ne bojim se te,« je iskreno odgovoril. Pričakoval sem, da me bo vprašal še kaj. A je samo zavzdihnil in se napotil nazaj proti koči.

V torek mi je dostavil šopek in uradno podpisal pogodbo za prodajo vikenda. Vedel sem, da pogodbe ne bo prebral. Prav tako ni opazil, da je bila prodajna cena za vikend nesramno visoka. Pozanimal sem se, koliko kredita je moral še odplačati, ter mu znesek še isti dan nakazal na račun. Res je, da sem plačal za vikend, a je moral ostati v celoti v Zanderjevi lasti. Zavaroval sem ga z magijo in ga s tem skoraj izbrisal z zemljevida nadnaravnih. Pripravil sem idealno varno skrivališče, za katerega sem vedel samo jaz, za vsak slučaj.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.