NJEGOV ŠOPEK (epilog)

Piše: Melanija M. K. Lamerov

Čez dve leti …

»Z. K.«

Utrujen sem svoje golo telo polegel na usnjen počivalnik v spalnici, ki ga je Klavdij prinesel iz svojega prejšnjega stanovanja. Zavzdihnil sem in se zagledal v Klavdija, ki je vstopil v spalnico in za sabo zaprl vrata. Z eno potezo je slekel svoje telo in bil v sekundi na meni. »Sta zaspala?« sem vprašal v svojih mislih. Sedaj sva se lahko že tekoče pogovarjala in sporazumevala preko misli in dotika. Klavdij je pokimal in se nasmehnil, nagnil se je k meni in me poljubil. Čutil sem, kako je njegov tič otrdel in to je vzburilo še mene. Z jezikom je zdrsel po mojem vratu in prsih. Zagrizel je v moji bradavički in polizal moj trebušček. »Tako si te že želim, prav potrebujem te,« je pohotno šepnil in oblizal mojega tiča. Zagodel sem od užitka in njegove oči so se ob tem zasvetile. »Tega ne smeva več dopustiti, tri dni brez seksa je preveč,« sem dodal in Klavdij se je strinjal.

Povlekel sem ga višje, da se je usedel na moje prsi. Svojega tiča mi je ponudil v okušanje, medtem ko je z roko segel za svoj hrbet med moje noge in me zraven prijetno dražil in božal. »Prišlo mi bo,« je zagodel in jaz se nisem ustavil. Nadaljeval sem in ga pripeljal do orgazma. Izlil se je vame in željno sem pogoltnil vso njegovo tekočino. Zadihano se je naslonil nazaj in se ulegel na moje telo. Glava mu je visela s počivalnika in moj trdi tič ga je bodel v hrbet. Z rokama sem zdrsel po njegovem telesu, trebuhu in stegnih. S prsti sem se nežno dotaknil njegovega tiča, drsel sem po njem in dražil občutljivo kožo. Klavdij je strastno zagodel, ko se je spet začel vzburjati in trdeti pod mojimi izzivalnimi vplivi. Trznil sem, ko je nadnaravno odskočil, me lahkotno zagrabil in me na počivalniku polegel na trebuh, da mi je zadnjica štrlela v zrak. Svoj obraz je zaril med moji ritnici in vame potisnil svoj spreten jezik. Potem se je odmaknil in vame zarinil dva prsta. Zagodel sem od užitka. »Prosim, pojdi vame,« sem roteče rekel, ker nisem zdržal več brez njegove velikosti. »Seveda, lisica moja. Tvoja želja je moj ukaz,« je odgovoril in bil s tičem že tik ob moji ozki luknjici. Zaril se je vame v celoti, prodiral počasi, da sem lahko užival v vsakem gibu, vsakem občutku. Bil sem tako noro potreben. Tič me je že bolel od težke erekcije. Klavdij me je poznal, vedel je, da bom kmalu končal. Preobrnil naju je, da sem kar naenkrat sedel na njem. Previdno sem se dvignil in se nasadil nazaj na njegovo velikost. Mojega tiča je prijel v roko in ga zraven nežno drkal, medtem ko sem se sam nasajal nanj. Nagnil sem se naprej in ga poljubil. Začutil sem, kako se približujem orgazmu. Spogledala sva se iz oči v oči, Klavdij je zagrizel v mojo spodnjo ustnico, sam pa sem se še bolj nabil nanj in nohte zaril v njegova prsa, kjer sem se držal. Izlil sem se na golo izklesano telo pod sabo, medtem ko sem v sebi čutil utripajočega, izlivajočega se tiča. Zadihano in povsem potešeno sem se ulegel na Klavdijevo telo in se stisnil k njemu. Pobožal me je po hrbtu, naju očistil s pomočjo magije.

Prestavila sva se v posteljo, oblečena v pižame, ki sva jih začela nositi, odkar v hiši nisva bila več sama. Ravno sem zaprl oči, ko so se vrata spalnice počasi odprla in je v spalnico pricapljala Lake. Sam sem le zavzdihnil, Klavdij pa me je z dotikom pomiril in tiho rekel. »Kaj je narobe, sonce?« Lake se je sramežljivo nasmehnila, k sebi stisnila plišastega zajčka in odgovorila: »Lias smlci, ne molem spati …« Klavdij se je nasmehnil in spogledala sva se. Oba sva vedela, kaj hoče Lake. Počasi sem vstal in namignil Lake, naj se nama približa. Vzel sem jo v naročje in jo pocrkljal, s čela sem odmaknil nagajive kodre in jo poljubil na sence. Okoli vratu je imela verižico, takšno kot Klavdij, naredil jo je za oba otroka. Videl sem, kako se je obesek zasvetil, ko je za njo v spalnico prišel Denali. Odkar sva s Klavdijem dve leti nazaj posvojila enoletna dvojčka Lake in Liasa, sta se Paco in Denali noro navezala nanju. Denali je Lake dopustil stvari, ki mu jih še jaz nisem upal narediti. »Oči Z, lahko Denali spi z mano v postelji?« je previdno vprašala Lake. Oba sva pogledala Klavdija, ki pa je samo odkimal in zavil z očmi. »Naj ti bo, a nikar ga ne razvadi,« ji je rekel, enako kot vsak tretji večer, ko naju je prišla vprašati isto vprašanje. Dvojčka sta bila res posebna, Lake je bila brihtna, živahna in zvita, medtem ko je bil Lias miren, čustven in zelo pozoren. Zavriskala je, naju oba poljubila na lica, se zahvalila in stekla do Denalija. Obesila se mu je okoli vratu in skupaj sta šla nazaj v otroško sobo.

Preden sva šla s Klavdijem tudi sama v posteljo, sva pokukala v otroško sobo. Lias je spal na postelji, zvit v klobčič, in Paco na preprogi na tleh tik ob njegovi postelji. Na drugi strani sobe sta na postelji spala Lake in Denali, oba pokrita z odejo. Lake se je stiskala k Denaliju, njena glava je počivala na njegovih prsih.

Lake in Liasa sva poljubila na čelo in rahlo počohala Pacota in Denalija. Živela sva za svojo družino, otroka sta naju še dodatno zbližala in nama omogočala vsakodnevne izzive s svojo raznolikostjo in otroško radoživostjo. Čeprav je bilo včasih naporno in čeprav sta me včasih res razjezila, me je Klavdij vedno pomiril, ob njem sem zmogel vse, za njega sem zmogel vse.

melanijamklamerov

Ljubiteljica živali in narave. Komunikativno energična, odprta, iskrena in direktna. Vedno radovedna, globoka in čustvena. Že od malega zaljubljena v literaturo. Čeprav sem globoko v sebi vedno vedela, da zgolj branje ne zadovolji prav vseh potreb. Kaj kmalu je bila glava premajhno mesto za vso domišljijo, ki se je potikala po mislih. Ki kar ni in ni hotela stran, dokler ni prvič padla na papir, tam pri štirinajstih, v zgodbo, ki se je niti ne spomnim več. Adrenalin in strast ob pisanju, ki ga želim prenesti na bralce. Srce, ki ga puščam na papirju. Želja, da svoje ideje in domišljijo zlijem na papir in predam, nekomu, ki čaka, nekomu, ki išče nekaj ravno takega. Nove drugačne teme, ki podirajo tabuje. Teme o katerih ni veliko knjig, zgodbe, ki te potegnejo vase z vsemi čustvi. Prepustite se branju, naj vas zgodbe spremenijo.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.