NAJBOLJE PRODAJANA KNJIGA NA KNJIŽNEM SEJMU 2017

Danes smo obiskali knjižni sejem v Cankarjevem domu. Premajhen prostor za takšen sejem je prvi vtis obiskovalca. Knjige gredo odlično v prodajo. Slučajni postanek pri stojnici distributerja BUČA d.o.o. je bil poučen in spodbuden. V roku 10 minut so prodali dve knjigi ŠLAGERJI Ferija Lainščka izdane pri založbi Kulturni center Maribor (zbirka Simfonica Slovenica). Zbirka objavlja kvalitetna popularna glasbena besedila.

lainscek-slagerji--trda-naslovnica

V bližini se je zadrževal predstavnik založbe Kultrni cenetr Maribor Dušan Hedl, zmotili smo ga v pogovoru z Lojzetom Wieserjem (založba Wieser, Celovec) o morebitnih skupnih založniških projektih. Potrdi nam, da je knjiga ŠLAGERJI absolutna prodajna uspešnica, saj je knjiga več kot primerno darilo ob prihajajočih praznikih, obenem pa edinstvena ker objavlja posebne (do sedaj neobjavljene) fotografije avtorja Ferija Lainščka iz njegovega osebnega fotoarhiva. V pesniški zbirki so zbrana besedila uglasbljenih uspešnic, ki se berejo tudi kot odlična poezija. Trdo vezana, za dobro sejemsko ceno, je založbina najbolje prodajana knjiga na letošnjem sejmu.

 

 

Kmcs

KULTURNI MEDIJSKI CENTER SLOVENIJA je multimedijski spletni center na katerem so priključena različna omrežja, ki poročajo o umetnosti, kulturi in povezanosti teh z ostalimi družbenimi področji. Predvsem nas zanima vpliv umetnosti in kulture na družbo, podjetništvo in vse okoli nas. Kulturni medijski center bo rasel s številom uporabnikov in številom ustvarjalcev medijskih vsebin. Predlagajte povezavo vašega medija z našim centrom.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.