TA-TA-RA S PAINTBALLA (3. del)

Piše: Melanija M. K. Lamerov

Vožnja domov je potekala čisto normalno, a v sebi sem spet imela tisti zoprni občutek, ki sem ga sovražila. Le kdo bi si mislil, da se lahko vse naenkrat spremeni. Ko smo se pripeljali do Leotine in Matičeve hiše in zlagali stvari z avta, celi nasmejani, spočiti in veseli, je iz hiše priletela njuna mama. V rokah je nekaj nosila. Cela besna je že med hojo vpila na nas in ko je prišla do Leote jo je prijela za roko, potegnila k sebi in jo udarila, da smo vsi samo obnemeli. Pokazala ji je moje gole slike in pesmi. Takoj mi bilo jasno, da jih je našla in si prišla gor kdo v resnici sem jaz. Takoj za njo je iz hiše prišel še oče in vpil name. V tistem trenutku sem Leoto potegnila sebi v objem, Matic pa je stopil do mame. Starša sta vpila name in me ozmerjala z najgrozovitejšimi besedami, ki sta jih našla v svojem besednem zakladu. Vse se je dogajalo tako hitro, da še dojemala nisem. Mama je Leoto vlekla na svojo stran, Leota pa se ji je upirala. Kar naenkrat se je njen oče zakadil vame in me udaril, jaz pa njega brez vsakega premišljanja nazaj. Nastal je kaos, vse je šlo narobe. Matic je držal očeta, Mark pa mene, mama pa je samo vpila. Zdelo se mi je kot, da je čas obstal. Pogledala sem Leoto, spet cela krvava, s presekano ustnico, sem iz avta vzela torbo, prijela Leoto za roko in šla. Začeli sva teči. Vse sva pustili za nama in samo tekli. V nekem trenutku, za sabo nisem slišala nobenega vpitja več. Poklicala sem Samota in šli sva k njemu. Poklicala sem tudi svojo mamo in ji vse razložila, povedala mi je da je bil Matic že pri njej, da sta spila kavo in da je pripeljal prtljago. Bilo mi je lažje, ker nihče ni vedel kje sva. Leota je samo jokala in se mi opravičevala, ker me je njen oče udaril. Ustnica mi je spet zatekla in še vedno mi je tekla kri. Zdelo se mi je, da se cel svet in moje sanje podirajo. Leoti je neprestano zvonil telefon in od začetka se je še oglašala, a ni bilo nobenega smisla, saj je mama samo vpila nanjo. Ko sva se malo umirili in spili kavo, je Leota mami napisala sms sporočilo. Pojasnila ji je, da sva midve skupaj že nekaj časa, da je nisem v nič prisilila, da je vse sama želela, da je lezbijka. Na konec ji je dopisala, da se vrne domov, ko se umirita. Obe sva bili utrujeni, zato sva zaspali.

 

Zbudila sem se nekje proti večeru in videla da ima Leota dva sporočila na mobitelu. Enega od mame in enega od neznane številke. Pogledala sem oba sporočila in v enem je pisalo »kaj je zdaj bejba, si že nazaj z morja?«. Malo me je šokiralo, a sem takoj vedela, da je sporočilo od punce Zale, ki jo je Leota spoznala na morju. Malo me je zabolelo to, da je verjetno Leota Zali sporočila, da je na morju, se pravi, da so si dopisovale. A zdaj ni bil čas za reševanje teh problemov. Šla sem pod tuš, da sem se sprostila.

 

V sredo zjutraj sem videla, da je Leota že zbrisala Zalino sporočilo. Verjetno se je kdaj sredi noči zbudila. Naredili sva si zajtrk, zgleda, da Samo sploh ni prišel domov. Ta dan sva še ostali pri njemu. Posvečali sva se ena drugi. Leoto sta skoz klicala starša, a se ni javljala. Nekako sva pozabili na vse sranje in se imeli lepo. Zvečer po odličnem seksu mi je Leota rekla »dopisovala sem si z Zalo« in me milo pogledala. Videla je, da mi ni vseeno, a tega nisem priznala. Vse mi je podrobno razložila in rekla sem ji, da je ok, dokler mi vse pove in mi ničesar ne prikriva. Omenila sem ji, da vem kako je, če ti je oseba samo všeč in šele potem kasneje ugotoviš, da ni bilo vredno pustiti nekoga, ki ga ljubiš, za eno noč svobode.

scan0005 (4)

V četrtek sva odšli do mene. Mama naju je bila vesela in Nani tudi. Zelo sem ga pogrešala, opazila sem, da je zrasel. Popoldan sem ga peljala na sprehod in se z njim igrala in cartala. Zvečer  sva pogledali film.

 

Tudi petek je normalno minil, zvečer je prišel Matic na pivo. Pogovarjali smo se, povedal je da mama doma nori, da je že policijo hotela klicati, a jo je oče prepričal drugače.

 

V soboto je Leoti oče poslal sporočilo, da naj se javi, da je šla mama k prijateljici. Pogovarjala sta se skoraj dve uri, oče se ji je jokal v telefon, rekel ji je, da jo razume, da ni nič takega če ima punco, da je lahka z mano, če ji bo le šola šla. Želel jo je videti in dobila sta se na kavi, jaz pa sem se v bližini sprehaja z Nanijem. Dal ji je nekaj denarja in obljubil, da se bo pogovoril z mamo. A da naj raje še kar malo ostane pri meni. Leota je bila ta dan kar dobre volje, vesela je bila, da se je dobila z očetom. Odločili sva se, da bova uživali, se ne ozirali na druge in samo pazili kdaj  naju bo kdo videl. Zvečer sva šli k Samotu v bar in se ga malo napili. Kasneje sva nadaljevali v nekem klubu.

 

V nedeljo sva spali dolgo, pojedli kosilo in se potem cel dan ukvarjali z Nanijem. Prebarvali sva mu kočo, pesjak in ga učili novih ukazov. Morem priznati, da mi je kar prijalo, ko sva bili z Leoto skupaj cele dneve, kot bi že živeli skupaj.

 

V ponedeljek sva se šli kopati na bazen in zvečer na kebab. Bilo je super. Doma me je Leota fantastično zmasirala in me čisto vzburila z svojim telesom in itak sem si jo mogla vzeti.

 

Bil je torek, minil je že en teden odkar Leota ni bila doma. Zjutraj sem se odločila, da bom začela vsako jutro teči z Nanijem. Med tekom sem se res sprostila in nisem razmišljala prav o ničemer. Vrnila sem se čez slabo urico, si skuhala kavo in jo pila na terasi. Zraven sem pisala pesem. Veliko sem razmišljala o varanju, o svojem ljubosumju, o svojem besu, ki ga nisem obvladovala, če je kdo želel Leoto. Ne morem reči, da sem bila bolno ljubosumna, ker sem tudi sama pogledala za kako punco in jo naglas brez slabe vesti pokomentirala. A sebe sem nekako poznala, vedela sem kje so moje meje in kaj hočem. Menila sem, da je Leota moja druga polovica, a nisem bila prepričana, da sem bila jaz njena. Odločila sem se, da bom bes usmerjala v športne aktivnosti in hkrati naredila nekaj dobrega za svoje telo.

 

Zbudila se je mama in se mi pridružila na kavi. Pogovarjali sva se o Leoti. Klical me je Samo in me vprašal, če bi lahko prišla zvečer delat. Šla sem zbuditi Leoto, a je že bedela in brskala po mojem mobitelu. Naredila sem se kot, da nisem nič videla in splezala pod rjuho. Slekla sem ji hlačke in jo malo izzivala z jezikom. Čisto sem jo obnorela in jo spravila do take skrajnosti, da me je prosila za vrhunec. Zadovoljila sem njene želje, potem pa mi je rekla »prasička si veš, ko me takole izzivaš. Ni pravično, da me takole obvladaš z jezikom«. Samo smejala sem se ji.

 

Zvečer sem šla delat, Leota pa je ostala doma. Kasneje je prišla do mene na pijačo. Med delom sem jo opazovala, bila je lepotica. Brala je neko revijo in me vsake toliko časa pogledala. Kasneje sem videla, da je pisala sporočilo, verjetno Zali. Klical me je Samo in naju povabil na žur. Šli sva in uživali s polno paro. Tokrat brez zapletov. Veliko sva plesali in veliko pili. Opazila sem, da je Leota zelo rada v središču pozornosti in da obožuje, če jo nekdo poželjivo gleda. Zavedala sem se, da bi jo morala zaradi tega še bolj čuvati.

 

V sredo je Leoto klical oče in dobila sta se na kavi po njegovi službi. Pogovarjala sta se o meni, koliko sem stara, kaj študiram, kje delam. Skupaj sta bila tri ure, jaz pa sem bila ta čas doma. Zvečer sva šli v kino.

 

V četrtek sem šla pred službo teči. Delala sem do dveh. Doma me je čakalo kosilo, ki ga je skuhala Leota. Kasneje mi je na sprehodu z Nanijem rekla »jutri se dobim z Zalo«. Nisem se hotela bujno odzvati, pa sem odgovorila samo »lepo to«.  Zvečer je šla Leota k frizerju, jaz pa v trgovino po novo boksarsko vrečo, ker se mi je stara uničila. Zvečer sem jo namestila na mesto kjer je bila prejšnja, na teraso in kar takoj malo poskusila in sprostila energijo. Cela prepotena sem prišla v sobo, se stuširala in odšla spat. Leota je že spala.

 

Tudi v petek sem delala, Leota pa se je okoli enajstih dopoldan dobila z Zalo. Domov sem prišla okoli pol šeste zvečer, Leote še ni bilo doma, a je nisem želela poklicati. Šla sem na sprehod z Nanijem, mama je šla na kavo k prijateljici. Doma sem bila spet malo nervozna, spila sem dva piva in pokadila joint. Po glavi so mi rojile različne misli, ki so me jezile. Zazvonil mi je telefon, a ni bila Leota. Bila sem že malo besna. Slekla sem si majico in šla malo boksati. Prijalo mi je in me sproščalo, a me je vsaka misel zopet razjezila. Skoraj dve uri sem kot nora neprestano nabijala in udarjala po boksarski vreči. Bila sem že tako izmučena, da so mi po licu pritekle solze. Bolele in skrbelo me je kje je Leota. Strah me je bilo, da bi jo izgubila, sedaj, ko je niti nisem še dobro dobila, sedaj, ko sem jo ravno vzljubila.

Ko je končno prišla me je opazovala, kako besno nabijam v vrečo z solzami v očeh. Sploh je nisem videla. Ona pa je točno vedela zakaj gre. Pritekla je do mene in me objela. Komaj me je pomirila. V tistem navalu je tvegala in prišla do mene, čeprav bi jo lahko udarila, ker je nisem videla. Odpeljala me je pod tuš in me umila. Jaz pa sem samo molčala. Ulegla se je zraven mene v posteljo in mi začela pripovedovati kako sva se spoznali. Govorila je o najinih najlepših trenutkih. Opisala mi je čustva, ki jih je čutila, ko sem jo prvič poljubila. Ta večer je dokazala, da ji ni vseeno zame. A nekaj me je vseeno mučilo, nekaj mi je manjkalo.

scan0019 (2)

V soboto sva spali skoraj do kosila. Roke so me tako bolele, da sem si komaj prižgala cigaret. Mama je videla, da sem čudna a ni želela nič spraševati. Popoldan je bilo res lepo sončno vreme, zato sva poležavali na vrtu za hišo. Igrali sva monopoli in karte. Cel dan je bil zelo sproščen. A nobena ni omenila prejšnjega večera. Zvečer sva spet šli na žur k Samotu. Bilo je veliko nepoznanih ljudi, zato je bilo še toliko boljše. Bila sem malo utrujena, zato sem bolj čvekala z znanci in pila. Leota pa je plesala z Tanjo in njenimi kolegicami. Seveda sem imela oči skoz pri Leoti. Lepo mi je bilo, bila sem ponosna na svojo lepo punco. Proti koncu žura, ko se mi res ni več dalo, sem šla do Leote in jo objela od zadaj, malo pomigala z njo in jo odpeljala ven. Čisto sem bila zrajcana od opazovanja. Naslonila sem jo na svoj avto in jo zalizala. Začela sem jo božati bo bokih, po riti, po prsih. Vzburila sem jo. Usedli sva se in se odpeljali v park. Na klopci sva se predali druga drugi. Zunaj se je že svetilo. Šli sva na jutranjo kavo in domov. Leota se je stuširala in šla spat, jaz pa sem se preoblekla, vzela Nanija in šla teči.

 

Spomnila sem se, da ima Samo kočo nekje blizu neke reke, ene sto kilometrov ven z našega mesta. Dobil jo je od pokojnega dedka. Poklicala sem ga in itak nama jo je takoj ponudil. Doma sem se stuširala in šla do njega po ključe. Malo me je moral spomniti kako priti do koče, povedal pa je, da že kakšno leto ni bil tam, da bi bilo treba malo pospraviti, pobrisati prah in pokositi vrt.

Pred kakšnima dvema letoma je tam čez poletje redno organiziral privatne žure. Leoto sem zbudila za kosilo, povedala sem ji za kočo in ideja ji je bila zelo všeč. Popoldan je na vsak način želela domov po svoje stvari, ker je imela pri meni samo stvari, ki jih je imela na morju. Peljala sem jo. Prosila me je, da grem zraven nje v hišo in do njene sobe. Pripravljena na vse sem hodila za njo. Spakirala si je nekaj oblačil in še par stvari. Hvala bogu naju verjetno nihče ni slišal.

Leoti sem odnesla kovček do avta in ko sva se ravno želeli odpeljati je domov prišel Matic. Malo smo se pogovarjali in enega skupaj pokadili. Povedale sva mu kam greva. Iz hiše je kar naenkrat prišla Leotina mama cela zmedena, zaspana, objokana, zgledala pa je tudi pijana. Leota je šla do nje jaz pa sem se naslonila na avto in jo čakala. Matic me je pomiril, da se bo mama že sprijaznila, a da rabi čas. Da edino kar jo skrbi je kaj bodo rekli sosedi, prijatelji, znanci. Da skoz govori kaj je  naredila narobe, da nikoli ne bo mogla organizirat poroke svoji hčeri in imeti od nje vnukov. Pogovarjali sta se dobrih deset minut, potem pa se je Leota preprosto obrnila in prišla k meni. Usedli sva se v avto in se odpeljali. Kasneje  jo je klical oče. Želel je na kavo z nama. Rekel je, da je čas, da me spozna. Želel je, da Leota izbere lokal in izbrala je Samotov bar. Ob šestih zvečer smo se dobili. Midve sva bile prve tam. Ko je prišel oče je najprej objel Leoto in jo močno stisnil k sebi, potem pa mi je ponudil roko, se mi predstavil in me zelo kulturno pogledal v oči in stisnil mojo roko. Takoj za tem smo se usedli in takoj se mi je opravičil, ker me je udaril. Jaz pa njemu takoj nazaj. V smehu je dodal, da ga sploh nisem tako na rahlo mahnila, da imam dober udarec. Postregel nas je kar Samo. Leota je pila limonado, jaz pa kavo in dupli viski z ledom. Oče me je najprej malo čudno pogledal, potem pa se je spet nasmejal in si naročil isto kot jaz. Najprej sta se z Leoto sama pogovarjala, potem pa sta vključila tudi mene. Leota mu je povedala kako se je imela na morju, pa tudi kaj vse skupaj počneva, kam hodiva. Govorila mu je tudi o moji mami in o Naniju. Bil je vesel, da je Leota srečna. Želel je, da spijemo še eno rundo. Medtem, ko je šla Leota na WC me je oče spraševal o faksu. Na koncu je plačal pijačo, dal Leoti dvesto evrov in rekel, da naj se imava fino na počitnicah.

 

Zvečer sva si že pripravili nekaj stvari. Zjutraj pa sva zgodaj vstali, spili kavo, pozajtrkovali in šli v trgovino.  Okoli druge ure popoldan sva prispeli v Samotovo kočo. Koča je stala blizu gozda, na samem. Bila je velika, bolj kot kakšna hiša. Bila je vikend Samotovega dedka, a je večino življenja preživel v njej. Seveda sva sabo vzeli tudi Nanija. Takoj sva vstopili in prezračili kočo. Celo sva si ogledali in si razdelili delo. Leota je pobrisala prah po koči in pomila tla. Malo je pospravila tudi kopalnici in nama pripravila posteljo. Prati je dala brisače, kuhinjske krpe in zavese. Jaz pa sem ta čas pometla teraso in pokosila vrt. Malo sem tudi obrezala grmičke okoli koče. Ko sem skočila v trgovino po hrano, ki jo nisva vzeli sabo je Leota razpakirala najine stvari. Koča je imela ograjeno posest zato je Nani lahko prosto tekal naokoli. Obesili sva oprane stvari in si pripravili večerjo. Okoli devetih zvečer sva šli na kratek sprehod ob reki in Nani se je prvič kopal in plaval.

 

Tu je bil že torek, prvi avgust. Pred sabo sva imeli še en mesec uživanja, brez obveznosti. Po zajtrku smo odšli na sprehod. Nabirali smo rožice in lovili metuljčke. Leota se je šla z Nanijem tudi malo kopat, jaz pa sem med tem brala. Bilo nama je zelo všeč, tako mirno. Zvečer sva se igrali družabne igrice in se zraven malo napili. Prešli sva na malo bolj pikantne igrice z erotičnimi vprašanji in nalogami. Vedela sem, da je bila Leota že zelo potrebna, a sem želela, da sama nakaže, da hoče sprostitev. Vzeli sva se na tleh dnevne sobe in tam tudi zaspali.

 

Zjutraj sva šli malo v mesto. Pojedli sva kosilo, malo slikali okolico, se kopali, pogovarjali in sanjarili. Leoti je v oči padla ena punca, ki je šla mimo naju, brez pomisleka je pogledovala za njo. Jezilo me je. Zvečer si je Leota zaželela jointa, zvila sem ji ga, skadila pa ga je sama. Predlagala je, da bi pogledali kakšen lezbični porno film in bila sem za. Po dobre pol ure gledanja je Leota kar trepetala od potrebe in želje po orgazmu. Počasi sem jo začela božati po nogah in prsih. Roka mi je zlezla v njene hlačke in počasi začela dražiti njenega ščegetavčka. Slekla sem jo do golega in jo poljubljala po celem telesu. Tudi mene se je lotila vmes in me slekla. Vsake toliko me je malo dražila z prstki, a je bila skoncentrirana na svoj orgazem. Uživali sva. Po orgazmu se je takoj lotila mojega telesa in me zadovoljila.

scan0005 (2)

V četrtek sem se zbudila kar zgodaj zjutraj. Malo sem brskala po koči in na podstrešju našla ribiško opremo. Po jutranji kavi sva se z Leoto odpravili do reke in poskusili malo loviti. Nani nama je sicer malo oteževal delo, ker je skakal po vodi in odganjal ribe, a sem na koncu le ujela dve postrvi. Kasneje sem nama jih pripravila za kosilo. Popoldan sva šli vsaka za sebe v gozd in slikali tri živali. Nanija sem poslala z Leoto. Ko sem se čez dobro uro vrnila v kočo me je Leota čakala z ravno skuhano kavo. Druga za drugo sva ugibali katere živali sva srečali. Leota je videla dve različni ptici in ježa, jaz pa močerada, srno in veverico.

 

V petek zjutraj me je klical Samo in me vprašal kako se imava. Predlagal nama je, da lahko greva nedaleč stran na paintball in takoj po zajtrku sva res šli. Nanija sva pustili doma. Bilo nama je super. Dobili sva zaščitni obleki in orožje z barvami. Tekmovali sva z parom in ju premagali. Odšli sva na kavo in se kasneje odločili še za eno igro. Tokrat sva tekmovali z bratom in sestro, a sva igro izgubili. Na koncu sva z Leoto malo čvekali s fantom s katerim sva igrali zadnjo igro. Kar dobro smo se ujeli. Do njega je prišla punca, ki je igrala z njim, njegova sestra. Predstavil nama jo je. Ime ji je bilo Tara. Že na prvi pogled sem vedela, da je lezbijka. Vzbudila je ogromno zanimanje v meni, takoj sem opazila njeno suho, a mišičasto roko polno pisanih zapestnic, tattoo na tilniku in zelo zanimivo verižico. Ko mi je podala roko, se me dotaknila in me pogledala v oči je nekaj v meni kar poskočilo in me zelo vznemirilo. A se nisem ozirala na ta občutek. Imela je nagajiv nasmeh. Polne ustnice. Prelepe bele zobe. Povedala je, da so z družino na počitnicah v bližnjem kampu. Ko smo čvekali sem opazovala Leoto. Njene oči so potovale po tem neznanem telesu in skoraj bi lahko rekla, da je tudi njo ta zanimiva punca vzburjala.

 

Popoldan sva si zaželeli pice. Jaz sem jo pripravila, Leota pa je ta čas na sprehod odpeljala Nanija. Ko so se pice že pekle sem na terasi pila pivo in kadila. Pogledala sem proti gozdu in videla Nanija z belim ogromnim psom, z črno liso tu pa tam. Kasneje sem izvedela, da je Pakistanski mastif, psička. Veselo sta se igrala, si nagajala in tekala naokoli. Za njima pa sta iz gozda prišli Leota in Tara, punca iz paintballa.

Leota je Taro povabila na pico in pivo. Najprej sem bila malo presenečena, moje srce je začelo hitreje biti in v trebuhu sem občutila nekaj lepega. Njena družba mi je zelo prijala. Tako dobro in polno sem se počutila ob njej. Pojedle smo pico in popile že vsaka tri piva. Pogovarjale smo se o vsem, a nobena ni začela te lezbične teme. Leota je predlagala, da bi lahko kaj pokadile in zvila sem nam joint. Prižgala sem ga, potegnila dim in ga takoj podala Leoti, ki ga je potem delila s Taro.  Nekako sem želela biti pristna, trezna. Tudi Tara je naredila samo dim, dva. Leota pa se ni ozirala na naju in je pokadila kar je ostalo.

Tarine oči so bile tako skrivnostne, a po drugi strani se mi je zdelo kot, da jih poznam že celo življenje. A sem se vseeno izmikala njenim pogledom.

 

Leota in Tara sta se res ujeli in čvekali sta tako zagreto, da se nista mogli zmeniti katera bo kaj povedala. Leota je prinesla veliko čokolado z keksom in Tara je pojedla skoraj celo sama. Bila je njena najljubša.

 

Bila sem res zelo sproščena in bilo mi je vroče na ta avgustovski večer, zato sem si slekla majico in ostala v športnem modrcu. Velikokrat sem na sebi opazila Tarin pogled. Opazovala je moje telo, me zapeljevala. Nič nisem mogla, kot uročena sem se samo smejala in zrla v njene oči. Tako brezmočna in brez kontrole še nisem bila nikoli.

 

Tara se je odpravila nazaj v kamp okoli ene zjutraj. Zamišljeno sem obstala na verandi. Leota me je objela okoli pasu  in rekla »Tara mi je priznala, da si ji zelo všeč. Ni vedela, da si moja punca. Razsvetlila sem jo. Hitro se je opravičila in šla« je predrzno povedala Leota in končno pokazala malo ljubosumja. Nadaljevala je »ni pravično, da si tolikim puncam všeč, da te vse vedno tako gledajo«. Nasmehnila sem se in rekla »ah daj no, tudi ti si poželjivo opazovala Taro, kar priznaj, da bi z veseljem zasrala z njo«. Moja ugotovitev jo je presenetila. A je potem omenila, da je nekako jasno, saj sem res dobra opazovalka in velikokrat vidim stvari ali ljudi, ki jih Leota sploh ne zazna. Po koncu pogovora mi je res priznala, da ji je Tara luštna. A me to sploh ni motilo. Nisem vedela kaj se je spremenilo v meni v enem dnevu, da je izginil ves strah in kanček ljubosumja, ki sem ga imela, ko je Leota kdaj prej izrazila željo po drugih puncah. Mislim, da se mi je želela Leota ta večer malo odkupiti z mazanjem in občudovanjem mojega telesa, a me to nekako ni pritegnilo, opazila je stvari, ki so jih opazile vse punce na meni in to me ni več ganilo.

scan0005 (3)

V soboto sem se zbudila pred Leoto, ji pustila listek in šla teči. Nanija sem pustila doma. Tekla sem po gozdni potki ob reki. Ko sem se že počasi vračala do koče, sem za sabo slišala Tarin glas. Nisem bila prepričana ali je resničen. Ozrla sem se nazaj in jo zagledala. Z nasmehom na obrazu se mi je približevala. Bila je na sprehodu s svojo psičko Bali.  Nekaj sekund sva se samo nemo gledali. V glavi se mi je zavrtel filmček kako jo nežno, a strastno poljubim. Zbistrila sem se in se zazrla v njene oči. Vdihnila je in tiho reka »oprosti, da sem bila sinoči tako očitna, nisem vedela, da si zasedena. Res nimata take energije, ne delujeta mi kot par, očitno sem se zmotila…«. Prekinila sem jo in rekla »v redu je, ne skrbi«. Ni mi bilo nerodno, navajena sem bila takih situacij. Kar naenkrat sem tiho izustila »ni mi vseeno za Leoto«  in izpadlo je zelo čudno, kot bi se želela opravičiti, ker nisem prosta. Tara se je rahlo nasmehnila s kotičkom ustnic in  pogledala v tla »ja, lahko bi sklepala, da nisi samska«.

 

Povabila sem jo na kavo. Ko sva hodili do koče, sem jo opazovala. Bila je malo manjša od mene, a večja od Leote. Imela je kratke lase, razmršeno frizuro. Njene oči so bile zeleno modre, a bolj zelene. Noro so sovpadale z gozdom okoli naju. Morala je biti mlajša od mene. Na sebi je imela široke kratke hlače do kolen, teniske in majčko na naramnice, spodaj športni modrc. Opazovala sem njeno telo, roke. Imela je lepo oblikovane in negovane mišice, ki so se skrivale pod tanko kožo. Za  trenutek sem se jih v mislih dotaknila. Srce mi je bilo zelo hitro in sploh nisem vedela zakaj.

 

Ko sva prišli do koče, je Leota še spala. Tara se je usedla na teraso. Šla sem noter in pripravila za kavo. Slekla sem si majico in športen modrc in si oblekla sveža. Nisem vedela, da me je Tara opazovala. Kasneje je omenila moj tattoo. Skuhala sem kavo in zbudila Leoto. Uredila se je in se nama pridružila.

Nekaj je bilo na Tari, nekaj kar me je privlačilo. Očitno je to videla tudi Leota, saj jo je nevede zapeljevala. Preden je šla, sva jo povabili, da naj pride zvečer kaj naokoli.

 

Kasneje sva v trgovini nakupili pivo in nekaj prigrizkov za zvečer, a nekako sem bila prepričana, da Tare ne bo. Mogoče sem si po tihem želela, da nebi prišla, strah me je bilo teh nepoznanih občutkov. Leota pa je vztrajala, da bo sto odstotno prišla in še prav je imela. Tara je prišla ravno, ko sem se tuširala. Z Leoto sta si odprli pivo in ga pili na terasi. Ko sem prišla ven in ju zagledala sem bila res presenečena.

Znova sem se zmotila glede Tare, nikakor je nisem mogla prebrati, dojeti kaj razmišlja, kaj želi, čuti. Nekaj na njej me je zelo privlačilo, a sem ta čustva vedno znova zatrla nazaj. Najtežje je bilo priznati, da sem dejansko nekaj čutila do nje že od prvega trenutka, ko sem jo zagledala, priznati, da me je do nje vodila »nitka«.

 

Prisedla sem in jo pozdravila. Leota mi je šla po pivo, midve pa sva si med tem strmeli v oči brez besed. Čez par ur smo se že kar sprostile. Predelale smo vse možne teme pogovorov. Tudi britje in priznam, kar sline so se mi pocedile, ko se je Tara strinjala z mojim mišljenjem, da so dlake čisto odveč, v napoto in da je ona redno obrita.

scan0003 (2)

Ves čas sem po malem opazovala Taro. Na njej sem videla malenkosti, ki jih je počela z roko, ki so me vznemirjale, pa nisem vedela zakaj. Tudi Leota je imela s Taro vedno bolj zanimiv odnos, razumele so se na nek poseben način. Ali pa se mi je tako samo zdelo, ker sem vedela, da je Leota že kar pijana. Ko sem skočila na WC in se vrnila sem ravno videla, da je Leota iznenada poljubila Taro. Obstala sem, a sta me slišali. Leota je kar obnemela. Mislim, da se sploh ni zavedala kaj je naredila. Tara pa jo je takoj nežno odmaknila od sebe in me pogledala »oprosti, nisem pričakovala, da me bo poljubila« je zmedeno rekla. Nasmejala sem se »ni problema« sem šepnila in stopila do njiju. Leota se mi je vrgla v objem, sama pa sem stegnila roko in v objem povabila še Taro. Prvič sem se dotaknila Tare na tak način in mislim, da sva obe nekako trznili. Nobenega telesa se še nisem dotaknila na tak način, da bi občutila v sebi te občutke kot pri njej. Čutila sem kako me je prijela z roko in me močno stisnila k sebi. Seveda Leota nič od tega ni opazila.

 

Leoto sem poljubila na usta in Taro na čelo. Predlagala sem jima, da se lahko prestavimo v spalnico. Leota se je začela smejati, Tara pa braniti. Leoto sem dvignila v naročje in jo odnesla, Tara pa je šla za nama. Nekako ji ideja ni bila všeč, zdelo se mi je kot, da je samo čakala kdaj se bom nehala zajebavati in jo napizdila.

 

Leoto sem vrgla na posteljo, pogledala Taro v oči, jo potegnila za roko in jo sunila zraven Leote. Slekla sem si majico in se ulegla na Leoto. Zalizala sem jo, zraven gledala Taro naravnost v oči in začela potovati z ustnicami po njenem telesu. Leota je Taro takoj privila na svoje ustnice in strastno sta se poljubljali. Počasi sem jo slekla, Tara pa je z roko gladila njeno telo in z jezikom njene ustnice. Zašla sem med Leotine noge in ju zraven opazovala. Tudi Leota je otipavala Taro, ki je bila samo še v hlačkah in modrcu. Počasi ji je šla z roko v hlačke in ji jo začela rajcati. To me je zelo vzburjalo, a hkrati tudi vznemirjalo.

Želela sem, da bi bila namesto Leotine roke, tam moja. Želela sem se dotakniti Tare, jo poljubiti. Vedela sem, da moram stran, nisem se mogla več obvladati, oči kar nisem mogla odlepiti od Tare. Če bi ostala, bi si jo vzela in potem, bi jo imela za vedno. Tako sem čutila. A tu je bila Leota, ki sem jo tudi nekako ljubila.

 

Prijela sem Tarino roko in jo položila na Leotino mednožje, takoj je vedela kaj sem želela, jaz pa sem odšla na WC. Srce mi je nenormalno bilo, s hladno vodo sem si sprala obraz. Nisem bila navajena, da me nekaj vrže s tira in Tara me je, vedno znova.

 

Ko sem se vrnila sem ju stoje pri vratih opazovala. Nista me videli. Leota je zelo glasno vzdihovala in bila je blizu orgazma. Tara jo je zadovoljevala s svojimi prsti in jo zraven poljubljala po telesu. Zagledala sem se v njene roke, njena ozka zapestja, njene dolge prste. Na sebi je imela samo še hlačke, zgoraj je bila gola, a nisem mogla videti njenih prsi. Po celem stegnu od kolena do pasu se je razprostiral zanimiv pisan tattoo. Pritegnil me je.

Ko sem si šla na teraso po cigaret, je Leoti prišlo, poznala sem njene končne vzdihljaje. Vrnila sem se in videla kako se Leota trudi zlesti v Tarine hlačke. Tara se ji je spretno izmikala. Nasmejala sem se in se vrnila na teraso. Vzela sem si pivo in čakala. Ni bilo potrebno veliko, pa sem že slišala Tarine korake do kopalnice.

 

V sebi sem čutila neko ljubosumje, pa ne zato ker je Tara ravnokar seksala z mojo punco. Dojela sem, da sem si Tare zelo želela, nobenega telesa si še nikoli nisem želela ljubiti tako močno kot njenega. Lahko bi si jo takoj vzela, a resnično sem se preveč bala čustev, ki so se pokazala vsakič, ko sem jo samo pogledala.

 

Čez čas je vse potihnilo. Leota je zaspala. Tara pa je prišla dol na teraso. Brez besed je prisedla k meni. »Zakaj nisi ostala?« je vprašala tiho. Nisem vedela, kaj naj ji odgovorim. »Ni mi bilo do seksa, to je bila bolj Leotina želja« sem odgovorila. Tara pa se je samo nasmejala in dejala »vem, da to ni resničen razlog. Razumem te, tudi sama čutim enako«. Spet me je presenetila, srce mi je začelo biti hitreje, rekla sem »ne podpiram teh čustev. Ne morem izdati Leote, ljubim jo« sem se  skoraj razjezila. Nič ni rekla. A vedela sem, da jo je zabolelo, ker je tudi mene. Počutila sem se kot v filmu, v slabem romantičnem filmu.

 

Počasi je vstala in jaz z njo. »Te lahko objamem?« je previdno vprašala. Samo razširila sem roke in jo sprejela. Močno sem jo privila k sebi. Poljubila me je na vrat. Pogledali sva se. »Iti moram, ne morem več, ne bom več prišla…« je rekla. Zavzdihnila sem »ja, to je verjetno najboljše za obe« sem komaj izustila. Ko je odhajala, sem v srcu čutila bolečino, kot bi mi ga kdo želel razrezati. Takšne bolečine še nikoli prej nisem občutila. Vdihnila sem in se objela.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.