TA – TA – RA S PAINTBALLA (6.del)

Piše: Melanija M. K. Lamerov

Dvignila je mojo glavo in me poljubila. Se me dotikala. Polzela vsepovsod. Slekla mojo majico, moj modrček. Slekla sebe. Stala pred mano, popolnoma gola. Ob njej sem bila čisto zamaknjena, v svojem svetu, v najinem svetu. Prijela sem njeni roki in si ju dala okoli vratu. Z rokami šla po njenem hrbtu, riti, jo prijela, dvignila in odnesla na posteljo. Vzela sem si jo in se ji hkrati popolnoma predala, tako kot še nobeni prej. Okušala sem celo njeno telo, njene obline, poljubljala njen tattoo na stegnu. Tako noro mi je bila všeč. Opazovala njeno gibanje, njeno telo, poslušala njeno vzdihovanje. Vedno sem mislila, da je seks dober, super, šele tisto noč pa sem dojela kaj to seks je, kaj to ljubljenje je. Vsi ti občutki, vse te dimenzije v katere me je popeljala. Orgazem, ki mi ga je dala. Ljubili sva se do šestih zjutraj, neprestano. Tako čutno, hkrati tako boleče.

 

Sploh nisva nič spali. Skuhala sem nama kavo. Spili sva jo. Se komaj odtrgali ena od druge, obe vedeli, da mora iti, kot vedno. Brez adijo in brez dogovora kdaj se spet vidiva.

 

Cel vikend sem ostala doma. Ležala. Razmišljala, v mislih tisočkrat preletela preživet čas s Taro. Premlela vse njene besede, poglede, dotike. Sanjarila. Ovohavala svoje prste, ki so imeli vonj po njej, po njenih sokovih. Niti stuširala se nisem, da ne bi s sebe sprala sled nje.

 

V ponedeljek sem nekako dojela vse skupaj, se sprijaznila, da je ni, ne bo. Živela dalje. Šla na faks, se posvetila študiju, razpravam, sodelovala pri diskusijah. Popoldan sem šla na  kavo z Nanijem k Samotu. Tare mu nisem omenila. A mislim, da je prebral z mene popolnoma vse. Samo čakal, da bom pripravljena povedati.

 

V torek sem delala. Popoldan sem šla na pokopališče. Dolgo sem bila tam. Pogovarjala sem se z mamo. Se jokala. Tako žal mi je bilo, ko sem vedela, da nikoli ne bo mogla spoznati Tare, spoznati koga sem v bistvu čakala vse svoje življenje.

 

V sredo sem bila spet na faksu. Klicala me je tudi Leota. Nisem se mogla oglasiti. Kasneje mi je poslala sms sporočilo, če imam čas za kavo. Dobili sva se v lokalu pred mojim faksom. Najprej mi je izrekla sožalje, saj se nisva videli skoraj dva meseca. Potem sva se pogovarjali. Govorila mi je kako je v šoli, doma, z Zalo. Bilo je kar v redu. Na koncu sem jo vprašala, če je srečna. Pa se je samo  nasmejala.

 

V četrtek sem imela ponovno srečanje z Tijanom. Tokrat je sam načel temo o Tari. Povedala sem mu  popolnoma vse. Kako se je začelo, kdaj, vsa čustva, vse kar vem o njej, kje sva se videle, kolikokrat, svoje želje, vizije glede naju s Taro.

 

Čez vikend sem s Tanjino pomočjo pospravila in spakirala vsa mamina oblačila in vse  njene stvari, ki jih nisem potrebovala. Prav težko je bilo, a bil je že čas.

 

V ponedeljek sem po faksu odpeljala vse stvari v trgovino z rabljenimi stvarmi in oblačili in jim vse podarila. Zvečer sem spet obsedela, sama, doma. Čakala, da se mi Tara kaj javi, mislila na njo. Vzela list papirja in jo narisala, v več različnih pozicijah. Zaspala na kavču.

 

V torek sem se zbudila in šla teči, saj je bilo snega malo in pločniki očiščeni. Sabo sem vzela tudi Nanija. Pretekla sem tri kilometre se ustavila na kavi, prebrala novice, da sem zabila čas in tekla nazaj domov. V glavi me je skoz spremljala Tarina podoba, misel na njo. Okoli enih sem šla pomagat Samotu v bar.

 

V sredo sem šla na faks. Potem k teti na kosilo. Malo smo se pogovarjali. Popoldan sem se spomnila in poklicala mamino prijateljico. Pogovarjali sva se skoraj eno uro. Opravičila sem se, ker se nisem javila skoraj dva meseca. Povedala sem ji vse, kar se je dogajalo z mano in kaj je novega.

 

V četrtek sem spet tekla. Potem sem imela srečanje z Tijanom. Sedaj so mi najina srečanja postala prav zabavna in zanimiva. Prijalo mi je, ko sem lahko dala ven iz sebe vse, kar me je mučilo. Vse dvome, vsa vprašanja. Vedno sem od njega odšla lažja za bremena in skrbi.

 

Tudi v petek sem tekla, potem sem delala. Samota ni bilo. Prišla je Tanja in me prepričala, če greva žurat čez vikend na obalo. Najprej mi ni bilo. Potem sem pomislila, da mi bo tako verjetno hitreje minil čas, kot pa, če bi čepela doma. Poklicala sem Jureta in se dogovorila, da mi čez vikend popazi na Nanija. Doma sem se na hitro stuširala in uredila, vzela nekaj stvari. Okoli pete popoldan sem šla po Tanjo. Vozili sva se dobri dve uri. Najprej sva šli nekaj pojesti in na kavo. Potem sva si kupili vsaka svoj liter vina in kokakolo. Pili sva bambus v avtu ob obali in poslušali glasbo. Zunaj je bilo kar mrzlo. Ko je bila ura nekje enajst zvečer sva šli peš do lezbičnega kluba. Ljudje so se gnetli že pred vhodom. Komaj sva se prebili notri. Bili sva že kar pijani, saj je bambus začel prijemati. Srečali sva nekaj poznanih ljudi. Tanja je na vsak način želela plesati in me na koncu dejansko prepričala, da sem se ji pridružila, čeprav jaz nekako nikoli nisem marala plesati. Parkrat sva si šli iskati tudi vodko, poleg tega pa sva čez to pokadili še joint na terasi. Takrat sta do naju prišle dve punce. Take punčke, verjetno komaj polnoletne. Ena se je čisto zagrela za Tanjo in naju okoli treh zjutraj povabila k sebi domov. Šli sva, brez, da bi se prej kej dogovarjali. Bilo nama je vseeno. Punci sta bili sostanovalki in živeli sta čisto blizu kluba. V stanovanju sta prižgali glasbo in skuhali čaj z rumom. Bila sem kar precej pijana, a sem se vseeno zavedala vsega. Tanja je že po poti obdelovala eno od punc. Druga se je želela prepustiti meni, a sem jo vsakič zavrnila. Zvila sem nam jointe, skadile smo jih in punci sta bili že čisto okajeni. Tanja se je z svojo prestavila v spalnico, jaz pa sem ostala v dnevni sobi z drugo. Postajalo mi je že malo slabo, od zakajenega zraka in vsega alkohola. Punca se je še kar trudila zame, na koncu sem se samo vstala in šla v kopalnico. Slekla sem se in šla pod tuš. Ko sem stopila izpod tuša sem zagledala to punco golo pred sabo. Nekaj mi je  rekla, pa sem se samo nasmejala. Z brisačo sem ji pokrila golo telo, sebi vzela novo in šla v dnevno. Oblekla sem si majico in hlačke, se ulegla na kavč in se zavila v odejo. Razmišljala sem o tem kako sem se spremenila, kako se je spremenila moja želja in potreba po puncah. Nekaj časa nazaj bi si jo vzela brez pomislekov. Sedaj pa sem videla in čutila samo Taro. Saj tudi Leote nisem prevarala, a ob njej sem vsaj videla kakšno punco, ki bi si jo vzela, a sem sem razumsko odločila proti. Od Tare dalje pa drugih sploh zaznala nisem.

 

Punca iz kopalnice se je potem pridružila Tanji in svoji sostanovalki. Ura je bila že sedem zjutraj. Zaspala sem nasmejana ob poslušanju zelo glasnih zvokov in stokanja iz spalnice.

 

Zbudila sem se prva. Z groznim glavobolom. Okoli treh popoldan. Umila sem se in oblekla. Šla po Tanjo, jo zbudila. Objemala je obe punci, eno na eni strani in drugo na drugi. Vse so se vstale in uredile. Spile smo ogromno kave. Se pogovarjale. Bile smo lačne, pa smo si naročile pice. Obe sta želeli Tanjino številko in obema jo je dala. Samo smejala sem se.

 

Tudi sobotni večer je bil pester in poln dogodivščin. Spet sem ogromno spila in pokadila. Pa tudi plesala sem. Cel večer se je name lepilo ogromno punc in vse po vrsti, sem odbila že samo s pogledom. V  mislih in srcu sem imela samo eno, Taro.

 

Okoli dveh zjutraj sva pristali na privatnem »after partyu« pri eni kolegici, ki jo je Tanja srečala. Žurali smo do enajste zjutraj. Malo sem zaspala v eni od spalnic. Domov sva se vrnili okoli šeste zvečer. Po poti sem se dvakrat ustavila na kavi. Bila sem nenormalno utrujena. Šla pod tuš in v posteljo.

 

V ponedeljek sem se zbudila kar pozno. Odhitela sem na predavanja. Po faksu sem šla po Nanija. Spila sem tudi kavo z Juretom in pocrkljala njegovo psičko, ki je že pričakovala Nanijeve novorojene bratce in sestrice.

 

Zvečer sem bila spet tako utrujena. Vse me je bolelo. Poznalo se je, da že zelo dolgo nisem tako žurala. Pred spanjem sem spet razmišljala o Tari. Štela dneve do njenega prihoda, čeprav sploh nisem vedela točno kdaj pride in kdaj jo bom sploh videla. Vedno sem čakala, da se bo kaj javila, da mi bo kaj napisala, a sem še za to počasi zgubljala upanje.

 

V torek sem delala, potem sem šla na kavo k Samotu, ki se je ravno vrnil z Majorce. Povedala sem mu za pester vikend s Tanjo. Zvečer sva se pogovarjala o stanovanjih.

 

V sredo sem šla na faks, na pokopališče, v knjižnico in v trgovino. Bolj, ko sem se trudila in želela zaposliti čez dan, početi ogromno stvari, da bi pozabila, da bi mi hitreje minilo, počasneje je tekla ura. Na koncu dneva sem se vedno vrnila v stanje, ko sem jo pogrešala, ko mi je manjkala njena prisotnost, ko so dnevi predolgi in solze pretežke.

 

V četrtek sem se Tijanu izpovedala. Se odkrila, priznala kako zelo me boli, kako zelo jo hočem, kako zelo jo ljubim. Povedala sem tudi za vikend in ni bil ravno navdušen.

 

V petek je minilo že tri tedne odkar sem bila s Taro. Zdelo se mi je kot cela večnost. Popoldan sva šla s Samotom malo naokoli po nepremičninskih agencijah. Malo sva pregledala ponudbo stanovanj, cene. Na kavi sva potem pregledala še kataloge.

 

Čez vikend sem se malo pripravljala za izpite, malo čistila po hiši in okolici. Zvečer sem spet šla malo naokoli z Tanjo po naših klubih. Tu sem vsaj poznala ljudi, čvekala, se zabavala. Pa tudi punce so me pustile pri miru.

 

V ponedeljek sem se zbudila cela potna. Sanjala sem jo. Ostala sem v postelji in razmišljala. Spomnila sem se na njeno rojstno dnevno darilo, majhno škatlico, ki jo še vedno nisem odprla. Poiskala sem jo in jo odprla. Notri je bil srebrni obesek, v obliki pečata. Bil je čudovit. Tako težek, hladen in svetlikajoč. Prav videla sem se v njem, kot v ogledalcu. Obrnila sem ga in zadaj je pisalo »Pustila si ga na meni…«. Najprej nisem razumela, potem sem obesek spet obrnila in takoj mi je postalo jasno. Pustila sem pečat na njej.

 

Ko sem pomislila kdaj sem dobila to darilce, pomislila na vse najino skupno do sedaj, na vsa dejanja in izrečene besede, so se razblinili vsi moji dvomi.

 

V torek sva šla s Samotom in nepremičninsko agentko pogledati tri stanovanja. Agentki sem že prej pojasnila kaj približno želim. Eden mi takoj ni bil všeč, med dvema sem imela čas izbirati. Čeprav sem se že takoj odločila, je Samo predlagal, da razmislim.

 

V sredo sem šla na faks. Kasneje na kavo s sošolci. Potem sem šla peš z Nanijem do pokopališča. Razmišljala sem o Tari. Smešno, nekako sem naju skupaj videla v svojem novem stanovanju.

 

V četrtek sem se po srečanju s Tijanom oglasila pri agentki. Povedala sem ji svojo odločitev glede stanovanja in rekla mi je, da bo pripravila dokumente.

 

Zvečer ravno, ko sem pomivala posodo od večerje, sem dobila sms sporočilo. Presenetil me je in vedela sem od koga je. Tara je pisala, da bi prvotno morala priti nazaj v torek drugega aprila, a se je let spremenil in pride nazaj tri dni prej, v soboto zvečer. Sama, oče ostane na Danskem. Na koncu je dopisala »če imaš čas, pridi pome na letališče«. Takoj mi je bilo jasno, da domov in Miji ni sporočila kdaj pride. Odpisala sem ji, potrdila najino srečanje.

TATARASPAINTBALLA_Grahovac_Melanija_

V petek sem se zbudila kar zgodaj. Malo nervozna, ko sem pomislila, da jo bom zopet videla. Šla sem v trgovino in k frizerju. Oglasila sem se pri Samotu na kavi. Povedala sem mu za katero stanovanje sem se odločila in mu omenila, da pride Tara. Najprej mu ni bilo najbolj jasno, potem sem mu razložila kaj se je zgodilo takrat, ko sem ji poslala darilce. Kako nama je bilo, kaj vse mi je povedala.

 

Popoldan sem šla na pokopališče in hkrati dobro sprehodila Nanija. Nekako se mi je dozdevalo, da bo čez vikend zmanjkalo časa za sprehode. Zvečer sem zaspala šele po dobrih dveh urah premetavanja po postelji.

 

V soboto sem se spet zbudila zgodaj. Spila kavo in šla teči z Nanijem. Pojedla sem zajtrk in pospravila po hiši. Na internet sem pogledala kdaj pristane Tarin let in si preračunala kdaj moram od doma. Bila sem zelo nervozna. Razmišljala sem kaj vse bi rada z njo počela, kaj vse bi jo rada vprašala. Seveda, pa sem se zavedala tudi tega kako hitro bo minil vikend in kako hitro bo torek, ko bo morala iti.

 

Popoldan sem pojedla pozno kosilo, se stuširala, obrila, uredila in šla od doma okoli šeste zvečer. Do letališča sem rabila približno dve uri, vožnja se je prav vlekla. Vmes sem se ustavila na cigareti. Na letališču sem si v baru naročila kavo, se usedla zunaj in Tari sporočila kje jo čakam. Počutila sem se res najstniško. V trebuhu me je prav zvijalo. Kadila sem cigareto za cigareto. Zalotila sem se pri tem, kako popolno se želim namestiti na stol, delovati sproščeno in privlačno. Sama sebi sem se zdela smešna in ravno, ko sem pogledala navzdol in se smejala, je prišla do moje mize in rekla »o kdo je pa danes tako dobre volje«.

 

Vstala sem se, jo pogledala, se nasmejala. Kako je bila lepa. Objela sem jo. Poljubila. Vprašala sem jo kako je, kako je potovala. Želela sem vzeti njen kovček, a se je najprej uprla, me pogledala v oči, obstala. Bila sem tiho, nisem želela nič komentirati, samo smejala sem se ji, točno vedela kaj jo je zmotilo. Potem je popustila, se podredila, a zraven rekla »ne maram kavalirskih dejanj, tega nisem navajena, običajno sem jaz kavalir v odnosu« in se nasmejala.

 

Pri izhodu iz letališča se je pojavil isti problem, ko sem stopila naprej in ji odprla vrata. Grdo me je pogledala s svojimi svetlimi očmi, nasmehom na obrazu in stopila naprej. Všeč mi je bil ta najin odnos. Vedno nekje v borbi za dominantnost in podrejenost. Bili sva si tako podobni, pri tolikih stvareh, toliko podobnih mnenj. Ko sva prišli do avta, me je že naprej opozorila, da naj mi ne pride na pamet, da bi ji kavalirsko odprla vrata. Zasmejala sem se, jo objela, naslonila na avto in jo strastno poljubila. Oboževala sem njene mehke, polne, tople ustnice. Njen jezik, ki se je previdno in poželjivo dotikal mojega.

 

Med vožnjo sva bili čisto uradni. Govorila mi je kako bilo na Danskem, kaj vse je počela, kaj vse je videla. Kako hitro ji je minilo, ker je skoraj cele dneve delala. Veliko sva se smejali, bili tako sproščeni, čeprav je napetost med mojimi nogami bliskovito naraščala, z vsakim kilometrom bližje spalnici. Všeč ji je bil moj avto. Vožnja nazaj domov je takoj minila, ker je bila Tara že ob meni. Ustavili sva se v centru mesta, na kebabu. Do mene sva prišli okoli enajste zvečer. Vzela sem Tarine stvari iz avta in jo povabila v hišo. Pozdravili sva Nanija. Slekla si je bundo in se sezula. Odšla naravnost v mojo sobo. Čez čas sem šla za njo. Naslonila sem se na vrata in jo opazovala. Stala je sredi moje sobe, obrnjena stran od mene, ni me videla, a mislim, da je čutila moj pogled na sebi. Počasi je razgaljala svoje telo. Bila je popolna. Sprehajala sem svoje oči na njej, videla vsako malenkost, vsako posebnost na njej. Obrnila se je, me gledala. Razprla roke in me povabila k sebi. V korakih do nje sem si slekla majico, odprla hlače, stopila k njej in jo poljubila. Z rokami je spolzela po mojem telesu, mi slekla modrček, poljubila moje prsi. Zdrsnila do roba mojih hlač in jih potegnila čez ritnici. Prijela ju je v roke in ju pretipala. Me poljubila. Šla na kolena, potegnila moje hlače skupaj s spodnjicami do gležnjev, obstala tako in me gledala v oči. V takem položaju me je zelo vzburjala. Z jezikom je zdrsela po nogi, od kolena, po notranji strani beder vse do mojega mednožja. Tresla sem se, hrepenela po njej. Še naprej je počasi drsela z jezikom, se vedno bolj približevala ščegetavčku in ko ga je dosegla, me je odneslo. Iz moje glave je izbrisala vse misli, čas je obstal.

 

Pridružila sem se ji pod tušem. Namilila njeno telo. Jo zraven božala in poljubljala. Roka mi je spolzela preko njenih prsi, njenega napetega trebuščka, do mednožja. Njeno dihanje je postalo glasno, vzburjajoče. Spolzela sem mimo ščegetavčka, se zarila vanjo. Bila je tako mokra, tako vzburjena. Objela me je in me močno prijela za ramena, zarila svoje nohte v mojo kožo, odplavala.

 

Ležali sva v postelji, goli. Tara ob meni, z glavo na mojih ramenih. Se cartali, božali, poljubljali. Opazovala je moje telo, me otipavala. Ob njej sem bila skoz vzburjena in mokra. Premaknila se je in se usedla name, me zajahala. Se drgnila ob mene, vzdihovala, me poljubljala. Čutila sem kako njeni sokovi polzijo po meni in se mešajo z mojimi. Nagnila se je naprej, me čvrsto prijela za zapestja in jih položila na posteljo. Onemogočila mi je dotikanje, kar me je ganilo in vedela je to. Z jezikom je polzela po mojih ustnicah, se igrala z mojim jezikom. Zlezla je višje in mi ponudila svojo luliko v okušanje. Nežno sem z jezikom drsela po tej mehki pobriti koži, po njenih krivuljah, zarila jezik vanjo, jo okušala.

 

Ulegla sem se nanjo. Se privila k njenemu telesu. Jo poljubljala po vratu in prsih, se drgnila ob njo. Njeno vzdihovanje me je čisto obnorelo, podivjalo. Hitreje sem se začela premikati, divjati, v mislih sem si predstavljala kako v takem položaju prodiram vanjo. Kot, da je brala moje misli je noge še bolj razširila, jih ovila okoli mojega telesa, takrat sem jo še bolj čutila, kar me je še bolj vzburjalo. Zraven sva se strastno poljubljali, divjali tudi z jezikom.

 

Vsi ti seksualni dogodki s Taro so me spravili v stanje zamaknjenosti, v stanje brez časa, brez vsega. Samo najin svet, najina dimenzija.

 

Zaspali sva prepleteni, še vedno pohotni,  sploh ne vem kdaj in kako.

 

V nedeljo zjutraj sem se zbudila pred Taro. Gledala sem jo kako spi, na trebuhu, obrnjena proti meni. Ležala sem ob njej, opazovala njeno telo, ga občudovala. Tako lepa je bila. Opazila sem vsako podrobnost njene mehke kože. Občutila sem vsako njeno oblino, vsako njeno mišico, toploto, vlažnost. Z roko sem polzela po njej, se z otipom prsta ljubila z njo. Občutila njeno rit, ki je napolnila mojo dlan, izpopolnila mojo roko in vabila k pregreham. S  prsti sem spolzela po hrbtenici, med ritnicama, mimo vlažnih odprtin, vse do ščegetavčka. Nežno sem ga dražila. Tara se je zbudila. Odpeljala sem jo do vrhunca.

 

Vstala sem, šla v kopalnico, se stuširala in umila. Prišla je za mano, pozdravila z nasmehom, poljubila za dobro jutro. Usedla sem se na školjko, prižgala prvi jutranji cigaret in opazovala kako njene obline, rit pozibavata in plešeta v ritmu premikanja njenih rok, ki umivajo bleščeče bele zobe, ki poudarjajo in olepšujejo njen nasmeh.

 

Pripravili sva si zajtrk, ga jedli, goli. Večino časa sva molčali, se opazovali, zapeljevali in smejali. Ob njej sem bila tako srečna, izpopolnjena.

 

Ko sem kuhala kavo je prišla, stopila za mene. Poljubljati je začela moje rame, hrbet in zraven dražila moje prsi. Nagonsko sem se naslonila naprej in izbočila zadnjico. Z jezikom je zdrsela navzdol po moji hrbtenici, poljubila moji ritnici, s prsti pa je hkrati raziskovala moje mednožje. Čutila sem kako sem postala vzburjena in mokra. Dražila mi je ščegetavčka in nenormalno mi je prijalo. Vzdihovala sem in se grabila za rob pulta. Skoraj bi mi prišlo, ko je nehala, s svojim prstom pobrala del moje mokrote in zdrsela do zadnjične odprtine. Trznila sem. Opazila je. Obkrožila je odprtino in nežno vame zarila prst. Všeč mi je bilo. Premikala ga je počasi in nežno. Zame je bilo to prvič. S tem dejanjem, je odprla novo poglavje v mojem seksualnem življenju, pokazala nov svet, nov užitek, novo dimenzijo.

 

Komaj sva se odtrgali ena od druge, se oblekli in peljali Nanija na sprehod. Sprehajali sva se z roko v roki. Šli sva do parka, pokadili cigaret na klopci in šli naprej. Ustavili sva se na bližnjem travniku, kjer sva Naniju metali žogico in ga čisto zdivjali. Po poti nazaj me je spraševala o analnem seksu. Povedala sem, da sem ga že prakticirala na puncah, a da v meni ni bila nobena, da je bilo tokrat zame prvič. Nasmejala se je. Povedala sem ji za občutke, ki mi jih je povzročila in skušala opisati v kakšno stanje me je popeljala.

 

Že po poti me je totalno razganjalo, ko sva se samo pogovarjale o seksu. Ko smo prišli domov in vstopili v hišo, sem Nanija samo spustila z povodca, prijela Taro, jo nabila na steno na hodniku, hitro odprla njene hlače in se z roko zrinila v njene hlačke. Presenetila sem jo. Niti bunde si nisva uspeli sleči. Začutila sem, da je bila tudi ona čisto zrajcana in mokra, kar me je še bolj podžgalo. Z hitrim ritmom sem vanjo začela zarivati svoje prste in čisto jo je odpeljalo. Bila je zelo glasna. Spet naju je obe odpeljalo, a ne za dolgo. Iz seksualnega sveta naju je predramil Nanijev neobičajen, malo agresiven lajež in takoj sem vedela, da je nekaj narobe. Ustavila sem se in poslušala. Hitro sem izvlekla roko iz Tarin hlač, poklicala Nanija, stopila v dnevno sobo. Videla sem, da je stal pred vrati moje sobe in lajal. Takoj sem stekla tja, Tara za mano. Odprla sem vrata in zagledala Zalo, kako zmedeno brska po mojih rečeh na mizi. Obrnila se je, me zagledala, se začela dreti kje je Leota, kaj imam z njo, zakaj je ne pustim pri miru. Samo stala sem in jo gledala, v meni je naraščal tak bes, da sem skoraj eksplodirala. Stopila sem do nje in jo prijela za ovratnik in jo nabila na steno. Na svoji rami sem začutila močan prijem Tarine roke in njeno opozorilo »Ela«. Zalo sem vprašala kako za vraga je prišla v hišo. Povedala je, da je našla ključe pri Leoti. Še vedno je nekaj govorila, se drla, bila nasilna in polna groženj. Potem je utihnila, zaznala in pogledala Taro. Pogledala mene. Dojela sem, da se je spomnila Tare in takoj je vedela kaj se dogaja.

 

Še enkrat sem jo prijela močno in rekla »zadnjič ti povem, da sem končala z Leoto, ne vem kje je, nisem je videla že nekaj časa in ne zanima me več«. Prijela sem jo pod roko in jo zvlekla ven, zadnji pogled je usmerila v Leotin akt na steni v moji sobi. Zaloputnila sem vrata za njo. Tara je stala in me gledala. Me pomirila s svojim pogledom. Še dobro, da je bila zraven, drugače bi se situacija končala bolj nasilno.

 

Nič mi ni bilo jasno. Bila sem besna. Želela sem poklicati Leoto, a mi je Tara svetovala, da nima smisla, da bom to uredila, ko bo čas, ko se bova kaj videli.

 

Skuhali sva si kavo, zraven sem ji razložila celotno najino zgodbo z Leoto, začetke, padce. Vse scene z njenimi starši, Zalo. Tudi Tara je komentirala Leotin akt, bil ji je všeč. Pokazala sem ji še nekaj svojih drugih risb.

 

Skupaj sva pripravili hitro kosilo, pojedli, pospravili in šli malo ležati v posteljo. Najprej sva se malo cartali. Potem je cartanje preraslo v strastno poljubljanje. Nevede sva bili že obe goli, se otipavali, dražili, raziskovali druga po drugi. Seks, ki se je iz trenutka divjanja prelevil v kup nežnosti in potem spet v divjanje. Po več urah, sva obležali, stisnjeni skupaj in zaspali.

 

Zbudili sva se šele zvečer. Zunaj je bila že trda tema. Nanija sem peljala ven. Pojedli sva nekaj in šli skupaj pod tuš. Tudi pod tušem, svojih rok nisem mogla držati stran od Tare. Namilila sem celo njeno telo, se igrala z njim.

 

Obe sva vedeli, da se nima smisla oblačiti, tako sva od tega prvega skupnega vikenda skoraj cele dneve, ko sva bili skupaj preživljali goli.

 

Ležala sem na postelji. Tara je prišla do mene. Takoj je začela polzeti z jezikom po vsem mojem telesu. Na zanimiv nežno grob način je znala obdelati moje bradavice, jih pripeljati do zanimivih rajcajočih občutkov. Zelo mi je bilo všeč, ko sem opazovala, kako se z jezikom igra z mojim telesom. Ko je z jezikom potovala po meni in se približevala mojim odprtinam, ščegetavčku, je v meni divjalo takšno hrepenenje, da sem se komaj zadržala. Prav mučila me je, ko je lizala moje sramne ustnice in okolico ščegetavčka. Obrnila me je na trebuh, me lizala po hrbtu, riti, vzburila vso kožo na mojem telesu. Mislim, da je iz mene lila poplava. Vame  je zarila prstka, vsakega v svojo luknjo, z drugo roko pa dražila mojega ščegetavčka. Prišlo mi je in še preden sem uspela priti nazaj v realnost, je že ležala na meni, se drgnila ob moji ritnici, vzdihovala.

 

V ponedeljek zjutraj sva se zbudili kar zgodaj. Obe sva se umili, pokadili in šli itak nazaj v posteljo. Najprej sva se cartali, a pri nama je že samo poljubljanje povzročilo poplavo med nogama.  Ulegla sem se nanjo, jo otipavala, poljubljala, gnetla njene prsi, se privila k njenemu telesu, drgnila.

 

Ulegla sem se ob njo, s prsti potovala po njej. Se zarila vanjo. Dražila njenega ščegetavčka. Se z njo ljubila in jo pofukala. Bila nežna in divja.

 

Po zajtrku in kavi, sem čisto nedolžno stopila do nje. Jo objela, poljubila. A spet je med nama kmalu preskočila seksualna iskrica. Dvignila sem jo, jo dala sedeti na mizo. Najprej sem jo polizala, potem vanjo počasi zarila svoje prstke. Nežno dražila njen ščegetavček. Potem sem jo obrnila. Stala je in bila naslonjena na mizo. Na kolenih sem polizala njeni ritnici, njeno zadnjično odprtino. Vstala in počasi vanjo zarila prst. Všeč mi je bila njena ekstremna ozkost. Lizala sem jo po vratu, z drugo roko gnetla njene prsi, njen ščegetavček.

 

Vse kar sem počela s Taro, sem počela že kdaj prej, a vseeno je bilo tako drugače kot, da bi vse počela prvič, zdelo se mi je kot, da zraven čutim, vse občutke, ki ji jih povzročam. Tako zelo sem se vživela v seks, v vse kar sva počeli, tako zelo me je vedno znova odpeljalo.

 

Nanija sva peljali malo naokoli in se hitro vrnili nazaj domov. Vedeli sva, da nimava več veliko skupnega časa. Misel na to, da bo kmalu morala iti, me je ganila.

 

Preostanek dneva sva lenarili, večinoma časa molčali, bili objeti ali se kakorkoli stiskali ena drugi.

 

Ta čas, ki sem ga preživela s Taro, se mi je zdel nerealen, kot pravljica. Pravljica, ki je minila hitro, a po drugi strani zapečatila del mene. Vedela sem, da se bova naslednje jutro obe vrnili k svojim obveznostim. Prav tako, sem vedela, da bom rabila čas, da se bom pobrala in nekako zabila čas, dokler ne bo ponovno ob meni.

 

Torek, drugi april. Zbudili sva se zgodaj. Spili kavo. Potem sem jo odpeljala domov. No ne čisto domov, do mesta, kamor jo je prišla iskat Mija. Preden je izstopila iz avta, me je poljubila, objela. Gledala sem za njo in bilo je prekleto težko. Solze so spolzele po licu, me pekle, kapljale z mojega obraza, se vpijale v moj šal. Obsedela sem za trenutek. Potem so me misli opozorile, da je bolje, da grem. Sprejmem posledice svojih odločitev, se navadim na njene odhode.

 

Zaspati brez nje, ob sebi je bila misija nemogoče.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.