TA-TA-RA S PAINTBALA (12. del)

Piše: Melanija M. K. Lamerov

 

V nedeljo sva pospravljali, si naredili hitro kosilo, lenarili in poležavali, se ljubili in sanjarili.

 

V ponedeljek je Tara zjutraj po zajtrku in kavi odšla, jaz pa sem se lotila priprav za učenje na še zadnji izpit. Zvečer sem šla na pokopališče in z Nanijem in Bali do Sama. Tara je sedaj med tednom delala cele dneve zjutraj v trgovini in popoldan v zavetišču ali obratno, ko sva se slišali, je bil že večer. In tiste dni sva se slišali vsak večer, čeprav sva na začetku dorekli drugače.

 

V torek in sredo sem bila z Erikom na terenskem delu. Oba dneva sem domov prišla povsem izmučena, samo pojedla sem nekaj, peljala psa ven, klepetala s Taro in šla spat.

 

V četrtek sem vstala bolj zgodaj in šla teč z Nanijem in Bali, morala sem zbistriti svoje misli. Potem sem pojedla zajtrk in se šla učit za izpit. Predelati sem morala kar nekaj vaj in knjig. Zvečer sem se pogovarjala s Taro, povedala je, da je v zavetišču ne bodo več potrebovali, da dela še samo en dan.

 

V petek sem spet vstala zgodaj. Zunaj je deževalo. Spila sem kavo in se šla učit. Pri vratih je pozvonilo, odprla sem in bil je poštar. V pismu iz faksa je bila potrjena dispozicija. Bila sem zelo vesela, čeprav nisem dvomila v izbrano temo. Tari sem takoj poslala sms. Za kosilo sem se dobila s Samom. Prosil me je, če bi naslednji teden delala pri njem dva dni. Cel popoldan sem se učila. Zvečer me je klicala Tara. Bila je malo žalostna, ker je delala v zavetišču zadnji dan in ker je niso več potrebovali. Ni vedela, ali bi si poiskala drugo popoldansko delo ali ne. Dolgo sva se pogovarjali, potem sem šla pod tuš in v posteljo. Okoli ene zjutraj mi je zvonil mobitel. Predramila sem se. Bila je Tara. Oglasila sem se, slišala sem, da je vznemirjena. Prižgala sem luč in se usedla na posteljo. Povedala je, da se je spet skregala z mamo. Rekla je, da se sprehaja po ulici in se miri. Slišati je bila tako krhka in prizadeta. Želela sem si, da bi bila ob njej, da bi jo pomirila. Potem sem komaj zaspala nazaj. Razmišljala sem o vsem skupaj. Jezilo me je in nisem videla razloga, da bi Tara to morala še naprej prenašati. Sama pri sebi sem se takrat odločila, naslednji prepir, grem ponjo, vzamem njene stvari in jo odpeljem k sebi za vedno.

 

Sobota, prvi junij. Zjutraj sem po kavi, sprehodu in zajtrku šla k frizerju in k Samu na hitro kavo. Potem sem doma ponovila snov za izpit in skuhala kosilo za naju s Taro. K meni je prišla po službi. Pripravila sem nama juho, lazanjo in solato. Po kosilu sva se slekli do golega in šli počivat v spalnico. Jaz sem ležala na hrbtu, Tara je sedela med mojima nogama. Pogovarjali sva se. Čez čas me je potegnila k sebi, moje noge dvignila čez svoje in jih ovila okoli sebe. Najini pičkici sta se dotaknili. Trznila sem. Začela sem dvigovati svoje boke in se drgnila ob njo. Tara se je držala pod mojimi koleni in skušala biti čim bližje, čim tesneje ob meni. S svojima rokama sem objela njeni nogi, ki sta ležali ob meni, se stegnila pod sebe do svojih ritnic, jih močno razširila in se z analno luknjico drgnila po njenem ščegetavčku. Zapredla je kot mucka. Oboževala je mojo rit in njeno odprtino. Nadaljevala sem. Prijalo mi je. Njen ščegetavček se je prebujal, naraščal in postajal vroč. Prav čutila sem jo, kot da bi me seksala v ritko. Drgnila sem se počasi, izzivalno. Vse je opazovala, bila čisto navdušena nad pogledom, mene pa je to vzburjalo. Vsake toliko me je malo pobožala in vame zarila kak prst, in to me je samo še bolj motiviralo. Potrudila sem se, našla ritem, ki ji je ugajal, in jo tako pripeljala do orgazma.

 

V nedeljo zjutraj me je hkrati zbudil njen vonj in njen jezik. Sedela je na mojih prsih in mi v okušanje ponujala svojo pičkico, hkrati pa že lizala mojo. Takoj sem se lotila dela. Zlizali sva se do orgazmov.

 

Zunaj je bil res lep sončen dan, po jutranjem seksu in zajtrku sva odšli na sprehod z Nanijem in Bali. Okoli ene sva skupaj s Samom odšli na kosilo k Tanji in spoznali njeno punco Tjašo. Bila mi je všeč in nekako se mi je dozdevalo, da bo zveza trajala kar malo dlje kot ostale. Nazaj grede sva se ustavili na pokopališču. Večer je bil prav topel, nebo je bilo božansko jasno. Naredili sva si večerjo in jo pojedli zunaj na vrtu na tleh kot nekakšen večerni piknik. Potem sva se ljubili pod zvezdami.

 

V ponedeljek zjutraj sva spili kavo in kot vedno pojedli zajtrk, potem je Tara odšla, ker je delala. Ves dan sem se učila, zvečer sem šla na sprehod in na pijačo s Samom. Potem sem klepetala s Taro skoraj uro in zaspala sama. Pa tako mi je manjkala.

 

V torek, četrtega junija, sem se zbudila, jedla, spila kavo, ponovila snov in šla na izpit. Še zadnji izpit sem odpisala odlično, kar nisem mogla verjeti, kako hitro mi je minila druga polovica študijskega leta. Tara je čisto spremenila in popestrila moje življenje.

melanijamklamerov

Ljubiteljica živali in narave. Komunikativno energična, odprta, iskrena in direktna. Vedno radovedna, globoka in čustvena. Že od malega zaljubljena v literaturo. Čeprav sem globoko v sebi vedno vedela, da zgolj branje ne zadovolji prav vseh potreb. Kaj kmalu je bila glava premajhno mesto za vso domišljijo, ki se je potikala po mislih. Ki kar ni in ni hotela stran, dokler ni prvič padla na papir, tam pri štirinajstih, v zgodbo, ki se je niti ne spomnim več. Adrenalin in strast ob pisanju, ki ga želim prenesti na bralce. Srce, ki ga puščam na papirju. Želja, da svoje ideje in domišljijo zlijem na papir in predam, nekomu, ki čaka, nekomu, ki išče nekaj ravno takega. Nove drugačne teme, ki podirajo tabuje. Teme o katerih ni veliko knjig, zgodbe, ki te potegnejo vase z vsemi čustvi. Prepustite se branju, naj vas zgodbe spremenijo.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.