TA-TA-RA S PAINTBALA (15. del – ZADNJI)

Piše: Melanija M. K. Lamerov

V petek sem zjutraj na faksu oddala vezane naloge, vso dokumentacijo in CD. Morala sem samo še počakati na datum ustnega zagovora naloge. Ta dan sva dobili po pošti velik paket. Notri je bila uokvirjena najina slika kar velikega formata, poslal nama jo je Tarin oče. Obesili sva jo v spalnico. Tara ga je poklicala in se mu zahvalila. Zvečer smo zapili oddajo moje diplomske naloge. Najprej smo se dobili v Samovem baru. Midve, Samo in Tanja s Tjašo. Nadaljevali smo v klubu. Srečala sem Jureta. Noro je bilo in spet smo kar precej spili.

Doma se je Tara posvetila moji ritki. Lizala jo je, zarivala vame prst in jezik. Čisto sem uživala, ko mi je prišlo s prsti v pički, prsti na ščegetavčku in jezikom v ritki.

V soboto sva spali do dvanajstih, pa še takrat sta naju zbudila Nani in Bali, ko sta že morala ven. Ni se nama mudilo vstati. Vstala sem, ju spustila ven in nama skuhala kavo. Spili sva jo v postelji in zraven pregledali jutranje novice vsaka na svojem mobitelu. Po lahkem kosilu smo se odpravili na dolg sprehod. Zrak nama je ugajal, saj sva imeli obe mačka. Zvečer sva šli v kino.

V nedeljo je bil res lep sončen dan in odpravili sva se na bazen. Bili sva kot najstnici, skakali sva v vodo, tekmovali, si nagajali, se smejali in se spuščali po toboganih. Tara v kopalkah pa je bila čisto preveč mamljiva. Tudi muckali sva se, pili kavo, jedli sladoled. Opazili sva poglede na sebi, nekatere lezbijke so naju kar požirale z očmi. Itak sva bili nekako neobičajen par, obe čisto fantovski lezbijki, hkrati pa tako sladki ena do druge.

V ponedeljek je Tara zjutraj spet skočila v mesto, jaz pa sem pospravljala. Klical me je izdelovalec tatujev in dogovorila sva se za naslednji dan. Popoldan sva šli po trgovinah. Kupila sem si bolj športno srajčko za zagovor diplomske naloge in še nekaj stvari. Tara si je kupovala kratke hlače in gledati njo, kako poskuša hlače in se preoblači v garderobi, me je čisto zrajcalo. Komaj sem držala roke stran od nje. Všeč mi je bilo, ko sva bili v javnosti. Vedno sva se držali za roke, vedno so bile neke pozornosti med nama. Rada sem kazala, kako moja je.

Doma sva si namesto tuša privoščili kopel s svečkami po kopalnici in se ljubili v soju sveč. Potem sva si naročili pico in gledali video posnetke iz mojega otroštva.

V torek sem bila rahlo živčna. Pripravljeno sem imela presenečenje za Taro. Zgodnje darilo za naju obe, za obletnico. Vstala je pred mano in nama skuhala kavo in pripravila zajtrk. Zbudila me je s poljubom.

Zazvonilo je pri vratih, bil je poštar. Dobila sem datum zagovora v petek, dvanajstega julija. Kar streznilo me je, vedela sem, da se moram še dobro pripraviti.

Tari sem omenila presenečenje, takoj je vedela, kaj je. Bila je vesela. Vedno si je želela zapečatiti najino zvezo še s tatujem, zato je bila tudi tako navdušena nad mojim zadnjim. Uredili sva se in šli po nov tatu. Dali sva si narediti vsaka pol srca na zunanji rob dlani nekje med mezinčkom in zapestjem na obeh rokah, zato da ni bilo važno, katera bo hodila na kateri strani. Če sva sklenili najini roki in prepletli prste, tako kot sva se običajno držali, sta bila dva dela eno srce.

Naslednji dnevi do zagovora so hitro minili. Vsako jutro sva vstali srečnejši, ker sva skupaj, ker sva se našli. Spili kavo, jedli. Tara je sprehajala Nanija in Bali ter se tako tudi zelo zbližala z Nanijem, jaz pa sem se pripravljala za zagovor, urejala predstavitev, vadila.Šla sem tudi k frizerju. Vsak dan sva si skuhali kosilo, hodili naokoli, po obiskih ali pa kar tako po mestu. Bili sva pri moji teti, pa tudi pri Tarinem bratu. Tatu se nama je lepo celil in obe sva se čisto zaljubili vanj. Tara je v stanovanje vedno bolj vnašala sebe, svoje navade, svoj način, svoje želje in všeč mi je bilo.

Petek, dvanajsti julij. Vstala sem že ob šestih zjutraj. Itak čez noč sploh nisem veliko spala. Če me ne bi Tara pomirjala ponoči, bi bila kot zombi. Skuhala sem si kavo, hodila po stanovanju gor in dol ter še zadnjič ponavljala svojo predstavitev oziroma zagovor diplomske naloge. Tara je vstala ob devetih. Pripravila je zajtrk, a nisem mogla pojesti skoraj ničesar. Okoli pol desetih sem se morala urediti. Tara mi je pomagala, da sem se uredila do potankosti. Oblekla sem oprijete kavbojke, črno srajčko, zelene allstarke. Nadela vse svoje zapestnice in ostali nakit, da sem dodala nekaj barv in izgledala bolj jaz. Frizuro sem imela razmršeno kot vedno. Tara je šla z mano. Pred faksom sva spili kavo, pokadila sem tri cigarete. Skočili sva še na WC. Stopila je za mano v kabino. Lulala sem, pa me je gledala, me poljubila. Želela, da vstanem. Naslonila me je na vrata, stala za mano. Me poljubljala po vratu in s prsti leve roke dražila moj ščegetavček. Vzela si je čas. Bila sem vznemirjena, njeni dotiki pa so me tako umirjali in me totalno vzburjali. Vedela sem, da nekaj namerava. Rekla mi je: »Ela, hočem, da tega zagovora nikoli ne pozabiš, hočem, da si sproščena, kot da sem ob tebi … kot da sem v tebi.« Poslušala sem jo in sploh se nisem zavedala, da je ob mojo analno luknjico nastavila nekaj, kar ni bil njen prst. Nadaljevala je: »Predstavljaj si, da stojim za tabo v predavalnici pred komisijo in imam prste v tebi,« počasi je zarila vame analni čepek in ni bil tako majhen kot prst. Prijalo mi je in iz pičke se mi je kar cedilo. »Bom preverila, ko boš končala, hočem, da si mokra kot še nikoli. Bodi pridna in dobila boš orgazem nove dimenzije.«

S hodnika pred predavalnico sem zaslišala svoje ime. Vstopila sem. Čutila sem ga v sebi. Pred sabo sem zagledala Erika, tričlansko komisijo in solastnika Erikovega podjetja. Pripravila sem predstavitev, ki sem jo imela shranjeno na USB ključku. Komaj sem se skoncentrirala na predstavitev in ne na dogajanje med nogami. Ko sem začela, sem se predstavila, potem pa je beseda stekla sama. Vedela sem, o čem sem pisala, in to področje sem zelo dobro poznala. Veselilo me je in tu sem želela ostati. Zagovor je bil odličen, bili so navdušeni. Dobila sem najvišjo možno oceno za nalogo kot tudi za predstavitev. Tarina igrica mi je bila všeč, sprostila me je. Ko sem med predstavitvijo postopala sem in tja, sem čutila čepek v ritki, in tako me je vzburjalo, da mi je zelo malo manjkalo do orgazma. Po koncu zagovora so mi čestitali. Erik in solastnik sta ostala, mi segla v roko. Dogovorili smo se za sestanek in za podpis pogodbe o zaposlitvi za nedoločen čas na področju teme moje diplomske naloge v njunem podjetju. Tega nisem pričakovala. Bilo je tako odraslo, hkrati sem čutila ponos.

Tara me je čakala pred predavalnico. Skočila sem ji v objem, ji želela povedati, pa je rekla: »Vse sem slišala, čestitam, moja.« Zvabila me je v WC, mi slekla hlače. Odstranila analni čepek in ga ponovno zarinila vame, me seksala z njim v ritko. Ščegetavček je dvakrat samo oplazila z roko in noro močno mi je prišlo. Takega nisem še nikoli doživela in kot je rekla Tara, nova dimenzija orgazma.

 

»Ela … Ela, spet sanjaš?«

Predramila me je. Odprla sem oči. Sonce je počasi zahajalo, na obali ob vodi sem videla, kako se Nani in Bali igrata z valovi. Pogledala sem na ležalnik ob sebi. Tara s trebuščkom, s knjigo v roki gleda in se mi smeji. Odgovorim: »Ja, Tara, spet sem odplavala, sanjarila. Sploh ne morem dojeti, kako se po dveh letih še vedno natančno spomnim vseh stvari, dogodkov, dni, datumov, ljudi, pa še vsake cigarete in vsake druge malenkosti. Hmmm … kot, da bi našla svoj stari dnevnik ali pa še boljše, kot da bi brala knjigo o svojem  življenju.« Tara se stisne k meni, me poljubi in reče: »Ja, pa jo napiši.«

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.