NJEGOV ŠOPEK (31. del)

Piše: Melanija M. K. Lamerov

»Z. K.«

Klavdijevo presenečenje je uspelo. Vedno sem bil bolj nočna ptica in to, da me je peljal na vrh gore, bogu za hrbtom, sredi noči, je bilo nekaj najboljšega. Potem ko sem se naužil nočnega neba, sva se prestavila v šotor, kjer naju je čakala sadna malica s čokoladnim fondijem. »Ti je všeč?« je nežno šepnil in me poljubil. Pokimal sem in se počasi usedel v njegovo naročje. Odprl sem zadrgo na svoji in njegovi jakni in z rokama zlezel pod pulover, na njegove vroče trde prsi. Ob mojem dotiku je kar zagodel. Potem sem vstal in se ob rahlem soju luči iz oljne svetilke slekel do golega. Videl sem, kako me je opazoval, kako so njegove oči božale moje golo telo. Z enim tleskom prstov je razgalil tudi svoje telo in me povabil nase. Usedel sem se nanj, ga poljubil. Oba sva bila že trdo vzburjena, željna potešitve in združitve. Nasadil sem se na njegovo velikost in ga zajahal. Njegove roke so drsele po mojem hrbtu, me gladile in vodile. Ljubila sva se počasi, nežno in grobo, čutno in strastno. Brez omejitev, brez razmišljanja. Orgazmi so preplavljali najini telesi in ko nisva zmogla več, sva obležala gola drug ob drugem.

»Čas je,« je šepnil Klavdij, ko je pogledal na uro. »Obleci se,« je rekel. »Sem mislil, da bova prespala,« sem rekel zmedeno, a se je samo nasmehnil in stopil iz šotora. Nase sem hitro navlekel vse, kar sem prej skrbno odvrgel, in stopil za njim ven. Sploh nisem opazil, da se je zunaj že rahlo svetlilo. Pred šotorom je stal udoben dvosed in Klavdij me je povabil nanj in naju pokril z odejo. V tišini sva zrla v nebo pred nama. Šele potem sem dojel, da gledava prebujajoče se sonce. Sončni vzhod. V živo, popolnoma sama, brez vseh stavb, ki bi zakrivale pogled na jutranje sonce. Klavdij je pokazal na uro, bila je 4.21 minut ravno, ko je sonce vzšlo iz dna zemlje in se počasi dvigovalo nebu naproti. Čudovit pogled me je popolnoma zaslepil. Sploh ne vem, koliko časa sva sedela tam. Trznil sem, ko se je Klavdij prestavil in vstal. Z mene je potegnil odejo in jo položil na drugo stran sedežne. Potem se je nagnil k meni in me poljubil. Nisem vedel, kaj namerava, a čutil sem, da moram ostati, kjer sem. Kar naenkrat je spregovoril. »Mislim, da ni besed, ki bi naju opisale, ki bi opisale najino zvezo … zato ne bom izgubljal časa, rad bi ti zaupal le to, kar sem si rekel o tebi na začetku najine poti,« je rekel Klavdij in počakal, da sem pokimal. Rahlo se je nasmehnil. »Divji, a zvest,« je rekel in me opisal na kratko. Nasmehnil sem se, točno to sem bil. »Samo tvoj …« sem šepnil in ga gledal, kako se je spustil na kolena in v roke prijel mojo dlan. »Zander Kasun, bi se poročil z mano? Bi tudi uradno postal moja boljša polovica?« je rekel mirno s solzami v očeh in stisnil mojo dlan. Vrgel sem se v njegov objem »Da, da, da … seveda, da se bom poročil s tabo!« sem zavpil in ga poljubil.

»Tisto drugo stanovanje, ki sva si ga ogledala, je definitivno bolj primerno za vaju, Zana,« sem rekel iskreno, ko sva šla po ulici. Klavdij se je le nasmehnil. »Ja, prav imaš, ampak je veliko dražje,« mi je odgovorila in zaskrbljeno zavzdihnila. »Glede cene ne skrbi, Zana, bova že midva z Ibsenom poračunala,« je komentiral Klavdij in pogledal Ibsena. Ta mu je le pokimal in Zano poljubil na čelo. »Pa še bližje nama bosta,« sem dodal. »Okej, torej vzameva drugo stanovanje,« je potrdila Zana in se veselo nasmejala.

Klečal sem pred njegovim golim telesom. Gledal sem ga od spodaj navzgor, opazoval njegove razvite mišice, telo, ki je drhtelo, ker si je želelo mojih dotikov. Roke sem dvignil in ga pobožal navzdol po pasu. Njegov trd vzburjen tič je ponosno stal ob mojem obrazu. Nasmehnil sem se, ko sem v njegovih očeh videl, kako močno si me želi, kako potreben je. Z jezikom sem obliznil glavico tiča, iz katerega je že silil predizliv. Klavdij me je močno zagrabil za ramena, vedel sem, da bi mi tiča najraje zabil v grlo, tako neučakan, kot je bil. Izzival sem ga, obliznil sem ga še enkrat. »A me mora kaj skrbeti glede nocojšnje fantovščine?« sem posesivno vprašal. Njegov pogled se je zresnil, odločno je odkimal. »To te skrbi?« je komentiral in nadaljeval. »Mora morda mene kaj skrbeti?« je resno vprašal. Spogledala sva se, oba sva v sebi vedela, da ne potrebujeva nikogar drugega.

Počasi sem ga vzel v usta, tokrat zares. Z eno potezo je bil v celoti v meni, začutil sem, kako je glavica zdrknila v moje ozko grlo in počasi nazaj ven. Vmes sem ga držal za ritnici, s prstom oplazil tesno luknjico in se počasi zaril vanj. Trznil je in mi tiča potisnil nazaj v grlo. Čutil sem, kako je začel utripati, kako so se moda povzdignila. Izlil se je v moja usta, glasno zarjovel. Nasmehnil sem se in ga pogledal navzgor. Čisto je bil zamaknjen. Na desni rami sem začutil vroč občutek in ko sem ga pogledal, sem videl, kako kri v kapljicah drsi preko moje ključnice. »Fak!« je rekel Klavdij jezno in počepnil k meni. Poljubil in obliznil je rano, ki jo je naredil na meni s prsti med orgazmičnim ognjemetom. Rahlo je zagodel, ko je v ustih okusil mojo kri. Čutil sem, kako me je nekaj zbodlo v koleno. Videl sem, da se je zopet vzburil. »Mislim, da če se zares potrudim, te za nocoj ni treba skrbeti …« sem pohotno in nagajivo šepnil, da bi obdržal njegovo strogo dominanco. »Če se potrudiš?« je preveril resno in zarenčal. Vstal je in me prijel za roko, da me je potegnil k sebi. Svoje prste je ovil okoli mojega vratu, da je omejil moje dihanje, in me strastno poljubil. »Bova malo povadila, komu pripadaš …« je ukazal brez možnosti umika. Obrnil me je in me naslonil preko jedilne mize. Okusil je mojo željno tesno luknjico, jo razprl z jezikom, potem pa brez priprav ali milosti vame zarinil svojega velikana. Zagodel in zastokal sem, ko me je zaskelelo. »Poglej me!« mi je ukazal in preko rame sem se zazrl v njegove oči. Vedel sem, da je želel preveriti, kako sem. Vedno je znal dobro brati iz mojih oči. »Vzemi me, Klavdij, vzemi me brez omejitev,« sem si rekel v mislih. Vedel, da me je Klavdij slišal, to sem želel, zato sem spustil svoje zidove. Njegove oči so kar naenkrat zažarele, pohota je kar bliskala iz njih. Grobo me je prijel za pas in se zarinil vame do konca. Jemal me je z dolgimi grobimi gibi. Čutil sem, kako se je zabijal v sladko točko v meni. Nisem zdržal dolgo. Moje telo je omagalo, ko me je samo oplazil s svojo dlanjo po tiču. Izlil sem se na mizo pod sabo, a je Klavdij nadaljeval s fukanjem, tako malo mu je še manjkalo. »Naj ti pride,« sem prosil roteče in moje besede so ga presenetile. Objel me je okoli telesa in se s kratkimi gibi takoj izlil vame. »Je bil to orgazem na ukaz?« je vprašal zadihano in poljubil moje čelo.

Vse, kar sem zagotovo vedel in prepoznal, je bil Zanin topel dotik in Ianov drzen prijem. Hodila sta ob meni in me vodila, moje oči so bile zavezane in sluh zaslepljen z glasnimi ritmi glasbe. Ničesar nisem videl, ničesar slišal. Moja fantovščina.

Najprej sta mi snela slušalke in glasbo iz slušalk je zamenjala moderna glasba, ki smo jo poslušali na žurih. Potem sta mi slekla majico in mi oblekla drugo. Samo mislil sem si lahko, kaj za vraga imam na sebi. Potem sta končno osvobodila še moj vid. Počasi sem odprl oči in pred sabo zagledal velik prostor, napolnjen s mojimi prijatelji in znanci, čudovito dekoracijo, pisanimi lučkami in reflektorji, najboljše prigrizke in pijačo v baru. Na levi in desni strani sta bila dva malo dvignjena prostora, na eni je bila nekakšna kletka in na drugi drog. Na obeh straneh sta v mini hlačkah plesala čudovita moška. Le zarežal sem se ob pogledu na njiju. »Ian je vztrajal,« je rekla Zana. »Ja, to je najin dolgoletni dogovor,« sem odgovoril in oba objel. »Hvala vama, čudovito je,« sem komaj rekel, ko se je vame zagnala še preostala gruča prijateljev.

Najprej nas je čakala igra z vprašanji o življenjskih dogodivščinah, potem igra resnica ali izziv. Za vsako neodgovorjeno vprašanje smo pili. Za vsako napako ali laž smo pili. Za vsako upiranje in sramežljivost smo pili. Ples in prigrizki. Divjanje in zajebancije, ki so mi jih pripravili prijatelji – od tega, da sem moral z usti natakniti kondom na veliko kumaro, do tega, da sem moral s tipanjem brez vida ugotoviti, katero cvetlico imam v roki.

»Še zadnje presenečenje,« je rekla Zana. Ian je nadaljeval: »Potem te pustimo pri miru, potem boš res pripravljen na naslednji korak v življenju.« Vsi ostali so zavpili od navdušenja in se začeli smejati. Zopet so mi za kratek čas zavezali oči. Ura je bila že pozna in res sem upal, da bom lahko čim prej nazaj ob Klavdiju. Že res, da sem užival, da sem bil s prijatelji in da so mi pripravili odlično fantovščino, a sem proti koncu razmišljal le še o Klavdiju.

»Torej, pravila zadnje igre,« je resno začel Ian, a ni mogel dolgo ostati zbran. »Tvoje oči ostanejo zavezane, prav tako sluh. Lahko uporabljaš in počneš, karkoli želiš … izmed desetih moških pred sabo moraš prepoznati Klavdija oziroma …« je naznanil Ian. Mačji kašelj, sem si mislil, a je nadaljeval. »Oziroma njegovega tiča … tipaš lahko samo okoli mednožja.« Zdrznil sem se. »Fak, Ian!« sem jezno rekel. »Rečem ti samo še to … Klavdij nam je dal dovoljenje,« je dodal in me potrepljal po ramenu. Nisem se počutil dobro ob misli, da bom tipal druge moške. Fak, sploh nisem hotel vedeti, koga vse je vpletel v to. Zbral sem se, kolikor sem se lahko z vsem alkoholom v sebi. Poznal sem Klavdija, svoje zidove sem dvignil visoko v zrak. Vedel sem, da se bo vzburil ob mojem dotiku, ker njegova magija name nima vpliva in se ne more kontrolirati. Ian me je peljal pred vrsto moških. Z odporom sem se dotaknil prvega, a sem hitro skočil na drugega. Tretji je bil preveč tanek in četrti je imel preveč odvečne kože. Prav sram me je bilo ob obraznih mimikah, ki jih je moralo delati moje telo, ko sem tipal nekaj, česar nisem želel. Peti je bil okej, a je bila njegova koža pregroba, nekako suha. Šesti pa je bil moj, velik in takoj vzburjen. Takoj sem ga prepoznal. »Klavdij,« sem šepnil. Zaščitniško me je stisnil k sebi, da bi zakril svojega prebujajočega vzburjenega tiča. Z obraza mi je potegnil masko in me poljubil. Vsi okoli naju so začeli vriskati. Ian je pritekel do naju in skočil name. »Ooo, ja, to si bom zapomnil, tudi ti se boš enkrat poročil,« sem mu rekel v grožnji, Tin za njim pa se je le režal.

Klavdij je pospravil svoje premoženje v hlače in me spet takoj potegnil nase. Ves večer me ni spustil iz objema.

Najini fantovščini sta se združili in zabavali smo se pozno v jutro.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.